Pet'la Plates


Ma egy tehetséges magyar lány, Petra egyik nyomdalemezét hoztam mutatóba. A facebook-on találtam rá az oldalára (link itt), ahol szerepelt egy bejegyzés, miszerint, aki szeretne nyomdalemezt tesztelni, az nyugodtan írjon neki, én pedig éltem a lehetőséggel (én voltam a szerencsés utolsó, lehet, ha tovább hezitáltam volna, akkor ez a bejegyzés nem lenne:). Volt szerencsém pár szó erejéig beszélgetni is Petrával, nagyon szimpatikus és kedves leányzó :)




(katt a képekre, egy picit nagyíthatóak)

Nagyon tetszenek a minták.  A minták mérete jó nagy, így biztosan mindenki a saját körömméretéhez tudja igazítani őket. A mélységük több, mint szuper, bár maximum az essence nyomdalemezeivel tudom összehasonlítani (ezekkel rendelkezem csak, vagyis eddig csak ezekkel rendelkeztem, de mivel nem sikerült velük semmi elfogadhatót alkotni soha, ezért a körömdíszítős dobozkámban hevernek, lassan két éve...)

Pont ezen okból kifolyólag, hogy csak essence körömnyomdám van, maga a nyomdázó sem a legjobb, túl keménynek érzem, emiatt nagyobb mintákkal képtelen összebarátkozni. :/ Úgyhogy nézzétek el nekem, ha valamelyik épp nem sikerült túl szépre/jóra/tökéletesre. :)

Az első kipróbálásnál nem különösebben ügyeltem a harmóniára, úgy voltam vele, hogy mindet akarom. :)




Igyekszem majd minél szebben a körmeimre varázsolni a mintákat, már úton van a (remélem) segítség :)

Még egyszer köszönöm a lehetőséget! :)

14 megjegyzés

  1. Szerintem nagyon jó lett, nekem is ez a lemez van meg. :) Egy kérdés: hogy kell megcsinálni, hogy a képek jobb felső sarkában legyen a "pin-es" szívecske?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, bár miután láttam a te képeidet, sokat vacilláltam azon, hogy ki merjem-e tenni az én bejegyzésem :D
      A részletes útmutatót (lehet, hogy túl részletes lett :D) elküldtem emailben, ha nem gond. :)

      Törlés
    2. Megkaptam köszönöm, sikerült is :) Egyébként nagyon jó lett a te nyomdázásod is!

      Törlés
    3. Nincsmit, örülök, hogy segíthettem :)

      Törlés
  2. Nagyon szép lett ügyes vagy!! Nekem nem jön össze a nyomdázás, és essence nyomdázóm van, vagy elkenődik vagy valami mindig lesz vele!! A tiéd viszont nagyon szép *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Az essence-szel én már lassan 2 éve nem próbálkozom, az elején sikerült 1-2 minta, aztán utána mintha meghalt volna, bár gondolom az első pár próbálkozásnál is csak szerencsém volt :D Úgyhogy ne csodálkozz, ha azzal nem megy, szerintem nagyon ritka az, aki ki tud belőle csikarni pár épkézláb mintát :)

      Törlés
  3. Szuper palettának néz ki, cukik rajta a minták, a manikűröd is nagyon bejön :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Köszönöm, bár ez túlzás :) De majd gyakorlok sokat, hogy tényleg szuper legyen :)

      Törlés
  5. Szerintem nagyon szépre sikerültek! (-: Nekem a színátmenetes köröm nem akar sikerülni. )-: :D Az Essence-nél sajnos sablon van, hogy eleve hibásan adta ki, nekem is van olyan, amin a mintának szinte nincs is mélysége, nagyon bosszant.. Ami tényleg szuper, a Konad lemez! Essence bélyegzővel használom, de számomra megunhatatlan. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Bár olvastam, hogy van, akinek működik az essence, de szerintem azok száma igen elenyésző :D Sajnos más lemezhez még nem volt szerencsém, de majd pótolom :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.