2014. június 30., hétfő

A mai bejegyzésben a Bornprettystore-tól kapott második ív vizes matricákkal készítettem egy manikűrt, azon belül is a sárga színű csipkékből, ezt szeretném megmutatni :)

2014. június 29., vasárnap

A mai napra egy franken lakkal készültem. Ahogy a címben is láthatjátok, bizony holo a kicsike, méghozzá kék :)
Enikővel beszélgettünk, épp lakkot tervezett kikeverni, mikor mutatott egy csodaszép kék holo franken lakkot. És én abban a pillanatban eldöntöttem, hogy nekem is lesz egy igazán kék holo-m. 
Sajnos az enyém a nyomába sem ér a linken látottaknak, de nagyon bejön a végeredmény (annyira bejött, hogy még kevertem pár más színűt is :D)

2014. június 27., péntek

Igen, tudom, hogy az vizes matrica magyarul, csak nekem így hülyén hangzik. :D

Annyi blogon láttam a Bornprettystore-on rendelhető apróságokat, hogy úgy voltam vele, körbenézek. És megláttam a Free samples részt, ahol azt hittem, meg lehet nézni, hogy milyen ingyenes minták vannak. Hát tévedtem. Először kiad egy választási lehetőséget, miszerint körmös vagy fashion/beauty blogod van.

Ha az embernek kevés lakkja van, könnyebb eldönteni, hogy mit is kenjen fel, hiszen kevesebb lehetőség van. De ha sok lakkból kell kiválasztani, hogy mi is kerüljön fel hosszabb időre, akkor bizony az emberen eluralkodik a döntésképtelenség.
Van két szín, amit bármikor képes vagyok felkenni, ami nem más, mint a nude és a rózsaszín. Végül úgy döntöttem, hogy kerüljön fel mindkettő.

2014. június 25., szerda

Lassan a végére érünk a sorozatnak, ezen kívül már csak egyetlen bejegyzés lesz (elvileg), gyorsan eltelt ez a pár hét :)

2014. június 23., hétfő

Nem terveztem különösebb bejegyzést írni az újonnan vásárolt Moyra lakkjaimról, hiszen megtette már előtte jópár bloggerina, de aztán végül úgy gondoltam, miért ne. (Múltkor már írtam a Daydreamről, több új Moyrám nincs, no para :)

2014. június 21., szombat

Végül elérkeztünk a kihívás utolsó részéhez. A mai manikűr két fő színe a fekete és a fehér. Ez a manikűr készült el nálam a leghamarabb, a kihívás kezdete előtt két nappal viseltem :)

2014. június 20., péntek

Mára egy szép rózsaszín Rimmel lakkal készültem. A Rossmannban volt régebben nálunk RImmel, de csak kis tálcája volt, aztán az is eltűnt, a DM-ben pedig láttam, hogy van (szintén csak tálcás megoldás), de valahogy nem tulajdonítottam neki jelentőséget, szóval elkönyveltem magamban, hogy én Rimmelt maximum a Müllerben tudok majd venni. Végül egy szép hétfőn  (egy hétfő szép? :D:D) besétáltam a Müllerbe, kinyomtattam egy 25%-os kupont, azzal a felkiáltással, hogy én bizony itt lakkot veszek (ne képzeljétek el, nem történt meg :D, csak magamban :D). Így lett a vásárlás eredménye a Portobello Pink.

2014. június 18., szerda

Ma a lakkjaimról szóló második bejegyzéssel készültem.

2014. június 16., hétfő

Nemrég egy újabb Pet'la lemez került a birtokomba, amikor megláttam róla már a terveket, tudtam, hogy nekem ez bizony kell, de még mennyire :) Végül Petra félre is tett nekem egyet, és az első adandó alkalommal el is jutott hozzám. 

