a-england | Sleeping palace

A mai bejegyzés főszereplője az a-england Sleeping palace nevű lakkja.
Még a múlt hónap vége felé jött ő is, és kedvezményes áron jutottam hozzá. Azóta már volt párszor a körmeimen, napsütésben a holo csillogása miatt, esős és borús időhöz pedig pont tökéletesen passzol. 


2 rétegben tökéletesen fed, de már egy réteggel is el lehet érni, csak nem mindig akar sikerülni, de hát kiteljesedni úgyis csak a második rétegben fog (vagy egy jó vastag rétegben...).
Viszonylag hamar szárad, persze rekordsebességre ne számítson senki :)





Végül egy, a szoba egyik ablaktól távoli pontján készült kép, látszik, hogy napfény/lámpa/vaku nélkül  a holoság nem akar megmutatkozni, de nekem tetszik az alapszín is, pedig kicsit messze áll tőlem ez a barnás-lilás árnyalat.

Nektek megvan ez a lakk?

12 megjegyzés

  1. Ez a pár kép engem elrettentett a lakktól. Ha nem éri fény, nem is tetszik. Pedig annyian áradoznak róla, hogy milyen különleges, nem is értem. Vagy megint az én ízlésemmel van probléma.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy percig ne gondold, hogy baj lehet az ízléseddel. Igen, különleges lakk, de tényleg kell hozzá a fény, anélkül csak annak fog tetszeni, akinek alapból tetszene, holo csillámok nélkül :) Biztosan találsz róla sokkal szebb swatchokat is, én sajnos ennyit tudok kipréselni a telefonomból :) Tudom, hogy nem kimondottan a képminőség a probléma, de talán tudnék én is jobbat mutatni, ha tényleg megfelelő eszközök állnának a rendelkezésemre :)

      Törlés
    2. Ezek jó képek, nem is gondoltam volna, hogy telefonnal fotózol.

      Törlés
    3. Pedig de :) Egy lassan 2 éves telefon és még mindig szuper minden szempontból :)

      Törlés
    4. A bevált dolgokhoz én is ragaszkodom :) Nekem csak egy HTC Wildfire-om van, nekem az is jó arra amire kell :) Párom a kütyümániás, neki kell mindig a legújabb.
      Gondoltál arra, hogy nyomdázol erre a lakkra, nekem tetszene, persze úgy, hogy azért látszódjon a lakk is.

      Törlés
    5. Azt nem tudom, hogy rá nyomdáztam-e már, de vele igen, és arra nagyon jó :)

      Törlés
  2. Én kimondottan szeretem, hogy nálad nem agyonvilágított és javított képek vannak mert természetes fényben nem sok helyen láttam ezt a lakkot. Tényleg nagyobb hype van körülötte mint kellene de azért persze én is megvettem :D még nem döntöttem el, hogy szeretem-e de tényleg tökéletes őszi lakk. Rajtad is tetszik :)
    Bianka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igyekszem úgy megmutatni a lakkokat, ahogy én látom őket :) Igen, ősszel tökéletes választás :)

      Törlés
  3. Szép, szép, de lila...szóval nekem nem. Bár nagy A England rajongó lettem. Két hónap alatt 5 lakkra tettem szert, három holnap érkezik :). A Lancelotra vagyok már nagyon kíváncsi: úgy vörös, hogy fekete. Jó lesz biztosan nyomdázni, mert attól teljes függőségbe kerültem :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D A nyomdázás eléggé addiktív dolog :D Rákapsz, és nem tudsz leállni :D Szépek az A-England lakkok, de nem mindegyik fogja mindenki tetszését elnyerni :)

      Törlés
  4. Na ezt a lakkot imádom! Az a durva, hogy egyszerűen nem tudom meghatározni, hogy milyen színe is van, de fantasztikusan tetszik (és igazad van, holo nélkül is). És tényleg egyedi, mert ilyen színt egyik márka kínálatában sem vettem észre eddig! :)
    Én már rá is és vele is nyomdáztam és mindkettő tökéletesen működik. Ez az egyik, ami miatt nagyon kedvelem az A-England lakkjait és most hogy jön az ősz, egyre inkább érzem, hogy be kéne még szerezni a további két kívánságlistás darabot... :D
    És basszus, mindig ledöbbenek, hogy mennyire hosszúak a körmeid! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég sok szépséget lehet találni náluk :) Remélem, sikerül azt a kettőt kipipálni a listádról :)
      Most rövidebbek amúgy, meg kettő még be is akar törni, de nem ott, ahol már nincs a bőrömmel összenőve, hanem ott, ahol még igen :D Úgyhogy ehhez sírós szmájli dukál :"( :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.