Pet'la plate új kollekció

Szeretném, hogy most csak a képek beszéljenek helyettem, olyan csodásak ezek a lemezek. Persze sikerült néhány homályka fotót is lőni, nézzétek el nekem, siettem, hogy még napfényben kapjam le őket :D Nagyon csodásak ezek a lemezek, csak ajánlani tudom. Petra ismét nagyot alkotott :)

A lemezek a lefényképezésük sorrendjében kerültek ide, bár nehéz is lenne egyetlen kedvencet választani és az elejére tenni.













 (igen, erről direkt van egyetlen oldalas kép, sajnos a másik borzalmas lett...)










Nektek melyik a kedvencetek? :)

28 megjegyzés

  1. Nekem egyértelműen a Mistletoe a kedvencem így, a karácsony közeledtével. De az egész kollekció annyira jól sikerült, legszívesebben az összeset megvenném, csak épp felesleges lenne, mert alig van rá időm mostanság, hogy nyomdázzak... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem időm van rá, meg kedvem is van mostanában szerencsére, vannak időszakok, amikor lakkozni sincs, de szerencsére ezek elmúlnak :)

      Törlés
  2. Ohhhhh a Mistletoe és a Ho-ho-ho.... úgy érzem, ebből rendelés lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Párat már ki is próbáltam, nagyon könnyen lehet velük nyomdázni, úgyhogy nem csak külsőleg remek :)

      Törlés
  3. Jaj de gyönyörűek! *.* Nekem a HoHoHo és a Mistletoe a kedvencem, azokon belül is a hópelyhes minták, de nagyon tetszik még Flake No More is. :3

    VálaszTörlés
  4. A HoHoHo és a Mistletoe a kedvencem nekem is :)
    Mennyire mélyen gravírozottak ezek a minták? Ódzkodom a túl mélyen vésett lemezektől, de ha ezek nem azok, akkor rendelnék belőlük

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek az új lemezek nem mélyek es könnyebb is őket használni :)

      Törlés
  5. A kommenteket olvasva azén kedvenceimre nem hajt senki :). Így a Calavelas és Rising sun is tuti enyém lehet. :D

    VálaszTörlés
  6. Oké, lehet, hogy unalmas leszek, de nekem is a HoHoHo és a Misletoe a kedvencem a Flake no more mellet! :D
    Annyira csodás. :) Még csak ízlelhetem a nyomdázást, Petra lemezével, de annyira szépeket látok, Petra lemezeivel nincs csúnya mani. Nagyon egyedivé teszi. :)
    Várom a manikűröket, mert az biztos, hogy nemegy lakkozás született velük. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Amúgy nekem nincs kedvencem, olyan furi ez, eddig mindig volt, de most ezek közül nem tudnék csak egyet vagy kettőt kiválasztani :D
      Tegnap készült 3 manikűr is, ebből 2 fenn is van a Pet'la oldalán, bár az egyik a kommentek között :) Azt hiszem, pont Dreának (aki ott Rea Rea, de javítsatok ki, ha tévedek :D). :D
      Eddig nem találtam olyan mintát, amivel ne sikerült volna a nyomdázás, úgyhogy csak ajánlani tudom. :)

      Törlés
    2. Látom, látom, lájkolom. :) Remélem a blogra is felkerülnek majd. :)

      Törlés
    3. Szerintem majd egy "csokorba" összegyűjtve teszem fel ide őket :) De amint lehetőségem és alkalmam is adódik rá, szeretnék majd nyomdázós bejegyzést írni :D

      Törlés
  7. Jajj istenem meghaltam *.* a ho ho ho és a misletoe... <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ezzel még várj jópár évet :DD Bizony, csodálatos mind, nekem épp karácsonyi mintákkal van tele a körmöm, november majdnemvégén :D De kit érdekel, ha egyszee gyönyörűek? :D

      Törlés
  8. Hm, én bizalmatlan vagyok Petra lemezeivel kapcsolatban, bár tény, hogy ezek itt egy csokorban nagyon jól néznek ki, és minőségi daraboknak tűnnek.
    A kezdeti időkből vásároltam a Meska-n egy darabot tőle, amivel képtelen vagyok már nyomdázni.
    Elsőre is nehéz volt az érdes kontúrú vésetekből kitakarítani a lakkot menet közben, és ez a helyzet minél többször próbálkoztam a lemezzel, annál rosszabb lett.
    Végül makrofotókat készítettem a lemezeimről, így jöttem rá, hogy az én példányom felülete nem kapott polírozást, így a vésetek sorjásak...nem mellesleg az ára súrolta a lélektani határomat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Pet'la facebook oldalán megtekintheted az ezekkel a lemezekkel készült manikűrjeimet, én eddig nem csalódtam bennük. A lemezeket nem Petra vési és polírozza, és gondolom, mivel te is csak makro fotókon láttad, hogy valami nem okés, ezért ő is csak akkor látta volna a hibát, ha pont ugyanezt teszi, de lássuk be, több száz lemezt nem lehetséges így átnézni. De teljesen megértem, hogy csalódott vagy, én is az voltam, mikor az egyetlen Models Own lakkomra visszatekertem a kupakot és az üveg nyaka letörött... Úgyhogy ha esetleg újra adnál neki egy esélyt, az új lemezeket ajánlani tudom, bár mondom, nekem a régivel sem volt problémám, de mindenhol fordulhat elő hiba, és akkor az ember megkérdezi, hogy "de miért pont nálam/velem történt ez?". Csak erre nincs válasz...

