Frankenstein mani

Sziasztok!



Mára egy halloween-re is beillő manikűrt hoztam. Igazából nálam ez úgy van, hogy én nem szoktam halloweent tartani, és a mintákkal pedig úgy vagyok, hogy akkor kerülnek rám, amikor épp megtetszik, viszont mostanában ugye rengeteg halloween témával foglakozó manikűrt láttam blogokon, instagramon is, és nagyon megtetszett ez :)
Alapnak az essence Lime up nevű lakkját használtam, a régi kiadásból, azt nem tudom, hogy a mostaniban fellelhető-e, mostanában annyira nem nézelődök az essence tájékán (meg úgy semelyik tájékon sem, majd jövő hónapban :)
A mintát pedig a jó öreg tattoo pennel készítettem, mi mással... :D

A képekért még mindig hatalmas sorry-val tartozom (bár van ami jó, van, ami kevésbé..), de ez már lassan megszokott lesz (remélem, nem.)



Imádom ezt a színt amúgy (a képet a lépcsőházban lőttem, szerintem Ricsi már unja, hogy sokszor percenként megállunk, mert itt jó a fény, itt is jó :D)

Ez pedig a kész manikűr (kb. 1 perc alatt megvan megfelelő eszközökkel...) De sajna csak vakus képet tudok mutatni, mert a napközben készített képek homályosak, meg túlzottan fényesek...


Jó ferde középső ujjam van :D Meg nekem kb. 2x olyan szélesnek mutatja az ujjaimat, mint amilyenek valójában, de nem is értem :D
Nekem tetszett ez a manikűr, jópofa :)


Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

8 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.