Models Own | HyperGel "Red lustre"

Vannak páran, akik tudják, hogy egy ideje megszállottan keresem a tökéletes piros lakkot. Hát lássuk, hogy ez a lakk hogy teljesített nálam.


Rengeteg swatch megnézése után arra a döntésre jutottam, hogy én nagyon szeretném ezt a lakkot, mindenki körmén olyan baromi jól nézett ki. Olvastam, hogy igazából nem is krém finise van, hanem amolyan jelly, így ezzel is tisztában voltam.
A körmeimen 3 réteget láthattok lejjebb, és még mindig átlászik a körömvég. Persze élőben nem volt ennyire feltűnő, így különösebben nem is zavaró, hiszen tudtam, hogy mire számíthatok. A száradása teljesen normál tempójú. Viszont szép fényesre szárad.





Eljátszottam a gondolattal, hogy esetleg valami jelly glitter sandvich mani készülhetne a közreműködésével, úgyhogy igyekszem majd valami szépet összehozni. :)

Összességében akciósan szerintem megérte az árát, teljes áron már valószínűleg nem vállaltam volna be, annak ellenére sem, hogy minden swatchon baromi jól nézett ki.
Szóval, folytatnom kell a tökéletes piros lakk keresését...

14 megjegyzés

  1. Ha már tökéletes piros lakk, akkor esetleg Barry M Blood Orange? Csak gondokodom én is. 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ő egész szép, és a legtöbb képen tökéletesnek tűnő piros :D Köszönöm :3

      Törlés
    2. Mondjuk hallottam már olyan véleményeket, hogy több rétegben sem fedett rendesen, de nekem tökéletesen működik 😊

      Törlés
    3. Jhaj. :D Írtál róla bejegyzést? Ha igen, akkor rákeresek :D

      Törlés
    4. Fuhh megnéztem :D Nálad hol narancsosnak, hol bordósnak tűnik, ez olyan furi :D Mármint neked tök jól áll, meg a maniban is szépen mutat, csak nem tudom. Miért olyan nehéz találni egy tökéletes piros lakkot? :D

      Törlés
  2. Nagyon szép szín. Olyan tavaszias piros. :)

    VálaszTörlés
  3. Ez a lakk nekem is megvolt,a kisujjamra kentem fel,de nagyon gyenge volt,így túladtam rajta.
    Én is keresem a tökéletes piros lakkot,per-pill a CG Seeing red lakkja számomra a tökéletes-de a fent említett Barry M sem lehet rossz,viszont hajaz a Cg-re.Tegnap kipóráltam 2 rétegben fed.Ő lenne http://3.bp.blogspot.com/-yZRECQjrQlw/U-5thyBUtBI/AAAAAAAAgj4/8zUO4D1SFMQ/s1600/China%2BGlaze%2BSeeing%2BRed%2B2.JPG

    VálaszTörlés
  4. Szép nagyon! A tökéletes pirosat én is kutatom, sokáig az Oriflame Pure Colour Coral Red volt az, de már sűrű, most a Rimmel 60 seconds 315 Ready, aim, paint!-el barátkozom. Azt próbáltad már?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos felénk max. a Müllerben lehet leginkább Rimmelt venni (a Rossmannban meg DM-ben csak tálca van néha-néha), ami nagyon de nagyon ritkán esik útba, mert kinn van a város szélén, és kocsi nélkül nem egyszerű kijutni oda :D De ha arra járok, mindenféleképp vetek rá egy pillantást, köszi! :)

      Törlés
  5. Nekem nagyon tetszik, rövid körmökön nem látszana át ennyire, és itt sem feltűnő, ha nem mondod! Szerintem szép árnyalat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rövid körmökön is látszik, bár kinek mi a rövid :D Szóval amíg van látszó fehér rész, addig a lakk alatt is látszani fog :/ Persze kinek mennyire zavaró :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.