      Törlés
    2. A csalódás ellenére birizgálja a fantáziámat, hiszen a minták gyönyörűek és különlegesek, kár, hogy nem lehet élőben megsasolni a lemezeket....ha itt lennének előttem, akkor egészen biztosan tudnék olyan darabot választani, ami hibátlan.
      Amikor az enyémet rendeltem, azt hittem, én vagyok bénácska, tapasztalatlan, ez volt az első körömnyomdalemezem. Aztán annyira problematikussá vált vele a nyomdázás, hogy félre is tettem egy időre, egészen addig, amíg több Magyar körmös bloggerina bejegyzéseit olvasva elkezdett derengeni, hogy az enyém nagyon máshogy néz ki, a legfeltűnőbb az volt, hogy az én lemezem nem tükrös felületű, nem fényes.
      A Pet'la.hu-n olvastam, hogy a lemezeket egyesével tesztelik, stb, stb-ettől aztán különösen keserű a szám íze :(
      Na mindegy, nem füstölgök itt tovább, hisz a bemutatott kollekció valóban gyönyörű, és nagyon hálás vagyok, amiért időt szenteltél rám! :)
      Ésss, nagyon várom a bemutatásra szánt manikat a rád jellemző igényes kidolgozásban, mindent bele, hadd jöjjön már a karácsonyi hangulat! :D

      Törlés
    3. Tényleg igazán sajnálom, hogy megtörtént ez, viszont ne vegye el a kedved a nyomdázástól, és a többi Pet'la lemeztől. Ha Bp-n laksz, akkor szerintem élőben is meg tudod majd tekinteni a lemezeket, csak Petrával kell egyeztetned ezzel kapcsolatban :)
      Az utolsó mondatban pedig igazán jólesett, amit írtál, köszönöm! Nálam manikűrök terén már karácsony van :D

      Törlés
  9. Ezek a lemezek csodásak, én sem tudnék egyetlen kedvencet választani. Most a karácsonyiak tetszenek, de ha elvonatkoztatok az ünneptől, akkor talán a Flake no more és a Rising sun lenne a választottam. Én is várom velük a manikat! Amiket IG-re feltettél eddig, nagyon szépek. :)

    Banditának: Petla nagyon kedves és korrekt lány, maximálisan törekszik rá, hogy a vevői elégedettek legyenek. Javaslom, hogy írd meg neki a problémát, biztos vagyok benne, hogy keres rá megoldást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a Petrás/Petlás kiegészítést, ezt tényleg kihagytam, Petrával bármit, tényleg bármit meg lehet beszélni, és teljesen korrekt, ahogy Erina is írta. Én is csak javasolni tudom a fent olvashatókat! :)

      Örülök, hogy tetszenek az alkotásaim, amúgy a Pet'la fb oldalára már több is felkerült, úgyhogy ott is meg tudod tekinteni őket :) De majd igyekszem ide a blogra is kitenni őket blogposzt formájában :)

      Törlés
    2. Ezzel én is egyetértek, Petra nagyon aranyos és kommunikatív volt a vásárlás során. Az első pár napban, mikor utaltam a lemezzel kapcsolatos nehézségeimre, adott pár ötletet, a tisztítással kapcsolatban.
      Azóta már több hónap telt el, és már nem lenne pofám megoldást kérni a problémámra, hiszen először még nem is gondoltam, hogy a lemeznek máshogy kéne kinézni, hogy hibás, vagy ilyesmi. Ennyi idő elteltével már nem szívesen reklamálnék.
      Ez a kollekció olyan mesés, hogy ha tehetem, és hozzá tudok jutni, a FLAKE NO MORE lemezt megrendelem majd, elképesztően izgalmas minták vannak rajta, és nem hiszem, hogy létezik ennél szebb lemez! :)

      Törlés
    3. Nagyon szép az a lemez, holnap azzal szeretnék majd manikűrt készíteni, remélem, tetszeni fog majd :) Különleges minták vannak rajta, igazán szép :)

      Törlés
  10. They are all so great and unique! I just got Flake no more and can't wait to use it - but waiting for the snow outside :) Ho ho ho and Mistletoe will be Xmas best sellers.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yes, they are, I really love the new plates! :) I hope, you will love your plate, that's beautiful! :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.