Max Factor Desert sand

A mai lakkot még kedden vettem (köszönöm Anyuu.), berohantam a DM-be, megnéztem a Sally Hansen lakkokat, nem igazán tetszettek első ránézésre, egy lépés a MF állványhoz, először a Hot Coco-t kaptam kézbe, de barnám van, így ez a nude jött velem, hiszen már fogyóban vannak sajna a nude lakkjaim, és aznap este ki is próbáltam 2 ujjamon, hogy a China Glaze-t se kelljen lemosnom, ha nem muszáj :)
És, megmondom őszintén, a kedd esti lakkozásom maga volt az idegbaj. Felkentem egy réteget, gondoltam, majd a második segít. De nem. Láttam a körömvégeket, nagyon láttam. És a harmadik, negyedik, ötödik után is, persze került rá egy hatodik.... Igen, jól látjátok, 6 közepesen vastag réteg. A száradásával nincs bajom, de a ténytől, hogy 6 réteget kellett felkennem, eléggé csalódott lettem.

De úgy gondoltam, adok neki még egy esélyt, és alapnak a Manhattan ProFrench Nailife Hardenert használtam, ami alapból ad egy kis nude-os színt a körmöknek, persze nem fed, csak erősítő hiszen :) És nem hinném, hogy ennek köszönhető, hogy elég volt most csak 3 vastag réteg, de sokkal inkább megkönnyebbültem. Bár tényleg, imádom a színét, igazából minden nude lakkot imádok magamon, és sajnáltam volna, ha nem tudom használni.

És francia manikűrökhöz tökéletes lesz 1 rétegben is, de mindenféleképp szerettem volna vele teljes fedést elérni, szerintem ez a harmadik réteggel olyan 90-95%-ban sikerült :) Úgyhogy aki megelégszik egy halvány nude-os lakkozással, annak mindenféleképp csak ajánlani tudom :D

A színe pont olyan sárgás amúgy, mint a bőröm, szerintem ez a képeken is eléggé látszik.

1 rétegben...

2...

...és 3 rétegben



Egészen megszerettem a Max Factor lakkokat, a pici csalódás ellenére is, szerintem csodálatos lakkok, biztosan landol majd még egy kettő a kosaramban, már ami a jövőt illeti :)

Hogy álltok a MF lakkokkal?

4 megjegyzés

  1. 1-2 rétegben nagyon szép természetes hatása van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de ha természetes hatást akarok, akl pucéran hagyom a körmeim :D

      Törlés
  2. nekem pont azért nem tetszik, mert sárgás :D
    de persze az én bőröm rózsaszín tónusú... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát. eddig szerencsém volt a nude-okkal, mindegyik árnyalat jól állt :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.