Novemberi kihívás IV.- Galaxy nail

Nem, egyáltalán nem örülök annak, hogy nem süt a nap, sőt a lakásba, ahol lakunk, normális képeket csak délután lehet készíteni, mikor már errefelé is megmutatja magát. (de a naplemente az gyönyörű tud lenni az ablakból :) Nincs semmi bajom az esővel, a néha feltűnő szürkeséggel, tudom, hogy ősz van, de mégiscsak szebb a kép, ha nem vakuval készül, hanem természetes fényben.... Kicsit olyan minden kép tőle, mintha besárgultam volna...


Nade, hogy a témáról is beszéljek :D Már nagyon vártam ezt a témát a kihíváson belül, egyszer már volt egy galaxis manikűr próbálkozásom (itt), ami annyira nem lett borzasztó, de lássuk be, a mostani valahogy ezerszer inkább hasonlít egy galaxisra, márcsak a színek miatt is. Szeretek amúgy pepecselni, mikor érzem, hogy lesz türelmem, és szerintem ehhez a manikűrhöz félreraktam minden félrerakható türelmet, már amennyiben ez lehetséges :D Mondanám, hogy remélem, egy hétig nem kopik meg, de akkor nem tudom folytatni a kihívást :D

Tádáá:




Igazából nincs olyan manikűr, aminél utólag ne venném észre, hogy picit lakkos maradt a körömágy, stb. De képen mindig sokkal feltűnőbb, mint élőben, de ígérem, igyekszem orvosolni ezt a problémát.
Igazából nekem ez tényleg nagyon tetszik most, és nagyon kíváncsi vagyok a csajok alkotásaira, annyira lenyűgöz ez a téma, de nekem még mindig Panni galaxisa az egyik legszebb. :)



A manikűrhöz felhasznált lakkok:
*Lora C016
*Lora D039
*Lovely Gloss like gel 101
*Lovely Pearl base 6
*s-he 115
*miss sporty 485
*Manhattan ProMat mattító fedőlakk

A lányok alkotásait itt tudjátok megtekinteni:


Remélem, tetszett :)
üdv, Ciska

6 megjegyzés

  1. Annyira tudtam, hogy atom jól fog kinézni :D alig vártam mit csinálsz :) Szép lett nagyon ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na azért te sem panaszkodhatsz, mit ne mondjak :D Köszönöm :D

      Törlés
  2. Nagyon jó lett! Ügyes vagy! Tetszik nagyon! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett, az összhatás meg minden! :)

    VálaszTörlés
  4. Ez tökre jó lett. Tényleg fain galaxis hatása van.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.