2014. június 14., szombat

A mostani részben a neonszíneké a főszerep. Az én választásom egy imádott darabra, a China Glaze Grass is lime greener-jére esett, nagyon jól kombinálható, így elég jól kihasználható kis darab. :)

2014. június 13., péntek

Szerda délután közölte párom, hogy a barátja, akinek eddig ebay-ügyben a segítségét kértem, szólt neki, hogy megérkezett a nyomdázóm, és bizony este már a birtokomban volt. Este csak próbálgattam, hogy biztos működni fog-e, de jelentem működik :) Viszont tegnap strandoltunk (bár csak két órát :D), de én 6-kor úgy kidőltem, mint egy kisgyerek, és reggel 7-ig nem is nagyon akartam kikelni az ágyból, de aztán belevetettem magam a nyomdázásba, és most az első kreálmányt mutatnám meg. :)

2014. június 12., csütörtök

Mostanában akárhány manikűrben láttam ezt a lakkot, szinte mind pirosat választottak mellé társul. Amivel amúgy nincs is bajom, hiszen nagyon jól mutat a megfelelő árnyalattal, ám úgy gondoltam, hogy nekem sokkal egyszerűbb végeredményre van szükségem. Ezért döntöttem a fehér mellett.

2014. június 11., szerda


Ez a nap is eljött végre, sikeresen befotóztam azokat a lakkokat, amik a fődobozban foglalnak helyet (igen, van egy "aldoboz", ami a valamiért kevésbé használt, vagy nem igazán szeretett lakkjaimat tartalmazza, ha esetleg kíváncsiak vagytok rá, azt is befotózom, de amúgy különösebb figyelmet nem szentelnék neki).
Fontos információ: nem felvágásból készült a bejegyzés, mert nagyon nincs is mire felvágnom a lakkokkal, egyszerűen páran írtátok, hogy szívesen megnéznétek a lakkjaimat. De akinek esetleg mégis szemet szúr, hogy kikerül pár ilyen témájú bejegyzés, azzal nem tudok mit kezdeni :D Sorry, I'm not sorry.

2014. június 10., kedd


Na ő az a lakk, ami ellen határozottan tiltakoztam, aztán megvettem, felkentem, és úgy voltam vele, hogy soha többet...

2014. június 8., vasárnap

Nem, mostanában nagyon nem megy az elszakadás a holo lakkoktól, de hát ha egyszer annyira csodálatosak? És úgy érzem, az utóbbi időben talán ez az egyik legjobban sikerült manim, pedig nem is kell hozzá különösebb kreativitás...

2014. június 7., szombat

Lassan, de biztosan közeledünk a kihívás vége felé :) Ezen kívül már csak két rész, és vége, nagyon gyorsan telik az idő. Na de visszatérve a maira, piros-sárga kombinációs manikűr volt a téma. 

2014. június 5., csütörtök

Régebben, lehet, hogy több, mint egy éve, én bizony már megpróbálkoztam ezzel a mintával, de szegény olyan csúnyácska lett, hogy nem is próbálkoztam vele. Mostanáig. Úgy gondoltam, ideje valami olyan mintával próbálkozni, ami amúgy egyszerű, de jól néz ki, és még nem készítettem (ez az utolsó kritérium nem teljesül, merthát mondtam, hogy készült már ilyen, de.). És ekkor esett a választásom az ikat mintára.

2014. június 3., kedd


Ez a nap is eljött, és kicsit hamarabb is, mint amire számítottam, ugyanis egy órával ezelőtt még épp írtam ezt a bejegyzést, a manikűr kész volt, de teljesen kiment a fejemből a dátum :D (még jó, hogy manikűr szempontjából előre dolgozom).

Mára egy nagyon egyszerű, ámde annál mutatósabb manikűrt hoztam. A címben szereplő színek a Lovely arany sand-je és a Moyra nude holo (persze nem hiszem, hogy új információ ) :D. Külön-külön is imádom ezeket a lakkokat, de össze még csak most kerültek először a körmeimen (és azt hiszem, nem utoljára).

2014. június 1., vasárnap


Ebben a hónapban is került pár új lakk a birtokomba, de hónap végén nem sokat érzek kedvencnek sosem. Azt hiszem, ez nem is gond, vannak időszakok, amikor a kevésbé kedvencek kerülnek előtérbe, és fordítva. :) Nem igazán tudnék sok kedvencet felmutatni most sem, de jöjjenek, amiknek viszont itt a helye.
a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.