Moyra Holographic nr.253

Tudom, hogy mostanában ezek a lakkok folynak még a csapból is (sajnos nem...), de nekem még csak most sikerült beszereznem, méghozzá drága párom jóvoltából, aki 2 darab Moyra holo-t vett nekem, amolyan meglepiként :) Nagyon örültem nekik, nagyon vágytam már ezekre a lakkokra (meg a többire is, de azt majd én megoldom :D). Szóval remélem, nem unjátok még...

Tudjátok, van az az Egy napom Tag , akár videó-, akár blogbejegyzés formájában. Hát ez most lehetne az Egy lakk napja majdnem :D A fenti kép még tegnap előtt este készült, persze akkor már csak vakuval, de vakuval valami brutál :D (persze kattintásra ő is megnő)

Tegnap reggel 6:50-kor:

A Nap már előbújt, amolyan szerény holo-hatást adva a lakknak. Igen, már korán reggel van erőm fotózgatni :D

7:48 :D (és a Taft még mindig tart). 

Úgy gondoltam, megnézem, milyen, ha nem közvetlenül éri napfény, hanem csak úgy vagyok a teremben. Hát ilyen. Meseszép. Persze még ennél is van szebb...





Imádom ezt a csillogást, a színek mögött megbúvó színeket, a holo hatást, hogyan mondjam még érthetőbben? :D

A másik, amit kaptam, a 256-os cuki rózsaszín, ami a Moyra körömlakkelnevezős játékában tőlem a Pinky Minky Way nevet kapta, azt hiszem, számomra ez is marad :)
A zöld a Green nebula nevet viselné az én készletemben (vagyis mivel ezen nincs név, ezt is fogja :D) 

Nem tudom, kíváncsiak vagytok-e nálam is a rózsaszínre, vagy elég volt már belőle? :D Nem sértődök meg, ha nem kell :D (ja meg ugye még a Claire's rózsaszín lakkjaival is adós vagyok :D)

16 megjegyzés

  1. Nagyon szép lakk tetszik a név amit írtál :)
    Én imádom a rózsaszín holo lakkot , nekem is meg van,szívesen látnék vele manikűrt. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi :) igyekszem majd alkotni valamit, önmagában nekem nem az igazi a rózsaszín, hiába szép :D

      Törlés
  2. Gyönyörű nagyon jól áll O.O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, még talán jobban is szeretem, mint a rózsaszínt :D

      Törlés
  3. kövezzetek meg, de nekem nem tetszenek ezek a holo lakkok. illetve nagyon kevés van közülük, ami tetszik, a moyrák közül egyik sem ilyen. tutira én vagyok az egyetlen a földön, akinek nem jönnek be, mert tényleg mindenhonnan ez folyik mostanság :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ha nem tetszik, hát nem :D nem tetszhet mindig mindenkinek ugyanaz, nekem pl. a repedezősek nem tetszenek, valakinek pedig igen (bár nem hiszem, hogy olyan soknak, mint mondjuk a holo-k :D)

      Törlés
  4. Ebből a kollekcióból ez a kedvenc színem, pedig négyet is megvettem. :D Olyan különleges, sejtelmes ez a zöld szín, nem bírok betelni vele. Nekem mondjuk nagy bánatom, hogy két nap után darabokban őpattog le a körmömről, és nem csak a végekről.... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem épp a rózsaszínnel van gondom, este felkentem, reggelre pedig a körömvégeken már hiányzott, pedig este csak egy teát ittam utána, meg aludtam, de pattogni még nem pattog szerencsére. De majd hamarosan kipróbálom fedőlakkal is, hátha úgy tartósabb.

      Viszont eddig nekem is a zöld a kedvenc, pedig nem is gondoltam volna :D

      Törlés
  5. Pinky Minky Way :D Kérlek, a többi nevet is oszd meg velünk! :)
    Nekem a nude színű van meg, az is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 251: Robotic Spaceship
      252: Magical Moonlight
      253: Green nebula
      254: Bluerry sky
      255: Violet Sunspot
      256: Pinky Minky Way

      ezeket találtam én ki, de sajna egyik sem volt számukra nyerő :) meg a Pinky Minky Way az egyetlen, amit szeretek, mint név, a többi az olyan nemtom, nem tetszik :D

      Törlés
  6. Csodás. Én mindet megvettem;-) imádom ezeket a holo lakkokat ennyiért simán megérik az árukat. Jöhet a következő is;-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom, hogy ennyiért megéri mind (ajándékba kapni meg főleg :D), márciusban szerintem a többi 4 jön majd velem haza, a rózsaszínnel meg majd alkotok valamit a körmeimre :D

      Törlés
  7. Az ezüstöt és a lilát nem vettem csak meg, a többire elcsábultam sebtében, amint megláttam asszem Edinánál. A pinket kentem fel késő este, ami már reggelre nekem is 1-2 helyen lepattogott, pedig kentem rá (reggel) fedőlakkot is (essence BTGN), picit csalódtam benne, így a többi még érintetlenül hever... (bár sok más lakkom is így vár rám, de a rossz tapasztalat erősebben távol tartó tényező.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem a csalódottságod,mondjuk én foghatnám arra is, hogy a körmeim még kicsit rossz állapotban vannak, de mivel másnak is kopik, pattog, ezért merem feltételezni, hogy a hiba nem (csak) bennem van, hanem a lakkban is. De azért egy esélyt megérdemelnek,mert nagyon szépek, csak hát na.

      Törlés
  8. Ez is nagyon szép. :) Ma már a harmadik ilyen lakkot látom blogon. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem csodálom :D A többségnek nagyon bejön, de mindenki meg akarja osztani mindenkivel :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.