piCture pOlish | Paris

Tudom, sokatoknak már lerágott csont ez a lakk, és teljesen jogosan, hiszen elég sok blogon lehetett látni, viszont úgy gondoltam, én is megmutatom, akit érdekel a bejegyzés, az majd úgyis rákattint :)


Sokaknál láttam én is ezt a lakkot, úgy voltam vele, hogy nekem tulajdonképpen nem is kell, mert minek, semmi extra. Végül beadtam a derekam, és bekerült a kosárba, és milyen jól tettem, hogy így tettem :D Az utóbbi időben rózsaszín lakk alig, vagy talán nem is bővítette a készletem, már nagyon hiányzott, de tényleg, hiszen korábban mondhatni rózsaszínfüggő voltam. Ennek a lakknak 3 féle arca is van. Egy hercegnős rózsaszín, egy erőteljesebb és egy korallos-barackos (amit én sajnos nem igazán tudtam elkapni), és persze ezeknek a különböző árnyalatai, de alapvetően ebbe a három kategóriába tudom besorolni.

Három réteges lakkról van szó, de ezt tudtam, olvastam erről a tényről, nem ért meglepetésként. A száradása viszonylag gyors, általában egymás után kenem fel a 3 réteget, nem vagyok az a türelmes típus :D
Nem lesz extra fényes, de fedőlakk nélkül is simán hordható :) Viszont szerintem a fedőlakk sokkal szebbé teszi. Nem tudom megmagyarázni, de a fedőlakk nagyon jót tesz neki :D

Sima fényben olyan, mintha csupa ezüst pehely borítaná, és azt kell, hogy mondjam, úgy sem csúnya, de tény, hogy az igazi holo hatás csak erős napfényben és vakunál érvényesül, ebben a két fényviszonyban kel életre a lakk.



Vakuval is "bűnöztem", szerintem így is szépséges.





 Nyomdáztam is rá, az egyik BPS nyomdalemezem használtam (lehet, hogy ez volt az első, meg az utolsó próbálkozás vele, mert számomra borzalmas... nem tudom, hogy velem van-e a baj, de egyszerűen képtelen vagyok velük nyomdázni :D de mindegy is...), a leveleket pedig a Gold fish-sel töltöttem ki, ecsettel :) Nem akartam olyan színt használni, ami elnyomná az alapszínt.


Nos, itt talán kissé látható a korallos vonal... :)



Szerintem ehhez a névhez tökéletesen illik a szín, holott korábban nem így gondoltam. Amint felkentem, tiszta romantikus (és csajos) hangulatba kerültem, és lássuk be, Párizsban elengedhetetlen a romantika :)

35 megjegyzés

  1. Annyira sajnálom,hogy rajtam nem működik, valamiért abszolút nem tartós, a többi PP-vel ellentétben. Viszont egy biztos: hiába egyszerű árnyalat, fantasztikusan néz ki! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van :) Rajtam nem kopott, nem tudom, hogy fedőlakk függő-e a dolog, NYC Turbo Dry volt rajta, jól működtek együtt. Lehet ennél ezerszer különlegesebb árnyalatot is találni a kínálatban, de a hercegnős énem rajong érte. :D

      Törlés
  2. Hát nekem még mindig nem. De amúgy jól mutat a körmödön ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Tény amúgy, hogy nem egy hűha lakk, mármint így üvegben olyan semmilyen, meg mások körmein sem az igazi, de szerintem ki kell próbálni, sosem lehet tudni, hogy a saját körmeinken mennyire lesz wow :D

      Törlés
  3. Abszolút nőcis szín, nekem nagyon tetszik, de nem ennyi pénzért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem belefért, de tény, hogy nem mind vagyunk így ezzel :) Akár franken kikeverésével is lehet helyettesíteni :)

      Törlés
  4. Szép-szép, de naaaagyon sokba kerül... ezzel csak a szemem kényeztethetem :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A PP lakkok "általában" nem olcsók (sajnos, pedig akkor felvásárolnám a készletet :D), de többnyire mindig van valaki, aki megunja, és kevesebbért túl akar rajta adni :) Ha tetszik, akkor érdemes figyelni az ilyen lehetőségeket :)

