Lehet, hogy lassan unjátok tényleg...

... de engem még mindig le tud kötni a halloween inspirálta manikűrök készítése :) Szeretem kiélni a kreativitásom ilyen témákban, és nem is maga a halloween az, ami igazából megfogott, hanem a témában készíthető manikűrök számának végtelensége.
Ebben a posztban kettőt is mutatnék, amit a napokban alkottam (igen, nem győzöm kivárni, hogy elteljen egy vagy két nap az ilyen manik elkészítése között, ezért van, hogy egy nap elkészül kettő is, ezek mondjuk pont nem :D).
Mindkettőhöz a tattoo pent használtam (lassan ki sem lehet majd venni a kezemből), igazából még mindig nincs olyan vékony fejű ecsetem, hogy esetleg ne csak ezt kelljen használnom.
Nahde mutatom is...



A harmadik fejet Pshiiit instagramján találtam (gyönyörű manikűröket csinál, és a képek is tökéletes minőségűek :)

(rá lehet jönni, hogy az fa és nem csak össze-vissza vonalak?:D)


Miután raktam rá mattító fedőlakkot (ezek általában fényesen nem tetszenek), a szemekre még pöttyöztem sötétben világító fedőlakkal (aztán gyorsan elfutottam a fürdőbe megnézni sötétben:D).


Sajnos azt nem tudom megígérni, hogy ez az utolsó, bár már kezdem elveszíteni az érdeklődést iránta, de még van, viszont hamarosan úgyis lecseng nálam ez az időszak, így az ilyen manikűrök is :)

Remélem, tetszik :)
üdv, Ciska

8 megjegyzés

  1. Nagyon aranyosak a denevérek! :)

    VálaszTörlés
  2. a denevéres jobb lett, de a bekötözött múmia is cuki! :)

    VálaszTörlés
  3. Hopp egyszerre két mani is, már az elsőnél elaléltam hogy mekkora jól néz már ki, aztán gondolkodtam mit is írok, erre megláttam a denevérest :D Hát le a kalappal ennyit írok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. :D Sajnos a nagymértékű szabadidő csodákra képes. :/ :D

      Törlés
  4. Válaszok
    1. Köszi, bár kicsit nyomik lettek, de lehet, hogy pont ettől cuki :D:D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.