Perfekt!

Sziasztok!


Tegnap megbeszéltük a párommal, hogy ha már amúgyis le kell ma mennünk az eurós boltba, akkor megszerzem magamnak a tegnap otthagyott lila lakkot, csakhogy az időjárás nagyon nem kedvez ma nekünk, az eső szerintem már sosem fog elállni, ez még a kisebb gond, de a szél. Annyira fúj, hogy (egy korábbi eset, amikor is kitépte a redőnyt... ez így visszaolvasva ez vicces, de még a szobaajtó is becsapódott, az üvege kitörött, akkora huzat lett hirtelen, pedig ilyen még sosem volt, így most redőny fenn a maximumon, ajtón pedig már nincs üveg...:D) tuti kitépné az amúgyis gyenge esernyőt a kezemből, olyanom pedig nincs, ami elég erős, így nem megyünk sehova, kénytelen voltam a meglévő készletemből lakkot nézni mára. (blablabla... :D )
Igazából valami barnát akartam felkenni (aki tud, ajánlhatna valami nagyon szép barnát), de csak nude-féléim vannak, de nekem olyan csokibarna vagy dióbarna lakk kellett volna, ami ugye nincs, miért is lenne :D Így egy Avonos lakk mellett döntöttem, amit meg nem mondom hogy mikor használtam utoljára. És rá is jöttem, hogy miért. Mert a színe számomra egyáltalán nem passzolt se a télhez, se a tavaszhoz (bár másnak lehet, hogy inkább mégis ide), se a nyárhoz, mindegyik évszakhoz olyan seszínűnek tűnt. De ma rájöttem miért (valószínűleg ebből már ti is :D). Mert ez a lakk nekem maga az ősz :)

Ő pedig az Avon SPEED DRY+ "rose amour" nevű árnyalata:


Imádom benne, hogy fénytől függően más és más színe van. Ez en a képen az a szín van, amit a leggyakrabban látni :)
Három réteg kell belőle, és viszonylag gyorsan szárad amúgy, ami nálam még mindig előny, mert akár fél óra után is képes vagyok legyűrni a felét... Tartósságilag nem vagyok jó mérce, a körmeim állapotát tekintve, amelyik lakk kibír rajtam másfél napot, az nekem már tartós. :D


Ez a szín nem tudom, hogyan jött össze, de így is imádom :D
(itt látszik amúgy, hogy korábban elég sokat használtam, odáig van, ahol a gyűrűs ujjamnál látszik, hogy kevésbé van lakk... ezt jól megaszontam. :D)


Itt inkább barnásabb (?), de mindenhogy nagyon tetszik.
Arra várt, hogy ősz legyen. :D

És ami nagyon tetszik benne, bár sajnos körmön már nem igazán észrevehető, vagy majd talán napfényben:

Telis tele van apró arany kis csillámokkal, amik elég nehezen érvényesülnek még így üvegben is, és nagyon örülnék ha sokkal több lenne benne, vagy legalábbis láthatóbb lenne, de már így is tökéletes nekem :)


Remélem tetszett :)
üdv, Ciska




9 megjegyzés

  1. Nagyon szép színe van, jól áll! :)

    VálaszTörlés
  2. Szépen csillog a fényben, tetszik ez a szín :)

    VálaszTörlés
  3. Wow! Ennek eszméletlen jó színe van!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, kár, hogy csak most, így ősszel tudom rá ezt mondani én is :D Pedig ezernyi "arca" van. Méltatlanul van szegény hanyagolva.

      Törlés
    2. Hasonlónak néz ki,mint az OPI Not so bora bora-ing pink lakkja. Tényleg nagyon szép!!

      Törlés
    3. Bár abban inkább a barackos-rózsaszínes árnyalat érvényesül jobban, de tényleg hasonlít. :)

      Törlés
  4. Azt a mindenit *-* Nagyon jó kis színe van , én is elfogadnám. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek szerint tényleg jól döntöttem, hogy újra elővettem :) Örülök, hogy neked is tetszik :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.