      Törlés
  5. Szent isten de gyönyörűséges ez a lakk!:) Többször láttam már blogokon de nem lehet megunni. :) Fantasztikus. <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is gyönyörű :) Örülök, hogy ennyire tetszik :)

      Törlés
  6. Nálam ez az IGEN lakk kategória, na jó francia mániában szenvedek, ez is hozzátesz egy keveset! :D De tényleg csodás ez a szín! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem az elején csak azért kellett volna, mert Paris, de végül a sok-sok swatch láttán beleszerettem, és már nem volt megállás :)

      Törlés
  7. Szívdobogtatóan gyönyörű ez a szín! :)

    VálaszTörlés
  8. Trükkös kis lakk ez. Mert ránézésre nem egy hűha élmény, aztán mégiscsak elcsavarja az ember fejét! Volt már egyszer-kétszer a körmömön és még mindig nem tudtam megfejteni a titkát. De tény, hogy mindig nagyon-nagyon jól érzem magam, amikor a Parist viselem. Talán ez a titka. :)
    A swatchok és a nyomda nagyon szép lett, igazán jól eltaláltad a díszítés stílusát és mértékét! Én sokszor hajlamos vagyok túlzásba vinni, máskor meg jobban tetszik a lakk önmagában. Még keresem a saját arany középutamat ebben. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínűleg tényleg ez a titka. Kellemes viselet :)
      Én is úgy érzem, hogy eléggé eltaláltam a nyomda mértékét :)

      Törlés
  9. gyönyörű ez a lakk *-* igazi hercegnős, királylányos :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyan bájos és csajos egyszerre, tényleg hercegnős érzést nyújt :D

      Törlés
  10. amikor megjelent, kb így voltam: úristen párizs nevű, milyen szép az üveg, de a szín.. kicsit meh. viszont minél több tesztet nézegettem, annál inkább kezdett megtetszeni, úgyhogy sikeresen felkúszott a kívánságlistámra, nagyon szépséges. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam is pont ugyanez volt a szituáció :D Bár én már kipipálhatom a nemlétező kívánságlistámon :D

      Törlés
  11. Nagy vágyam ez a lakk, de az ára nagyon elrettent. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tény, hogy nem olcsó, sőt, de úgy voltam vele, hogy csak egyszer kell megvenni (drága lakkokat nem igazán szoktam pótolni), a minőségét szeretem, így nem is dönthettem volna másképp.

      Törlés
  12. Gyönyörű lakk, és a díszítés... valami csodálatos! :)

    VálaszTörlés
  13. Eleinte egyáltalán nem tetszett, de aztán egyre több helyen láttam, és beleszerettem. Tegnapelőtt döntöttem el, hogy ez nekem kell, tegnap Encsi úgy döntött, megválik a sajátjától. Mi ez, ha nem sors? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam, hogy "lecsaptál" rá, és szerintem jól döntöttél :D A sors már csak ilyen :D

      Törlés
  14. Szerintem is nagyon szép a színe. Nekem az utolsó képeken tetszik a legjobban, egy jó idő óta jobban szeretem, ha van egy kis díszítés egy-két ujjon, ,)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Örülök, hogy díszítve is tetszik, sokáig tartott, mire kigondoltam, hogy mi lenne jó rá :D

      Törlés
  15. Kicsi szívemet ez az árnyalat nagyon megdobogtatja, szép a minta is :)

    VálaszTörlés
  16. egyelőre kicsit tartok a felkenésétől, aggódom, h túl hófehérke hozzá a bőröm és majd sárgásnak hat mellette.
    de addig örömmel csodálom (és nyárra-tavadszra úgyis príma lakk lesz ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szerintem viszont jól mutatna fehér bőrrel is :) aztán ki tudja :D

      Törlés
  17. Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Nekem csak sokadik látásra lett szerelem :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.