Sand és szegecs

Még szerdán egy barátnőmnél jártam, játszottam egyet a pici fiával, és miután hazaértem, nem igazán volt kedvem a körmömmel bíbelődni, előző este felkentem a Lovely fehér sand-jét, és teljesen jól bírta a strapát (nem úgy, mint a lakkok általában....). Ezért úgy döntöttem, hogy vele/rajta alkotok valamit...
No hát ez sült ki belőle:
Nem különösebben vittem túlzásban, de szerintem ezzel maximum akkor lehet túlzásba esni, ha mindent telepakoltam volna szegecsekkel :)

A gyűrűn az Essence Cool breeze fedőlakkja van, azt hiszem, még párom festette be vele :) A gyűrűt pedig még régebben a Bizsu Webáruház oldaláról rendeltem, kimondottan ezt már nem találom, de vannak hasonlóak :)

Itt pedig befestettem a fehér Lovely-val, nekem nagyon tetszik a végeredmény, persze élőben sokkal szikrázóbb és csillogóbb és színesebb, és szebb :) Meg itt már csak egyfajta szegecsek vannak a körmeimen, megmondom őszintén, nekem arannyal jobban bejön, de így elegánsabbnak tűnik :)




Nektek melyik verzió tetszik? :)

24 megjegyzés

  1. Ó hogy én miért nem tudok ilyen szép manikűrt készíteni ezzel a lakkal... hiába vettem meg, az enyém egyszerűen nem akar megszáradni... Nagyon jól összehoztad a szegecsekkel, tökéletes ellenpontjai egymásnak, imádom!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, elfelejtettem a kérdésre válaszolni, nekem az első tetszik jobban, mert az merészebb :)))

      Törlés
    2. Szerintem alapnak kenj fel egy jól fedő fehéret, várd meg, amíg megszárad, aztán mehet rá a Lovelyból egy réteg, talán így gyorsabban megszárad :)
      Köszönöm amúgy, jólesik, amit írtál, akkor már ketten vagyunk, akik az első verziót szeretik jobban :D

      Törlés
  2. nekem is az első tetszik jobban :)

    VálaszTörlés
  3. Szépsége mindkettő! Annyira irigylem azokat a lányokat, akik nem hagyják el a díszítőelemeket a körmükből!!! Én sajnos nem tudok rájuk vigyázni. :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Van, amelyikkel én is elég sokáig elvagyok, de például a négyzet alakú sehogy sem simul rá a körmömre, ezért azt biztos elhagynám pillanatok alatt, beleakadna mindenbe, ezért is cseréltem le az apróbb körökre, amik ugye sokáig fennmaradnak, de ezen a fehér sand-en nem annyira mutatósak. :)

      Törlés
  4. Nekem is az első tetszik jobban :) Nagyon szép ez a lakk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Igen, szerintem is nagyon szép lakk, nagyon örülök, hogy sikerült beszereznem :)

      Törlés
  5. Mind a kettő nagyon tetszik, de az első a legjobban, gyönyörű lett! Imádom az a gyűrűt! *-*

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszenek :) A gyűrűért pedig odavagyok :)

    VálaszTörlés
  7. Még mindig irigylem, akinek megvan ez a lakk, annyira szép. (-: Nekem a második tetszik jobban, valóban elegánsabb, és a szögletes szegecsek az én ízlésemnek már nagyok. A gyűrű nagyon jó ötlet, a körömlakkos üvegcse szorongatása már kissé banális.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szerencsésnek is érzem magam, hogy sikerült egyet megvennem, nálunk elég későn került ki, akkoris volt kb. 2 db, mire odaértem :) Örülök, hogy a második tetszik amúgy, nálam hangulatfüggő, van, amikor valami vadabb manikűr kell, van, amikor pedig valami elegáns, szolid. A gyűrű meg szimplán szerelem :)

      Törlés
  8. Gyönyörű! Önmagában is gyönyörű ez a lakk, szerencsére még karácsony előtt sikerült lecsapnom rá. Nagyon tetszik szegecsekkel. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Azért nem is akartam túldíszíteni, mert magában is olyan, mintha valami ékszert hordana az ember lánya a körmein :)

      Törlés
  9. nekem nagyon tetszik ez a szegecses megoldás. :)

    VálaszTörlés
  10. Nagyon szép mani lett! Remélem, egyszer kijön majd egy ikerlakk, mert nagyon sajnálom, hogy nem lehetett az enyém :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A Golden Rose-nak nincs fehér homokja? Sajnos annyira nem vagyok tájékozott, hogy mi mire hasonlít lakkoknál :D

      Törlés
    2. Dede, van a GR-nek is. A Holiday 70-es árnyalat. Én egyszerűen imádom. ^^ Amúgy azzal a lakkal készítettem el ezt a manikűrt, ismét megihlettél. ^^ Ha kíváncsi vagy a végeredményre:
      http://vaniliamamor.blogspot.ro/2014/06/feher-ragyogas-szegecsekkel.html

      Törlés
    3. Köszi, Lányok, most már az enyém a Moyra fehér lakkja, úgyhogy megvigasztalódtam azzal :-D Mindkettőtök manija csodás lett *.*

      Törlés
    4. Én nem szereztem be a Moyrát, mert ugye van a Lovely, de képeken nagyon tetszik :) Úgyhogy szerintem teljesen jó az is :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.