Lovely Baltic sand nr. 6.

Azt vettem észre, hogy mindenki mennyire odavan a Lovely új kollekcióiért. Ebből az imádatból én valahogy kimaradok, egyáltalán nem tetszenek az új lakkok. Se a Rio, se az Ibiza, se a St. Tropez (bár azok amúgysem tetszenek, se a Barry M-nél, seholsem). Viszont a Baltic sand lakkokat még mindig imádom, ezért is jött haza velem a sötétkék :)

 Szeretem ezeket a sand lakkokat, mert a kevésbé érdes kategóriába tartoznak (bár megmondom őszintén, mindegy, hogy mennyire érdes, szeretem a körmöm babrálni, ha texturált lakk van rajta :) )
Az ecsete a megszokott, bár nekem vele picit nehezebb lakkozni, megszoktam a lekerekített ecseteket. A lakk maga egy picit sűrű számomra, a körmeim szélénél valahogy nehezen sikerült eloszlatni, de megoldottam :)
Két rétegben tökéletesen fed.
Ami viszont nem tetszik, az a csúúúnya sárga BALTIC SAND felirat. Valami más, a kékhez színben jobban passzoló feliratot nyomhattak volna rá, de ez a lakk értékéből semmit nem von le, csak picit zavaró :)




Valamelyik este megkértem párom, segítsen dönteni, mit kenjek fel. A huszadik lakk után már unta, hogy mindre nemet mondtam, mikor a kezébe akadt ez. Mondom ez nagyon szép, mire ő: "persze, mert én választottam". Mire közöltem vele, hogy nem, ő a pirosat hozta volna haza :D (látjátok, milyen kis fifikás? :D)

Nektek hogy tetszik? :)

20 megjegyzés

  1. Nekem is megvan, jó kis lakk :)

    VálaszTörlés
  2. nagyon szép, gondolkodom a megvételén, csak nem vagyok biztos benne, hogy a moyra sötétkékje mellett olyan nagy szükségem van-e még erre is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A döntést neked kell meghoznod, de ha tetszik.... :D:D

      Törlés
  3. Szép ez a kék sand. A Lovely kollekciókból a St. Tropez darabjait nézegettem, de aztán arról is letettem. A többi meg nem az én stílusom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Nekem sajnos egyáltalán nem jönnek be az újak, vagyis hát nem sajnos :D De örülök, hogy nem vagyok ezzel egyedül :D

      Törlés
  4. Szép ez is, nekem amúgy az új kiadás lakkjai is tetszenek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Az új kiadásos lakkokkal sincs semmi gond, nem vagyunk egyformák, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz :D

      Törlés
  5. Én is megvettem a múlt héten, de még nem volt alkalmam kipróbálni. :) De rajtad (is) nagyon tetszik. :) Bár szerintem ez a lakk minden bőrszínhez és körömhosszhoz illik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, a színéből adódóan szerintem is jóláll mindenkinek :) Megéri kipróbálni ;)

      Törlés
  6. Szerintem szép és tartós lakk, a körmöm sem fogta meg. Most éppen a narancs Ibiza van rajta a körmömön, előbb kentem fel félve, mert ráírták, hogy csak műkörömre.. Ebben az tetszik, hogy nincsenek benne csillámok, viszont a fenti kék szebb, körmön jobban mutat, mint az üvegben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azon kivételes kékek közé tartozik, amik nem fogják meg a körmöt :D Amúgy nekem üvegben jobban tetszik, talán mert sötétebbnek tűnik ott :)
      Olvastam az Ibizára vonatkozó figyelmeztetést, szerencsére nekem nincs vele gondom, mert nincs meg egyik sem az újak közül :D

      Törlés
  7. Nagyon tetszik a színe. Lehet, hogy én is beújítok egy ilyenre! :D

    VálaszTörlés
  8. Nagyon szép, pont ma vettem meg. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, hogy te is legalább annyira szereted majd, mint én :)

      Törlés
  9. Imárom ezt a lakkot :) a sárga baltiv sand szöveg meg figyelemfelkeltő szerintem. Ha nem rikít ennyire, észre sem veszem a boltban, hogy ez az új Baltic Sand homoklakk. Az üvegben nagyon hasonlít az egyik sima sötétkékk lakkukra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ezt értem, és logikus, hogy az a célja, hogy felhívja magára a figyelmet. DE. Csúnya nagyon szerintem :D (de mivel a Baltic sand-ek között van, ezért biztosan baltic sand, és nem a másik hasonló :D)

      Törlés
  10. Ez annyira gyönyörű, még mindíg nem sikerült beszereznem, mindenhonnan elkapkodták, remélem nem maradok le erről is, mint ahogy a fehér, ezüst és arany Baltic lakkokról! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ő állandó kollekciós, ahogy a korábbi sárga/piros/kék, mert melletük foglal helyet, nem külön kiadásos tálcán :) De szorítok, hogy sikerüljön hozzájutnod :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.