Bourjois | Rouge Edition 12 Hours "Cherry my chérie"

Hát igen, ahogy látjátok, a mai bejegyzésben egy rúzsról lesz szó. Szerintem még nem is volt ilyen, úgyhogy egy újabb fejezet nyílik a blog történetében (duplán is, mert ő az első Bourjois termék a készletemben). A rúzst még Nettinél, a Szütyő blog bloggerinájánál nyertem. Igazából azért jelentkeztem a játékra, mert maga a rúzs nagyon tetszett már képen is, viszont féltem is ettől a rúzstól, mert lássuk be, nem vagyok egy nagy rúzshasználó, sőt, a sötétebb színeket messziről kerülöm (kint, mert van pár, csak sosem kenem fel...:D)


Nagyon tetszik a felirat magán a tokon, báááár azt nem értem, hogy miért pont rózsaszín, de hát ők tudják :D A tok jól záródik, táskabarát. Bár a fekete műanyag az ujjlenyomatokat eléggé gyűjti, de ez engem különösebben nem zavar :) Nagyon szuper szerintem, hogy a tok alján látjuk magát az árnyalatot, hogy mégis mi rejtőzik majd a kupak alatt, így nyitogatás nélkül is látjuk, hogy mit kapunk.

Tádádádááá. Maga a rúzs. Hát nem csodálatos? Kár, hogy irtó nyuszi vagyok az ilyen színekhez :D
A termék maga krémes (én nem tudom, miért gondoltam, hogy na ez majd jó kemény lesz biztos) minimálisan szárítja az ajkakat, bár én előtte amúgy is hidratáltam, biztos, ami biztos, úgyhogy kiszáradt és cserepes ajkakkal biztosan nem lesz jóbarát. Félmattra szárad, ami nekem nagyon tetszik. A ráncokba nem ül bele, ez nálam hatalmas plusz pont, ugyanis van pár olyan rúzsom, ami emiatt a probléma miatt irtó bénán mutat. A felvitele precizitást igényel, bár nekem lehet, hogy csak szerencsém volt a felvitelnél, azt hiszem, egyetlen helyen kellett javítanom, és ott sem volt durva hiba :)

Egy vékony rétegben húztam csíkot a kezemre, persze ajkakon ennél jóval erőteljesebb, de itt még abban a hitben voltam, hogy kemény lesz maga a rúzs, és nem akartam eltörni. Igen, béna vagyok :D

Jó, és akkor most mielőtt tovább mentek, el kell, hogy mondjam, nem különösebben értek a sminkeléshez, biztosan ezer sebből fog vérezni, amit alább láttok, és konkrétan csak a rúzst figyeljétek, jó? Igen amúgy, a nagy fejemhez pici száj társult, amit sokszor bánok, szeretnék szép dús ajkakat (feltöltés kizárva), ezért muszáj vagyok megbarátkozni azzal, ami van :D
Na de itt is van, milyen viselés közben :)
A rúzson kívül csak a szemöldökömet próbáltam kissé megigazítani, meg egy kis szemhéjtus és spirál került még a szememre. Úgyhogy ezen a képen nincs se cenzúra, se homályosítás, se semmi :)


Azt nem tudom, hogy a 12 órát kibírja-e, mivel én szerintem max. pár óráig tudok egy rúzst elviselni magamon. Amíg rajtam volt, ittam és ettem is. Az ivást jól bírja, nem vettem észre változást, az evést viszont rajtam egyáltalán nem szerette, két órával a rúzs felkenése után ettem, és elég érdekesen jött le rólam a rúzs, nem volt szép a végeredmény. Valószínűleg egy bulis, kajamentes estét, vagy egy ebédtől vacsiig tartó időszakot simán kibír, esetleg olyan ételeket, amihez evőeszköz szükséges, de amibe bele kell harapni, azt nem. Végül leszedtem, ez egy itthoni teszt volt, nem tartottam fontosnak újrakenni :)) A számat kicsit megfogta, mások számára szerintem nem lett volna észrevehető, de nekem először olyan fura volt, de nem jöttem rá, hogy miért, majd közelebbről nézve láttam, hogy volt, ahol pár árnyalattal sötétebb a szám. Sima törlőkendővel távolítottam el amúgy, és könnyen megbirkózott vele, nem kenődött szanaszét.

Mindent egybevéve, igyekszem bevetni majd a külvilágban is, nem csak itthon. Nagyon szuper egy rúzs és bár ugye számomra kissé erős, de majd kipróbálom halványabban felütögetve is:)

Nektek hogy tetszik? :)

17 megjegyzés

  1. A rúzsokhoz Hozzád hasonlóan állok: nem használok az általad is felsorolt okok miatt, plusz nekem tényleg nem pall jól. Ellenben Veled! Szerintem nagyon jó, és nagyon szép színe van, bátran viselheted "odakint" is.^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem mindenki számára van egy tökéletes rúzs, amit bárhol és bármikor viselhet, csak rá kell erre bukkanni :) Köszönöm, igyekszem bátrabb lenni :D

      Törlés
  2. Fú de dögös ez a szín, igazi nőcis árnsalat! De az ilyen rúzsokhoz én is nyuszi vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Pedig azt nem szeretném, hogy csak álljon, úgyhogy muszáj leszek kilépni a komfortzónámból és viselni :D

      Törlés
  3. .o pedig milyen jol all, talan kicsit szokatlan az elejen, de nyugodtan baratkozz meg vele :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :)) Próbálkozom a megszokással, mert nagyon tetszik :)

      Törlés
  4. Nagyon jól áll neked ez a szín, szóval szerintem bátran viseld az erősebb színeket! ;)

    VálaszTörlés
  5. Hát innentől kezdve ne legyél nyuszi, mert ez a szín irtó jól áll neked :) Tessék több ilyet hordani, mert nagyon jó!!! :)

    VálaszTörlés
  6. Annyira örülök, hogy ilyen jó helyre került, nagyon jól áll Neked ez a rúzs!!
    Esetleg ha túl soknak érzed, csak kenj az ujjadra egy keveset és ütögesd fel az ajkaidra azt a keveset. Munkába csak így hordhatok ilyen színt, így nem olyan macerás viselni sem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Valószínűleg úgy fogom használni, ahogy írtad is, és esetleg alkalmakra kissé erősebben felvive :) Semmiféleképp nem szeretném, hogy a polcon porosodjon, szeretném kihasználni teljes mértékben :)

      Törlés
  7. Szerintem nagyon jól áll, és néha ki kell lépnünk a komfortzónánkból :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, egy kis újítás sosem árt, főleg, ha jó a változás :)

      Törlés
  8. Nagyon jól áll ez a szín! és ha ez megnyugtat, nekem még ennél is kisebb szám van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D Néha jó lenne egy picit nagyobb, mármint ami a méretét illeti (mert amúgy borzasztó nagy szám van :D) :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.