China Glaze | Metro Pollen-tin

Ma a CG Metro pollen-tin nevű lakkjáról írnék. Ugyanabba a kiadásba tartozik, mint a Grass is lime greener, tehát a City flourishba.

  Ő a második/harmadik lakkom a kollekcióból (mert érkezett még vele a Petal to the metal, amit képtelen vagyok normálisan lefotózni...).
Csodaszép napsárga lakk, sajnos 3 réteges és még így sem tökéletes, mert hajlamos felszedni az előző réteget, ezért nagyon mérges vagyok, mert néhány körmömön még a harmadik réteg után is találtam hibát, de már nem volt kedvem tovább kenegetni...

Rákattintva megnőnek :)
Igazából szeretem ezt a lakkot, mert még ősszel is tökéletes, hiszen egyáltalán nem egy hihetetlen élénk és vakító sárga kerül a körmeinkre. Persze nekem sikerült napsütésben elkapni, úgy valamivel erőteljesebb :)

Mindent egybevetve, nagyon tetszik ez a kollekció, még az "In a lily bit" és a "Spring in my step" nevű ányalatokkal szemezek, de majd kiderül :)

Nektek hogy tetszik?

6 megjegyzés

  1. Micsoda rövid körmök :) Szerintem így is szépek, némelyik lakk jobban is mutat rövid körmön. Idén nyáron vettem először citromsárga lakkot, még most ősszel is használom, kedvencem lett a szín.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muszáj voltam ekkorára reszelni őket :/ De igen amúgy, én is felfedeztem, hogy van pár lakkom, amit hosszún utáltam, rövid körmökkel pedig igazán mutatós :)

      Törlés
  2. Nagyon szép kezed van. Így, rövid körömmel is :). Szép ez a sárga, de 3 réteges??? Akkor maradok a Moyra gel look sárgájánál. Az stabilan kettővel tökéletes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem lenne baj a fedésével, mert 2 rétegben már volt-nincs körömvég, de a második réteg mintha felszedne egy picit az elsőből, emiatt foltos lesz, és erre kell egy újabb réteg :/
      Köszönöm! :)

      Törlés
  3. Szerintem nagyon szép ez a lakk! pont az a sárga, ami nekem is nagyon tetszik. (-: És igazat adok a többieknek, Neked jól áll a rövid köröm is, bár tudom, ez sovány vigasz..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Elvagyok vele amúgy, szóval azért nem sírok a sarokban emiatt esténként :D, de amennyi "munkám " volt azzal, hogy szép hosszú legyen, mind kárbaveszett.
      A lakk színe iszonyatosan tetszik nekem is, és igazából próbálkozom még a felkenésével, hogy tényleg elég legyen a 2, szóval nem adom fel :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.