Pink és nude, plusz egy kis csillogás

Ha az embernek kevés lakkja van, könnyebb eldönteni, hogy mit is kenjen fel, hiszen kevesebb lehetőség van. De ha sok lakkból kell kiválasztani, hogy mi is kerüljön fel hosszabb időre, akkor bizony az emberen eluralkodik a döntésképtelenség.
Van két szín, amit bármikor képes vagyok felkenni, ami nem más, mint a nude és a rózsaszín. Végül úgy döntöttem, hogy kerüljön fel mindkettő.
A rózsaszín a Manhattan Heartbeat-je, a nude pedig az Essence Love me, cupcake!. Az essence már eléggé fogyóban van, és ő az első a márkából, amit biztosan pótolni fogok. Korábban volt egy kedvenc nude-om tőlük, de azt kivonták még régebben, így muszáj volt újat keresni :D

A plusz csillogás pedig az Essence egyik effekt lakkjának, a Glitz&Glam-nek köszönhető :) Imádom ezt a lakkot nude-ra kenve, tökéletesen kiemeli a zöld mini csillámokat és a rózsaszín glittereket. Nem mellesleg tökéletesen beleillik ebbe a manikűrbe.




Nektek hogy tetszik? Melyik lakk után nyúltok vészhelyzet esetén? :D

11 megjegyzés

  1. nagyon szép,igazán csajos mani lett :)

    VálaszTörlés
  2. Habár nekem még nincs olyan sok lakkom, a fent említett érzés így is elhatalmasodik rajtam néha :P A mani pedig nagyon szép, az a csillám sokat dob rajta :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eléggé egyénfüggő, hogy kinek mi a sok :D
      Köszönöm am :)

      Törlés
  3. A Manhattan lakknak nagyon szép színe van! Nekem a biztos pont az most a piros, ha hosszabb időre kellene választanom, illetve a pink neon így nyáron. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Azok sem rosszak, sőt neked tényleg jól áll a piros,mármint ami manikűröket eddig láttam tőled, azok alapján bizton állíthatom :D A neonokkal pedig tényleg nem lehet így nyáron tévedni :)

      Törlés
  4. fedőlakk nélkül nem tetszik a párosítás, azzal viszont nagyon! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.