Ünnepi lakkok. Szerintem.

Először is. Tudom, karácsony még csak holnap lesz, de szeretnék nektek lakkokban meg bejgliben gazdag karácsonyt kívánni! :) (No meg persze szeretetben, meghittségben, békességben gazdagot is, de ezt minden nap adni és kapni kell :))

A mai bejegyzést olyan lakkokkal töltöttem meg, amiket én szívesen viselnék az ünnep alatt. Meg akár szilveszterkor is. Még nem tudom, melyik lesz a szerencsés nyertes, vagy miféle kombináció lesz megtalálható a körmeimen, de még van egy pici időm eldönteni :D Ez most csak egy röpke bejegyzés, semmi egyéb duma, csak a lakkok. Néha szabad ilyet, nem? :)
Oldalt a keresőben akár rá is tudtok keresni adott lakkokra. A két franken pirosról és a Ciaté-ról még nem készült bejegyzés, úgyhogy őket ne keressétek.


Nos, szerintetek? :)
Délután pedig mutatok pár általam készített ünnepi manikűrt :)

6 megjegyzés

  1. Szép lakkokat válogattál össze :) És szabad kérdezni, hogy az ILNP a Black Orchid? Mondjuk gondolom ;) Én azt kapom karácsonyra, szóval nagyon aktuális <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen és gyönyörű, úgyhogy imádni fogod! :) Tegnap délután az volt rajtam, és csak a körmömet nézegettem :))

      Törlés
  2. Menny szépség.... mindegyik tetszik. :)

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. Mostanában sokszor lakkozok zölddel is, pedig korábban nem nagyon kedveltem ezt a színt magamon :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.