Lakkok télre | Fehérek

Mivel nem igazán tudtam 5 lakkot belesűríteni egy "milyen lakkokat viselek szívesen télen" bejegyzésbe, ezért külön posztot kapnak majd színek szerint a lakkok.
A fehérekkel kezdődik a sor :)

 Amint látjátok, 6 fehér lakkot sikerült télinek titulálnom. És ha fehér, akkor hó. :)


A két Lovely lakk igazán csodás, de amint látjátok, próbáltam tartalékolni a Snow dustból (felső sor középső), mert amilyen csodás, olyan sok réteg kell belőle, ergo olyan gyorsan fogy (igen, tudom, hogy fehér alappal ez kiküszöbölhető, de akkor is óvni kell). :) A fedőlakkot már láthattátok bejegyzésben, és hát valami fantasztikus, a kedvenc topperemmé nőtte ki magát. A GR fehér konkrétan a Zoya Purity sokkal olcsóbb verziója. A Zoya számomra eddig a tökéletes fehér, és a GR egy picit mintha tényleg elmaradna tőle (a Zoya tökéletesen alkalmas nyomdázásra is a sűrűsége és a tökéletes fehérsége miatt, a GR már kevésbé), ettől függetlenül mindkettőt szeretem. A Sally Hansen Sugar coat-ról pár nap múlva kerül ki bejegyzés (már időzítve van, csak a robbanásra várunk :)), a CG-ről pedig már láthattatok egyet :)
4-hez tudtam bejegyzést linkelni, a Golden rose-ról nem készült poszt, a SH-t pedig, mint említettem, pár nap múlva megtekinthetitek nálam (is, meg a gugliban akárkinél :D)

Ti milyen fehér lakkot viseltek szívesen télen?

20 megjegyzés

  1. De örülök ennek a posztnak! :) Nekem a kedvenc fehér lakkom a GR lakk, a szuper állagával. Nyomdázni az essence fehér nyomdalakkját használom, és én nagyon szeretem. Viszont a legnagyobb becsben tartott fehér lakkom a Snow Dust utánzat, a GR Holiday 70-ese ^^ Annyira szeretem azt a lakkot, olyan puha :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm ezt, hogy puha, nem tudom magam elé képzelni :D Értem, hogy érted, de nem megy :D
      Szeretem én is a GR sima fehéret, mert lakkozni tökéletes :)

      Törlés
    2. :D igen, gondoltam, hogy nem ez lesz a legjobb kifejezés, de a lényeg hogy érted ;) Asszem :D Szóval hogy olyan kis finom ez a lakk, na.

      Törlés
  2. Én önmagában a fehér lakkot annyira nem szeretem, de arany glitterel vagy nyomdázva csodásak. A Lovely snow dustot nagyon sajnálom, hogy nem hozták újra vissza, pedig szerintem lenne rá igény.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem simán helyet kaphatna az állandó kollekció tagjai között a SD, olyan szépséges és különleges :)

      Törlés
  3. Nagyon szép lakkok!:) A lovely top jewels lakkal a napokban láttam egy posztot és fergetegesen jó. Ami még felkeltette az érdeklődésem az a selly hansen lakk!:) Én személy szerint imádom önmagukban is a fehér lakkokat. :) Valahogy olyan különlegesek, de mégis egyszerűek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon elegánsak tudnak lenni, de bármivel fel lehet dobni őket :)

      Törlés
  4. Nagyon sok szép fehér lakkod van. A Lovely Snow Dust-tal való kapcsolatodat teljesen megértem, én is hasnlóan vagyok a Golden Rose Holiday fehér árnyalatával. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Szerencsére nem baj, ha fehérből több ugyanolyan vagy hasonló van a készletben, meg ugye fehérből sosem elég :D

      Törlés
  5. Fehéret csak mintával kombinálva szoktam hordani, bár van fehér homoklakkom is, ritkán viselem. Nekem a Golden Rose van meg a fentiek közül, meg persze még a Sea Salt Moyra fehérje és a Moyra homoklakk. A fehérhez közeli árnyalatokat jobban kedvelem, bár a fehér az kötelező szín, főleg ha nem csak sima lakkozást csinálunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, nail arthoz, nyomdázáshoz is elengedhetetlen :) Meg persze önmagában is elég jól tud mutatni, de van, akinek az kevés, üres :)

      Törlés
  6. Nagyon szépek! Többször kéne fehéret viselnem. Télen többnyire sötét árnyalatú és/vagy csillogó lakkokat szoktam viselni. Pedig a fehér nagyon elegáns. Lehet, hogy hamarosan készítek valamilyen nail artot fehér színnel, most egészen meghoztad hozzá a kedvem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, nagyon nőies és elegáns tud lenni :) Kíváncsian várom az alkotásod :)

      Törlés
  7. Sajnos a Snow Dustról én is lemaradtam.. Ha nem is állandóra, de télre visszahozhatták volna ismét. A Golden Rose Holidayt nagyon szeretem én is, sokat kerestem meszelt fal hatású lakkot, és az az. :D Normál fehérből jelenleg OPI van, amit szintén szeretek, mert két rétegben is képes fedni. Nail artokhoz van, hogy sajnálom, arra ott a Lovesly Classic fehérje. Nyomdázni az Essence fehérje jó választás szerintem, azért is jó, mert matt, pl. újabban homoklakkra is nyomdázom néha, és mivel arra nem kenek fedőlakkot, külön jónak találom azt. (-;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, amolyan ünnepi kollekcióként megint visszahozhatnák, még nem késő, én januárban is szívesen újraveszem :D A Lovely Classic fehéret nem szeretem, nekem az sok rétegben fed, nail arthoz meg sosem próbáltam, inkább elkutyulgattam :D Essence fehér? A nyomdalakk, vagy van valami normális fehér lakkjuk? :D

      Törlés
    2. Essence-nél a nyomdalakkra gondoltam. :D Hát, a Lovelyt én is azért nail arthoz, mert alaplakknak használom azt, és úgy nem feltűnő, hogy nem fed rendesen, ha még alkotok is rá valamit. :D

      Törlés
    3. Áhhá így már minden világos :D

      Törlés
  8. A Zoya Purity-t de tudnám szeretni ha meglenne! A SugarCoat meg csak nem akar megérkezni! Pedig már úgy felkenném!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát lassan majd pótlásra szorul nálam a Purity, a legjobb fehér lakkom :)
      Remélem, hamarosan már nálad lesz a SugarCoat, szerintem imádni fogod :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.