Zoya | Purity

 Fehér lakk, saját bejegyzés. Volt már pár fehér lakkom, de eddig egyiknek sem szántam saját posztot, azt hiszem, a fehér nem egy különleges szín, és ha nem glitteres/sand a kicsike, akkor bizony nem igen kap főszerepet önmagában.
Úgy döntöttem most, hogy ő viszont igenis megérdemli, ha már az előzőkről nem készítettem bejegyzést, hogy a sima fehér lakkok szóvivője legyen.

Még az előző Nailland rendelésem alkalmával került a kosárba ez a kicsike, miután szükségem volt valami normális fehér nyomdázó lakkra, ami nem fogy ki két nap után...


A körmeimen 2 rétegben _egy vékony és egy vastag_ láthatjátok (élőben látszanak a hibák -de ez fordítva szokott lenni, nem?-, úgyhogy valakinek biztos elkél egy harmadik réteg is), és fedőlakk nélkül. Önmagában ilyen szép fényes, ami nálam plusz pont, mert még mindig tart a "nem akarok fedőlakkot használniii" korszakom. Valamiért mostanában hagyom kibontakozni a lakkokat. Sajnos a körömágynál nem sikerült szépen megfestenem az íveket, pedig nem lehetetlen, csak nekem nem sikerült most :)

Az első rétegtől ne várjátok, hogy szép lesz, meg hibátlan, mert egyszerűen szerintem kivitelezhetetlen. Csíkos, foltos és minden, ami csak lehet, de legalább gyorsan megszárad. Viszont a második réteg mindent eltüntet és nem marad más, mint tiszta fehérség...

A lakk maga kissé folyós, valahogy nem erre számítottam. Bár mire számít az ember egy kép alapján? Láttam róla nyomdázós képeket, azt gondoltam, hogy kissé krémesebb, sűrűbb. Olyan folyósan krémes, már ha ilyen lehetséges, és nem csalnak az érzékeim.

Kissé nehéz kezelni a "lapos, rövid ecset túl sokat vagy túl keveset vesz fel a fehér folyós trutyiból" szindrómát, de nem lehetetlen, csak meg kell szokni.
Nyomdázáskor nem lesz hihetetlenül élénk fehér semelyik alapon sem, de kellemes látvány, és eddig mindig sikerült vele nyomdázni, szóval nyugodt szívvel tudom ajánlani.

Ha egy szóval kellene jellemeznem, tényleg a tisztaság jut eszembe. Nem a hibajavító, nem a tej, nem is a vakolat, egyszóval kellemesen és finoman fehér. :)

Végül egy kinti kép:

Nektek melyik a kedvenc fehér lakkotok?

10 megjegyzés

  1. Meggyőző, bár a China Glazetől választottam fehér lakkot, csak odáig nem jutottam hogy megvegyem: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Majd ha mégis, akkor kíváncsi vagyok, hogyan teljesít :)

      Törlés
  2. Kíváncsi voltam erre a lakkra már, de nekem OPI Alpine Snow van, ami remekül bevált. Na és a Moyra 03-as fehér lakkjáról sem tudok rosszat mondani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze, rengeteg működő alternatíva van, de féláron volt, így számomra megérte, mert tényleg nem igazán tudok róla rosszat mondani :)

      Törlés
  3. ezt én is megvettem,vagyis Erika vette meg nekem,mert online akkor már nem volt....:)
    remélem élőben is bejön majd,nekem is Opi van,a Sinfulcolors is bevált,ezt a Zoyát viszont én nem hiszem,hogy nyomdázásra fogom használni.Arra sajnálnám :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, egy kedves barátnőm mondta, hogy arra vannak a lakkok, hogy elhasználjuk. :D És mivel fehéret amúgy ritkán kenek a körmeimre, ezért nyomdázásra teljesen jó :) Féláron persze :D Teljes áron én is sajnálnám :D

      Törlés
  4. Jaj de szép, vékony körmökön nagyon jól mutat, te bármit felkenhetsz. Az én szélesebb körmeimen ez elég furán nézne ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy furán mutat szélesebb körmökön :)

      Törlés
  5. Valóban nagyon szép fehér, se nem túl fehér, se nem sárgás, pont jó :) Én most a Rita Ora for Rimmel fehér lakkját vettem meg, de elsőre nem sikerült meggyőznie, de remélem másodjára már menni fog neki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kicsit terelgetni kell, nekem is megvan, nem rossz, csak nem is egyszerű :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.