Where is the halloween party?


Elképzelhetőnek tartom, hogy lassan már kezditek unni a sok-sok halloween-es manikűrt, de én most személy szerint annyira belemélyedtem a témába, hogy legszívesebben percenként másmilyen mintát festenék a körmömre, de azt nem győzném lemosóval meg vattával :D

Amúgy a minták megalkotása utáni egyik kedvenc pillanatom, mikor megmutatom a páromnak a kész művet, és megkérdi, hogy: Ezt te csináltad? :O (akkor is megkérdezi, mikor ketten vagyunk a szobában, és akkoris, mikor munka után hazaér, és tudja, hogy nem voltam sehol, nem volt itt senki :D)

Nahde. Elővettem egy réges régi lakkomat, még a régi üveges egyik essence-t, a Where is the party?-t. Igazából régen nem voltam oda ezért a lakkért, de valamelyik nap láttam Mannánál, és tudtam, hogy még a héten fel fogom kenni :) Bár mivel régi, már kicsit nyúlós szegény, de még könnyű felkenni, egy nagyon picit kell ügyeskedni csak. Egy rétegben szépen fedett, de a tökéletes színek elérése érdekében két rétegben kentem fel (általában 2 réteget használok a lakkok többségénél).

Először mutatnék magáról a Where is the party?-ról pár képet, nekem igazán szerelem (mostanában túl sok lakkal esek szerelembe, nem jó ez így...)


Kár, hogy az üvegben megjelenő, gyönyörű, lila és zöld közötti kék sehol sincs már a körmökön :( Ilyen 3 színű miért nem lehet minden szögből? :D


Nagyon tetszik ez a zöld és lila közötti folyamatos változás, nem győztem néha forgatni a kezem. Lehet nyáron jó lettem volna ventillátornak :D
 


Ez pedig a kész halloween-i alkotás.
Először csak a házat terveztem, abból lett kettő, mert ami teljesen látszik, az elcsúszott kicsit balra :D Aztán a középső ujjra jött egy pókháló (amíg itthon valaki pókfóbiás, addig én meg pókhálózok... :D), viszont akkor már úgy gondoltam, hogy teljes legyen az összkép, akkor jöhet egy szellem is, kísértetházhoz az dukál :)


A felhasznált lakkok:
*essence Where is the party?
*essence Wanna be your sunshine
*s-he 115
*Lora fekete
*Manhattan ProMat mattító fedőlakk

A tegnapi második posztnál pedig segíthettek egy döntésben, ha gondoljátok. link ITT. Előre is köszönöm :)

Remélem, nektek is tetszik, és nem untok még :)
üdv, Ciska

8 megjegyzés

  1. Az szellem tök jól sikerült! Igaz az egész mani úgy tetszik ahogy van:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Pont a szellem a legegyszerűbb :D

      Törlés
  2. Válaszok
    1. Én most már kigyógyultam belőle :D Még egy ilyen poszt van időzítve és ennyi :D

      Törlés
  3. Nagyon jól sikerült, tetszik a szellem *-*

    VálaszTörlés
  4. én még csak kezdeti lelkesedek! ;) (pár napja találtam az oldaladra) ez a pingálás pedig kedves, ötletes, igényesen tálalva. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán köszönöm, jó nézelődést itt nálam, és remélem a későbbiekben sem változik majd a véleményed :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.