OMG.

Lányok, jobb címet nem tudok adni, egyszerűen nincs megfelelő cím ehhez a bejegyzéshez. A-England. Kell még bármit is mondanom?
Kicsit nehezen indult a kapcsolatunk, ugyanis alig tudtam kinyitni az üveget. De tényleg. Vagy fél óráig szenvedtem azzal, hogy sérülésmentesen sikerüljön kinyitnom a (nagyon cuki szögletes kis) üveget, de sikerült. Persze a kupak gyűjti az ujjlenyomatokat, de hát úgysem azt nézegetem :D Felkentem, és majdnem berosáltam a látványtól. Ez gyönyörű, vagy még a leggyönyörűbb lakknál is gyönyörűbb. (Még az első héten kibontottam persze, egyszerűen nem vagyok képes arra, hogy ilyen gyönyörűséget csak úgy tartogassak az asztalon... Neked sikerült volna a helyemben???)


Egy gyönyörű pinkes-lilás-bordós ( bár igazából behatárolhatatlan, mert mindig más, nappali fényben főleg bordós-lilás) lakk, élvezet volt felkenni. 2 vékony réteget használtam, tökéletesen fed (plusz fedőlakk.). A holo-csillogás (ilyen erőteljesen persze, mert természetes fényben is látni, hogy van, és úgy is csodaszép) pedig legfőképp eddig vakunál látszódott, sajnos napsütésben nem volt még lehetőségem megcsodálni, de biztos vagyok benne, hogy akkor is gyönyörű (Ricsi egyik barátja mindig áldozat, megállás nélkül mutogatom neki a szebbnél szebb lakkjaimat, és ez neki is nagyon bejött :D)

Egy bejegyzésen belül még nem használtam ennyiszer a gyönyörű szót, ez azért tuti elmond valamit a lakk iránt érzett gigantikus szerelmemről, főleg, hogy a birtokomban van, és nem csak plátói, hanem beteljesedett szerelem (csak Ricsi meg ne tudja, de hát mindig Ő lesz az námbörván. :D)

És akkor pár kép (:




4 (!!!) napig volt a körmömön, egyrészt ez azért kiemelendő, mert ennyi ideig még talán saját lakkozásomat nem viseltem, másrészt a mutató- és gyűrűsujjam enyhe fél mm-es körömvégi kopásán kívül semmi probléma nem volt vele, igazából arról nem is mutatok képet, mert annyira halovány a különbség a tökéletes és a 4.napos állapot között, hogy szinte nincs is.

Életem egyik legjobb vétele volt ez a lakk (vagyis ajándéka na :D), biztosan lesz még egy-két A-England a birtokomban majd :)

Ti kibírtátok volna, hogy nem nyitjátok ki?

15 megjegyzés

  1. Válaszok
    1. Igen, én is így gondolom, most is ez van rajtam :D

      Törlés
  2. Jaj de nagyon szép :) Nekem nincs A England lakkom, de tervben van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem megéri az árát, minőségileg is, a szín meg hajajj :)

      Törlés
  3. Végree! :D:D Most még jobban várom a csomagom basszus..titkon reménykedtem,hogy ma csengetni fognak,de neeeem! XD Tuti ez lesz az első amit kipróbálok :D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D:D:D imádom ezt a lakkot, na :D:D lassan majd hozzád is megérkezik :D

      Törlés
  4. Gyönyörű! Eddig 4 A-England lakk van a kívánságlistámon, lehet lesz egy ötödik is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát már nekem is van pár A-England lakk az újabb kívánságlistámon :D Megértelek :D

      Törlés
  5. Káprázatos ez a lakk, annyira beleszerettem, ezt be kellesz szereznem mindenképpen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. örülök, hogy ennyire tetszik, én mindig a körmeimben gyönyörködöm :)

      Törlés
  6. Ohh valami eszméletlenül gyönyörű!!! tetszik!!

    VálaszTörlés
  7. Ez melyik árnyalat? A Rose Bower? Nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Briar rose, de nem is értem, hogy maradhatott ki ez a bejegyzésből :D

      Törlés
    2. Á, az volt a másik tippem :)

      Törlés
    3. A Rose Bower inkább pirosas, legalábbis nekem az üveg képe, meg a swatchok is annak tűntek :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.