Karácsony után...

A mai bejegyzésben egy olyan lakk lesz a főszereplő, ami eddig nem igazán volt jelen, nem nagyon emlékszem olyan bejegyzésre, amiben szerepelt volna. Ő pedig a Be Loud kollekció fedőlakkja, a Not punky, nor funky (az biztos, hogy nor akart lenni, és nem egy elütés van benne inkább? :D)



Szóval, először elmondom a véleményem magáról a fedőlakkról. Van egy nagy problémám vele, ami nem kimondottan a lakk hibája, de sikerült teljesen selejtes ecsetest kifognom, szanaszét álltak a szálak, aztán próbáltam orvosolni, most kissé össze vannak tapadva... Na mindegy. Magával a lakkal összvissz annyi gondom van, hogy nem lehet egyformán felvinni a glittereket (tudom, sőt valószínű, hogy ez tök hülyeségnek hangzik, de kicsit furcsán mutat, mikor az egyik-másik glitterből nem jut mindenhova, és olyan, mintha más-más fedőlakkot kentem volna fel.

De ennyi is volt a probléma, mindezek ellenére szuper kis glitterkavalkádnak tartom, és azt hiszem, sikerült olyan színt találnom, ahol nem üt el, hanem egyformán hangsúlyos az alatta levő lakkal. A piros pedig a NYC Red me the news nevű lakkja, amit már láthattatok nálam bejegyzésben :)




Nekem nagyon tetszik ez a párosítás, a fedőlakk lehet, hogy szilveszterkor is ütős lehet, csak egy másik lakkon, de ez még odébb van :)
Remélem, mindenkinek jól telt a karácsony :)

8 megjegyzés

  1. Nagyon tetszik ez a fedőlakk, szuper :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, most, hogy sikerült alá való lakkot találni, már én is így gondolom :D

      Törlés
  2. Bánom,hogy lemaradtam róla, nem is értem, de nagyon bejön :D:D:D:D

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez a pontos neve, a nor egy használt dolog az angolban ha jól emlékszem. :) Egyébként meg nagyon szép!

    VálaszTörlés
  4. ahhoz képest, hogy mennyire harsány ez a fedőlakk mondjuk feketén, nagyon szépen sikerült megszelidítened ezen a piroson :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt inkább kiegészíti a pirost, mintsem túlszárnyalja :) De mondjuk pont ezt akartam elérni :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.