You are my baby love

Sziasztok!


Ma egy (számomra) cuki lakkot hoztam, ő is ott volt a zsákmányos lakkok között. Egy ideje már szerettem volna szép rózsaszín lakkot, ami nem feltűnő, hanem kellemes, kislányos színe van, hétköznapokra is oké, de fel lehet dobni bármivel. Csak ezzel az a baj, hogy általában elsiklottam az ilyen lakkok felett, mindig találtam valami jobbat, szebbet, pont ezért, mert olyan hétköznapi... De szerdán végre megakadt a szemem egyen, és tudtam, hogy nekem ő kell, ami pedig nem más, mint a Miss Sporty 485-ös számú lakkja :)




Olyan kis semmilyen, már bocsánat a szóhasználatért, de nekem most pont ettől különleges, hogy ő az egyetlen ilyen kis rózsaszín lakkom :)
Először két rétegben vittem fel, de még átlátszottak a körömvégek, de egy harmadik megoldotta a gondot :)
Nekem viszonylag gyorsan szárad, mármint kibírtam anélkül, hogy bármi baja esett volna, de nem mértem az időt :) 
Az ecsete nekem pont jó, maxi brush, még az én kevésbé széles körmeimet is jól ki lehet vele maszatolás nélkül festeni :)

A következő képeken meg már díszítve látható, olyan kép elmaradt, ahol csak önmagában lenne látható, bár úgy nem is különösebben izgi :)
A gyűrűsujjamon a Lora A030asa van, a díszítőcsíkot meg már láthattátok a NYC Leather and mink-es posztban :)




 Ez akkor készült, mikor már ment lefelé a nap, eléggé sárgás lett a kép, meg úgy az egész szoba, de gondoltam megmutatom, hogy van egy ilyen barackosabb árnyalata is néha :)


Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

6 megjegyzés

  1. Nem szeretem a rózsaszínt, de ez az ezüst nagyon feldobja! :) Tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy konkrétan a lakkra, vagy a díszítőcsíkra gondolsz-e, de a lakk az csak fénytől függően ezüst, viszont igen, tényleg jól mutat így :) Köszönöm :)

      Törlés
  2. Nagyon jó színe van, a szalag pedig úúúgy tetszik :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Éééés te mikor fogod kipróbálni a szalagot? :D

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik, a színe is és a díszítés is :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.