5 őszi lakk (a készletemben...)

Arra gondoltam, hogy megmutatnám nektek, mi az az 5 lakk, ami biztosan elő fog kerülni nálam idén ősszel. Ez nem azt jelenti, hogy télig nem veszek lakkot (ugye nem jutott eszetekbe? :D), hanem a jelenlegi felállásból választok párat, ami igazán őszi és a körmökre való :) (de ez nem azt jelenti, hogy mást nem fogok viselni! :D)
(sajna vakus kép... :( )

Az első, mi más is lehetne, mint egy nude árnyalat? Az én választásom az OPI Taupe-less beach-re esett, ami minden évszakban tökéletesen megállja a helyét, így biztosan felkenem párszor :)
A következő, hogy ne csak színtelen színekben gondolkodjuk, egy bordós-rózsaszínes lakk, ami számomra nem más, mint a Barry M Pomegranate. Nemrég sikerült rá szert tennem, és imádom, csodás lakk, bizony! :)
Harmadiknak egy sötétkék lakk, a China Glaze-től a One track mind (tudjátok, az őszi kiadásból... érik már a haul bejegyzés :D). Csodálatos mélykék, úgy vágytam már egy ilyen lakkra, és végre! :)
Ha valami kellemesebb színre lesz szükségem, a Golden Rose Rich color 50-es lakkja biztosan ott fog majd díszelegni a körmeimen, nem véletlenül.
Végezetül, de nem utolsó sorban, az a-england Sleeping palace nevű lakkját is ide sorolnám, amiről hamarosan érkezik a bejegyzés, és meg fogjátok látni, hogy miért is tökéletes ősszel (de őt tényleg csak ősszel fogom viselni, más évszakhoz nem tudom kapcsolni :)
Ti mit fogtok most ősszel viselni sokszor? Vagy nincs külön tavasz-nyár-ősz-tél lakkotok? :)

9 megjegyzés

  1. Én bármit magamra kenek, mármint színt évszaktól függetlenül. Viszont úgy vettem észre, hogy befolyásolnak mostanában ezek a fajta bejegyzések, és bordó lakk van a körmömön (insta utolsó kép ). Bár ilyenkor nagyon örülök mert úgy hordhatok feketét végre, hogy nem szólnak meg, körömre is értem, ^_^… szóval elvileg nem befolyásol az évszak, de a bloggerek igen:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. igen, tudom, hogy mire gondolsz :D én is sokszor megkívánok egy lakkot, színt, amit másnál látok :)

      Törlés
  2. Minden színt meg lehet indokolni, évszaktól és időjárástól függetlenül :) Most éppen barack-fehér kombinációt hordok, bár szakad az eső. De legalább a körmömre nézve jobb kedvem lesz :D
    A Barry M szépnek tűnik, már én is nézegettem. Kíváncsi leszek, hogy milyen felkenve ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyit elárulhatok, hogy csodálatos, de lefotózva a képeken inkább pirosas, és ez elszomorít :D

      Törlés
  3. Engem is inkább a blogokon látott színek, manikűrök inspirálnak. Újabban figyelek erre, ha belegondolok egész nyáron nem viseltem barnát vagy feketét, pedig megfelelő díszítéssel szeretem ezeket a színeket. A fentiek közül nekem az OPI és a Barry M tetszik legjobban. (-:

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép színű lakkok, a piros és az Opi szürke lakk nagyon szép, most "megkívántam" :) http://judymuhely.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. Szia! Jelöltelek egy díjra! Kíváncsian várom a válaszaid :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.