Pink Claire's

 Ők az utolsó négyes a Claire's csomagocskámból, velük még lógtam, gondoltam, már nem húzom tovább, jövő hétre úgyis vannak előre megírt bejegyzéseim, jöjjenek ma ők.

A barackos-púderes szín milliónyi arany glittert (mit glittert, néha darabkát:D) rejt magában, két rétegben nagyon szépen fed. A rózsaszín lakk egy rétegben van a körmeimen, élőben egy minimálisan átlátszottak a körömvégeim, de szerintem itt képeken ez abszolút nem feltűnő. A glitteres pedig rózsaszín alapban megannyi ezüst glitter :)


Gondoltam, kipróbálok a glitterest az egyik barackos körmömön, látjátok, milyen szép színe van magának az alapnak, szerintem így sem rossz kombináció :)


A pink amúgy tényleg pink, de akárhány képet sikerült lőni róla, mindegyiken pirosasnak néz ki (legalábbis én annak látom).

Most már, hogy kikerült mind a 4 ( lila , türkiz , fekete ), határozottan kijelenthetem, hogy a lila és a fekete álltak eddig legközelebb hozzám, de talán a tavasz beköszöntével picit elhagyom a sötétebb színeket, és jöhetnek az élénkek :)

8 megjegyzés

  1. Nagyon szépek! :) Igazán jó ízléssel válogattad össze őket! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon tetszik :) De tényleg pirosnak tűnik a képeken, viszont úgy is szép lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Csak sajnos nem piros. :D Én meg nem vagyok profi fotós, a telefonom nem fényképező, így minden ellenem játszik, nehogy sikerüljön megmutatni a színét :D

      Törlés
  3. Mindkét verzió nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.