Pillangó

Elég sok minta/technika van, amit szeretnék majd kipróbálni még ebben az életemben, a következőben nem tudom mi leszek, így muszáj ebbe mindent belesűríteni :D 1-2 dolog már ki van pipálva, pl. water marble, szivacsos technika, nyomdázás (ezzel sajna nem vagyunk nagyon barátok, mert az essence körömnyomdám nem épp a legjobb, nagyon kemény a nyomdán a gumi, a palettán nem igazán mélyek a minták, van bajom bőven, de egynek elmegy :D ), és nagyon sok minta van, ami tetszik, legalábbis másokon, de ahhoz, hogy megtudjam, rajtam jól áll-e, ki kell próbálni, a tribal minta pl. egészen tetszik. :)

Kedd délután ültem az ágyon és rakosgattam a lakkokat (helyhiány a dobozban... apukám mondta, készít nekem egy polcot majd, de mire kész lesz, lehet 6x ennyi lakkom lesz :D ), közben meg nézegettem bloglovin'-on a követett blogokat, és megakadt a szemem egy mintán, amit már eddig is ki akartam próbálni, de igazából eddig nem éreztem a késztetést, tetszett meg tudtam, hogy majd egyszer kipróbálom, és ez a majd akkor, ott és "most", de eljött :)
Ez pedig a pillangóóó. 

Felhasznált lakkok:
*ciaté mini nude (nincs se szám, se semmi sajna)
*Astor Fash'nStudio Fruity Scent 085 
*Astor Fash'nStudio 137
*Aden no.169
*és Essence Nail art Tattoo pen

Először kilakkoztam mindegyik körmömet a mini ciaté-val, egy vékonyabb és egy vastagabb réteggel, bár még így is átsejlik néhol a körömvég, de élőben kevésbé szembetűnő, mint képeken. Azután a gyűrűsujjamon szivacsos technikával felvittem a három színes lakkot, majd egy vékony réteg fedőlakkot kentem rá, hogy összesimuljanak a színek. Aztán miután megszáradt, jöhetett a tattoo pennel a minta, majd a fehér pöttyök, és plusz egy réteg fedőlakk a tattoo pen miatt, ugye nem vízálló. :D Igazából nem nehéz, többféle mintát is láttam hozzá, és egész mutatós, viszont hétköznapra sem durva :)

A folyamat képei (leszámítva a sima nude lakkozást, azt nem hiszem, hogy külön meg kellett volna örökítenem :D, és plusz 1-2 kép a végeredményről :)




(ezen mintha 600 éves lenne a kezem :D )



Remélem, nektek is tetszik, ha annyira nem is, mint nekem, de egy picit legalább :)
A körömágybőröm sajna elég gyatra állapotban van, reped, begyullad, stb, de próbálom javítgatni, több-kevesebb sikerrel, remélem, egyszer teljesen rendbe jönnek :)

üdv, Ciska

9 megjegyzés

  1. Nagyon szép!:)) profi az egész!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) De a profitól ez még messze van, még bőven messze vagyok. :D

      Törlés
  2. Te jó ég! K... jól néz ki, már elnézést, de tényleg ezt gondolom, profi szerintem is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Bár még mindig tartom magam a fenti véleményemhez :) De tényleg köszönöm, jólesik, hogy így látjátok!

      Törlés
  3. Gyönyörű lett, minden vonal tökéletes! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, de a tattoo pennel azért szerencsére ez nem olyan nagy feladat, ecsettel már nehezebb lett volna :)

      Törlés
  4. Naagyon tetszik! :) Szépek ezek a pasztell színek a nude mellett.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.