Rimmel | Portobello Pink 230

Mára egy szép rózsaszín Rimmel lakkal készültem. A Rossmannban volt régebben nálunk RImmel, de csak kis tálcája volt, aztán az is eltűnt, a DM-ben pedig láttam, hogy van (szintén csak tálcás megoldás), de valahogy nem tulajdonítottam neki jelentőséget, szóval elkönyveltem magamban, hogy én Rimmelt maximum a Müllerben tudok majd venni. Végül egy szép hétfőn  (egy hétfő szép? :D:D) besétáltam a Müllerbe, kinyomtattam egy 25%-os kupont, azzal a felkiáltással, hogy én bizony itt lakkot veszek (ne képzeljétek el, nem történt meg :D, csak magamban :D). Így lett a vásárlás eredménye a Portobello Pink.



Egy sötétebb rágógumi rózsaszín lakkról van szó, tele ezüst csillámokkal, azt itt láthatjátok is :)
Talán ez a közeli kép mutatja meg igazán a színét (de inkább ez is csak arrafelé, ahol a fény megtörik a csillámokon), a többi meg sem közelíti...
(viszont gugliban keresve sem találtam olyan képet, ami tényleg színhű lenne, mindegyiket sötétebbnek látom a valóságnál, lehet, hogy a monitor nem akar segíteni?)


A körmeimen 3 rétegben látható, 2-nél még átsejlettek a körömvégek, és nagyon zavart, bár felkenés előtt azt hittem, elég lesz 2. 

A száradási ideje teljesen átlagos, de megmondom, hogy miért: tudni kell rólam, hogy én bizony fél perces várakozással kenem fel a rétegeket, így a 60 second száradási időnek még csak esélyt se adok, viszont ki akartam próbálni úgy, hogy nem kenek rá gyorsszárítót, és egy negyed óra-20 perc múlva már tettem-vettem.

Az ecsete lapított, lekerekített, nem túl széles - nem túl keskeny, egyszóval tökéletes társ a lakkozás során.


Nem lesz szép fényes, de nem is mattul be, teljesen átlagos, a csillámok kölcsönöznek neki egyedül amolyan fényszerűséget. Az viszont nagyon tetszik, hogy ezüst glitter került bele, nem pedig arany, lila és társai. Így nekem olyan szép :)




A képek mind napfényben készültek, leszámítva az első két képet.

Őszintén szólva, pont azt kaptam, amire számítottam, nem jobb, nem is rosszabb, teljesen elégedett vagyok ezzel a lakkal. 899,-be került alapból, de a kuponnal lejött belőle 225, így 675-ért került hozzám :) Még az eredeti árát is kifizettem volna érte, mert a tálca, amin volt, végig 1299 Ft-os matricákkal volt tele, így azt hittem, a kedvezményes ára lesz majd ilyen körül :)

És amivel elfelejtettem kiegészíteni:
Hétfőn délelőtt kentem fel, végül szerda délután mostam le, mert valami újra vágytam. Bár szerdán csak 6 ujjamon volt, mert másik 4-re a Lovely arany sand-jét kentem fel, egy minimális kopás látszódott csak a végén. Szóval nálam ez nagy szó, ha valami több napig fennmarad...  És ennél a lakknál az nem véletlen, lássuk be :)


19 megjegyzés

  1. Létezik olyan rózsaszín, ami nekem is tetszik? Wow... Pedig de undorodok ettől a színtől! De ez nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy sikerült neked is tetszőt mutatnom :D

      Törlés
    2. Ancsa, el vagyok hülve rajtad, hogy tetszik neked. :D Tényleg szép.

      Törlés
    3. :D az élet tartogat meglepő dolgokat :D

      Törlés
    4. Azt nem mondtam, hogy viselném is :D Na jó, esetleg egy feketével kombinálva talán... :D

      Törlés
    5. Mindenre van megoldás, szerintem simán jól mutat feketével :D

      Törlés
    6. Feketével MINDEN jól mutat ;)

      Törlés
    7. :D Vannak csúnya lakkok, amik semmivel nem mutatnak jól :D

      Törlés
  2. Nagyon szép ez a fajta rózsaszín és jól is áll neked :) 1-2 napja láttam a Rossmannokban, hogy ha veszel vmilyen Rimmel spirált, akkor választhatsz mellé a 60 secondokból egyet. Érdemes megnézni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Ahogy fentebb írtam, nálunk sajnos nincs Rimmel a Rossmannban, de másnak jól jöhet ez a tipp, köszi :)

      Törlés
  3. szuper ez a pink nagyon tetszik :)
    jók a Rimmel lakkok nagyon!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így gondolom, nem is értem, hogy eddig miért nem néztem jobban körül Rimmel lakkok terén :)

      Törlés
  4. Úgy látom,hogy a pinknek minden árnyalata jól áll. A Lovely aranyával pedig : Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow! (ismét :D:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nemhiába vagyok oda lakkokból a rózsaszínért, csak muszáj visszaszorítani a vásárlását :D De néha egy-egy belefér :D

      Törlés
  5. Nagyon kellemes mályvás árnyalat, tetszik :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jól mutat a Lovely-val! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszike :) Szerencsére a Lovely elég univerzális lakk, sokmindenhez passzol :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.