Lakkjaim #1


Ez a nap is eljött végre, sikeresen befotóztam azokat a lakkokat, amik a fődobozban foglalnak helyet (igen, van egy "aldoboz", ami a valamiért kevésbé használt, vagy nem igazán szeretett lakkjaimat tartalmazza, ha esetleg kíváncsiak vagytok rá, azt is befotózom, de amúgy különösebb figyelmet nem szentelnék neki).
Fontos információ: nem felvágásból készült a bejegyzés, mert nagyon nincs is mire felvágnom a lakkokkal, egyszerűen páran írtátok, hogy szívesen megnéznétek a lakkjaimat. De akinek esetleg mégis szemet szúr, hogy kikerül pár ilyen témájú bejegyzés, azzal nem tudok mit kezdeni :D Sorry, I'm not sorry.


A lakkok között nincs fontossági sorrend, persze a nagyonnagyon imádott, hiperszuper (:D) lakkokat a sorozat végére hagynám. Kb. 2-3 bejegyzést szentelnék ennek a "lakkjaim" sorozatnak, egy bejegyzéshez túl soknak érzem ezt a mennyiséget, persze attól függ, mihez/kihez képest túl sok :) És még várok lakkokat, bár lehet, hogy a sorozat végére velük is kiegészül a bejegyzés :) Szerdánként kerül ki majd ez a pár bejegyzés, persze ha gondoljátok, előbb is kitehetem őket, de gondoltam, vinnék egy kis rendszert a dologba.

Amit még megjegyeznék, hogy kollekciók neveit direkt nem írtam, csak a lakkok számát, hiszen 99%-ban rajta van az üvegen, hogy melyik kollekció része az adott lakk, de ha esetleg mégsem, akkor majd kiegészítem kérésre :)

Na de kezdjünk is neki. Mindig balról jobbra haladva írok számokat és neveket, a könnyű beazonosíthatóság érdekében.

Essence:
 114 fame fatal, 156 me & my lover, 168 love my, cupcake!, 133 oh my glitter, 141 icy princess, 171 galactic glam, 182 hello rosy, 147 miss universe, 109 off to miami, 153 sweet or nude?, 178 hello spring

 07 blue-jeaned, 03 glitz & glam, 02 circus confetti, 121 gold fever, 01 not punky nor funky, 18 fly firefliy fly, 03 light up the tree!, 01 steel-ing the scene, 05 the boys are back in town

 03 a piecen of forever, 27 electric blue, 26 kiss of the mermaid, 19 blood orange smoothie, 39 lime up!, 02 go, sightseeing!, 43 where is the party?


Catrice:
40 I'm a dynamite, 120 plum play with me, 540 Am I blue or green?


Miss Sporty, S-He, Rimmel, Maybelline:
 485, 060, 452, (lila és nem kék) 247, 115, 431 Stormy skies, 012 blueberry whizz, 34


Claire's:
Sajnos nekik se nevük, se számuk, még az Asukétól nyert szettben voltak benne.



Szóval jövő hét szerdán jön a következő adag :)

13 megjegyzés

  1. Hű micsoda gyűjtemény! *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Még 3 ilyen bejegyzés lesz (akármennyivel is bővül a végére :D), a lakkok fotózása közben már minden bajom volt, melegem lett, untam az egészet :D:D

      Törlés
  2. Köszi :) Elég széles náluk a választék színek terén, úgyhogy nem nehéz belőlük sokat összegyűjteni :D

    VálaszTörlés
  3. Juj de várom már a következő bejegyzéseket :)

    VálaszTörlés
  4. De szépek mind, várom a többi ilyen bejegyzést is! :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szépek a lakkjaid , várom a folytatást !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Akkor remélem jövő hét szerdán is benézel a blogra :)

      Törlés
  6. Egy leltár, bármilyen szépségápolási termékről van szó, izgis! :)

    VálaszTörlés
  7. De durva! Olyan lakkok kimaradtak, amikről nem is gondoltam :D (A-England, PP)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.