2014. május 15., csütörtök

Oldie but goldie

A mai bejegyzés két főszereplője a Lovely Snow dust kollekciós arany és az NYC A suitcase and a Donut. Mostanában, ha nem kihívásról van szó, akkor fogalmam sincs, mit kenjek a körmeimre, pedig van miből válogatni. De nehéz, mert "ehhez nincs kedvem, ááh ez most nem, ez szép, de ez sem" és még megannyi indokot találok mindegyik lakkra...
Nemrég viszont egy blogon szembejött velem a Lovely arany, így tudtam, hogy nekem valamikor őt újra fel kell kennem, nagyon elhanyagoltam, pedig korábban amolyan Jolly Joker szerepet töltött be, mindig őt kentem, ha épp nem tudtam, mit kenjek fel. De végre újra a körmeimre került (nem is értem, hogy hanyagolhattam így el...)


Mostanában, ha díszítésről van szó, akkor vagy pöttyöket, vagy háromszögeket alkotok a körmeimre, én mondjuk nem unom, de ha ti igen, szóljatok nyugodtan, és megpróbálok kreatívabb lenni :D

Hogy tetszik? :)

15 megjegyzés :

 1. úú*-* nagyon jó, tetszenek a gyűrűk is :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

   Törlés
 2. Csodás, igazi luxus hatást kelt :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép ez a Lovely lakk, a háromszögek után meg én is gyakran nyúlok, egyszerű, de mutatós, nem lehet megunni :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon csinos lett. Isteni ez a Lovely lakk. :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)