BPS water decals...

Igen, tudom, hogy az vizes matrica magyarul, csak nekem így hülyén hangzik. :D

Annyi blogon láttam a Bornprettystore-on rendelhető apróságokat, hogy úgy voltam vele, körbenézek. És megláttam a Free samples részt, ahol azt hittem, meg lehet nézni, hogy milyen ingyenes minták vannak. Hát tévedtem. Először kiad egy választási lehetőséget, miszerint körmös vagy fashion/beauty blogod van.
Utána pedig megjelenik egy kis űrlap, amiben belinkelheted a blogod, kérik a követőid számát, írhatsz, hogy miért szeretnéd kipróbálni, stb. Én viszont úgy gondoltam, hogy veszíteni nem veszíthetek semmit, ezért beírtam mindent, amit kért, és egyszercsak jött egy email... :) A beszélgetések eredményét pedig itt láthatjátok:

A sors végül úgy hozta, hogy két matricát kértem, mert minden más, ami tetszett, az vagy drágább volt a megadott értéknél, vagy a körmömre nem lett volna jó esetleg a mérete miatt. A japán vagy nem is tudom milyen mintásnál többől lehetett választani, én pedig nem azt linkeltem a hölgynek, amelyiket tényleg akartam, ez sem rossz persze, biztosan el fogok használni. A csipkés már elsőre megfogott, szerintem nagyon sok ideig elég lesz (kivéve ha sokat bénázok, de lássuk be, ezzel nehéz bénázni :D).

Matricák: http://www.bornprettystore.com/show.php?filter=new_arrivals&cid=157 
A két matrica linkje:
*Madaras:  http://www.bornprettystore.com/tribal-style-nail-water-decals-wonderful-scenery-printed-p-9184.html
*Csipkeminták: http://www.bornprettystore.com/nail-water-decals-transfer-stickers-lacework-stripe-pattern-sticker-p-14777.html

Viszont készítettem is egy manikűrt a madarassal, amit úgy döntöttem, meg is mutatok, annak ellenére, hogy vannak hiányosságok, és nem tökéletes, bár szerintem simán jó :D


A bal alsó 3 mintát használtam, csak úgy random :D
Igen, a madár az csak árnyéka önmagának, valahogy kifehéredett :D A víz félrecsúszott, a virágos ág pedig elfordítva került fel, mindezek ellenére nekem nagyon tetszik :)





Viszont kaptam egy kuponkódot is (igen, a nevem elejével kezdődik :D) FRANX31, amit ha használtok, 10% kedvezmény jár utána :) Használjátok bátran :)


6 megjegyzés

  1. Nagyon szép lett ez a mani, tetszik ez a minta :) És nagyon hasznos volt olvasni a tapasztalataidat, nem is gondoltam volna, hogy ilyesmire is van lehetőség. Még nem tudom, hogy megpróbálkozzak-e vele, hiszen nem vagyok besorolható igazán egyik kategóriába sem, de azért birizgálja a fantáziámat a dolog :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem érdemes megpróbálkozni vele, biztosan visszaírnak :) Ja amúgy az egész beszélgetésem a hölggyel angolul folyt, bár gondolom ez sejthető volt :D Ha valami próbléma merül fel, akkor is segítenek, nekem, mikor küldték a linket, hogy mikből válogathatok, először egy nem jó oldalt dobott ki a link, aztán utána írtam nekik, és megoldották a problémát :) Úgyhogy nagyon rendesek :)

      Törlés
    2. Szerintem is mindenképp próbáld meg. Nagyon kedvesek, veszteni valód pedig szerintem nincsen! :)

      Törlés
  2. Nem fordítva van a madár, és az a gond? (A fehéredésre gondolok). Amúgy nagyon szép lett, imádom a madarakat, és ez a kék is szépen illik hozzá. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt látod nem tudom, a papír és a matrica között a matrica alja milyen, de majd kipróbálok más madarat is, hátha az is olyan lesz, és akkor nem velem van a gond :D Mondjuk a virágban a piros (ami itt nagyon nem látszik, de élőben látszódik), az piros maradt a manikűrön is.
      Örülök, hogy tetszik, szerencsére szenvedni sem kellett vele :) A kék lakkozás csak úgy kipattant este a fejemből és nem is akartam lemosni, azért a tavas matricát választottam a csipkés helyett :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.