Haul

Sziasztok!


"Sajnos" csak most fértem ide a géphez, bár egészen 6 óráig nem is nagyon volt lehetőségem ide ülni, amit nem is bánok, végre újra sok időt tudok majd együtt tölteni Vele. :)
Reggel úgy volt, még nagyon reggel, hogy majd vasárnap megyünk a Müllerbe, de nagyon nem tudok ilyen szituációban türelmes lenni, mikor tudom, hogy lakk miatt indulunk útnak, így én kigondoltam, hogy bizony ma megyünk ám, nem vasárnap, és úgy délután kettőig én voltam az egyetlen kettőnk közül, aki ezt tényként kezelte. :D
Aztán, mivel jó a rábeszélőkém, mégis kimentünk, és nagyon nem bántam meg (miért is bánnám???), csak azt sajnálom, hogy eredetileg OPI mini szettért indultunk, de sajnos az OPI állvány annyira de annyira kicsi, hogy csak az OZ kiadásból volt pár lakk, meg úgy gondolom az alaplakkok, meg az Euro Centrale kiadás lakkjainak hűlt helye,  ígyhát eléggé csalódott voltam, de rendes méretet nem akartam venni, az ára miatt inkább majd valami komolyabb alkalom miatt lesz az enyém pár darab :)
Így kicsit olcsóbb árkategória felé vettük az irányt, az elején még én egyedül, mert Ő elment nézelődni, én meg álltam tehetetlenül, hogy na akkor mégis mi legyen :/ Aztán odajött, és segített választani, 4 Müllerben vett lakkból kettőt Ő választott, kettőt meg én, meg a tattoo pen mikor visszaraktam, mondta, hogy rakjam bele a kosárba, úgyhogy nem is tudom, ez ilyen piros betűs ünnep, lehetett vele nézelődni :D

De mutatom is, hogy mit vettünk (a körmös része, mert volt hétköznapi bevásárlás is, de az nem ide...), mert jó hosszúra sikerült a monológ :D

És akkor a dolgok balról jobbra, összevissza :D
*NYC 142 Leather and mink
*Catrice I'm Dynamite 
*Rose Nails 143
*Miss Sporty 485
*Astor Fashion Studio 137
*essence nail art stickers you rock és just magic
*essence nail art tattoo pen


1-2 dolgot már kipróbáltam ezek közül, volt amivel megszenvedtem, de arról majd később :D
Holnap majd az Astorról lesz szó, meg a tattoo penről. :D

Remélem tetszett (?:D).
üdv, Ciska.

13 megjegyzés

  1. Úú, az NYC Leather and Mink-ről és az essence nail tattoo pen-ről majd írsz légyszi? Mert mindkettő kívánságlistás nálam, csak a tollról eddig még nem találtam véleményeket, a lakkról pedig swatchokat... és ezek nélkül nem szeretek vásárolni... :DD xd Köszi előre is! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tattoo penről holnap már írok is, amint tudok :D A lakkról meg még a héten mindenféleképp, szeretem hamar kipróbálni az újoncokat :D
      Igen, megértem, bár sokszor még a swatch sem hozza meg az érzést, hogy úúú ez nekem kell, amikor meg látod az üvegben, szívdobogás ezerrel, vagy épp fordítva :D
      Remélem, majd azért így is segítség leszek a döntésben :D

      Törlés
  2. Szia.

    Melyik Müllerben vetted a tattoo pen-t? Nagyon tetszik amiket vele alkottál :) (most olvasgatom vissza az összes bejegyzésedet :) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia :) Hozzám a keszthelyi Müller van a legközelebb, de gondolom, a többiben is biztosan megtalálható. Örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Köszi szépen, tetszik nagyon, szerintem jön velem haza :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. csak jól rázd majd fel, különben hajlamos megmakacsolni magát :) Örülök, hogy segíthettem a döntésedben :)

      Törlés
  4. Olvastam, hogy először mennyit "szenvedtél" vele :) de azóta összeszoktatok úgy látom :) kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hogy mikor szárad be, vagy egyáltalán beszárad-e, azt nem tudom, viszont igen, eléggé gyakran használom és még úgy, tűnik, hogy egész sok van benne, de ha elfogy egyszer, biztosan újraveszem.

      Törlés
    2. Ez sokat elárul róla, ha újra is veszed, én attól féltem először, mikor hallottam róla, hogy a fedőlakk elkeni a mintát esetleg....

      Törlés
    3. meg szoktam várni, amíg megszárad a minta, utána már nincs gond, mehet a fedőlakk, de elég gyorsan szárad, legalábbis szerintem. :)

      Törlés
    4. Akkor teljesen szuper, köszi a segítséget :)

      Törlés
    5. igazán nincs mit :) jó alkotást majd :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.