Disney kihívás - Jázmin


Imádom a Disney-t, imádom a hercegnőket, hát ha még a kettőt ötvözzük, teljes a gyönyör. Mikor Timinél megláttam a felhívást erre a kihívásra, tudtam azonnal, hogy én bizony részt fogok ebben venni (ha nem is mindegyikben, de a legtöbb hercegnőcit szeretném valamilyen formában a körmömre varázsolni.
Az első Jázmin lett, ő pont nem tartozik a legkedvencebb hercegnőim közé (nem, nem ezért lett kevésbé jó a manim :D) 2 féle verziót is készítettem, de talán ez a második az, ami vállalhatóbb, mostanában valahogy nem megy a kreatív alkotás :/ Az utolsó 5 hercegnőt várom inkább, ők azok, akikkel a leginkább "szimpatizálok" :D
Na de addig is itt a Jázmin-manikűr:



A többiek munkája viszont nagyon tetszik, remélem, legközelebb már a sajátomról is el tudom mondani ezt :D

15 megjegyzés

  1. a tiéd az egyik, amit a legjobban vártam, mert nagyon kreatív szoktál lenni. szerintem ezt is szuperül oldottad meg, nekem nagyon tetszik, nem tudom miért vagy vele elégedetlen... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, nagyon jólesik, amit írtál :)
      mostanában valahogy nem megy. még csak azt se lehet mondani, hogy összedobom, mert van, hogy egy csomó időt töltök a kigondolással, elkészítéssel (jó, a Jázmin manival most pont nem), és sokszor olyan, mintha 1 percet nem foglalkoztam volna vele. remélem elmúlik ez az "alkotói válság", de minél hamarabb :D

      Törlés
  2. Nagyon tetszik hogy ilyen letisztult és mégis izgalmas mintát hoztál :)

    VálaszTörlés
  3. Ez nekem nagyon bejön, szerintem csodás és cuki lett :D
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszik! Szép manikűr!:)

    VálaszTörlés
  5. gyönyörű, nagyon ötletes megoldás, nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Azt hiszem ez tetszik a legjobban! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.