I got a goodie bag! Yes!


Ma egy számomra nagyon kedves lakkot mutatnék be. Még tavasszal résztvettem egy facebook-os nyereményjátékon a GlitterBunny Polish facebook oldalán, és szerencsés harmadikként nyertem egy mini lakkot, amit én választhattam ki.
El sem hiszitek, mennyire örültem, hiszen nem sokszor nyertem életemben, így hatalmas élményként éltem meg (ahogy azóta mindegyik nyerésemet :)
Egy tömör glitter-csoda, telistele kisebb-nagyobb, színes, négyzet alakú lapocskákkal. Szerepelt a szeptemberi kedvences posztomban, de ott a nemszeretem résznél, írtam is, hogy használhatatlan, ragacsos lett, az alap beszíneződött, alig tudtam kihalászni belőle a négyzeteket... Aztán előkaptam, gondoltam kipróbálom, és használható volt, ilyet sem tapasztaltam még. De felöntöttem fedőlakkal, hogy kicsit hígabb legyen (a Catrice erre nagyon jó a maga borzasztó hígságával :D) És most tökéletes, nem kopogom le, a 3 napos csodának is tudok örülni :)

A lakkot a Lovely Gloss like gel 101-esére kentem, mindenféleképp színes alapot akartam, de nem olyat, ami túlzottan elvonja a figyelmet az "I got a goodie bag"-ről :)





Imádom ezt a sokszínűséget, meg magát a lakkot legfőképp, örülök, hogy egy ilyen (számomra) különleges lakk van a birtokomban :)

Ha rendelnétek, itt találjátok a weboldalt :)

Nektek hogy tetszik?
üdv, Ciska

10 megjegyzés

  1. Annyira édes ez a körömlakk! :D A húsvét jutott eszembe :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. érdekes :D engem am semmire nem emlékeztet, csak cuki :D

      Törlés
  2. először is gratulálok,másodszor pedig nagyon jól választottál.szuper kis fedőlakk ez. szerintem én mindere ezt kenném annyire tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :) én is kentem, hiányzott már fele, mikor felöntöttem fedőlakkal, csak aztán ugye 'elromlott', de már újra jó a kapcsolatunk :D örülök, hogy tetszik :)

      Törlés
  3. Cuki, olyan retrós hangulatú :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Igen, a formák meg a színek miatt :D:D

      Törlés
  4. De jól néz ki *-* Nagyon szeretem az ilyen színes dolgokat ^^ A Fel! című mese ugrott be róla :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még nem láttam, de ismerem a mesét. :D Legalább tudom már, hogy mit nézzek legközelebb :D Én is nagyon szeretem a színeket, fel tudja dobni a napom :)

      Törlés
  5. De kis cuki ez a lakk. :D Bár nekem egy krém finishen még jobban tetszene. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából az a baj, hogy a színt nem tudom hozzá eltalálni :D A fehér adja magát, vagy a fekete, de mindenféleképp valami igazán színesen szeretném viselni, de igen, egy krémesebb lakkon valószínűleg jobban mutatna :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.