Flóra's 7 deadly sins challenge | Gluttony

A kihívás mai témája a torkosság. 

Először valami sütis manikűrt akartam, szabadkézzel megalkotva, de nem volt semmi ötletem.
Nagyban böngésztem a neten a mindenféle kajás manis inspiráció után kutatva, mikor felfedeztem ezt a képet, amiről a párom jutott eszembe, mivel ő szakács. Viszont róla pedig eszembe jutott a MoYou Cookbook 02-es lemezem, amit még miatta rendeltem. Így igazából adta magát, hogy arról fogok mintákat a körmeimre varázsolni, már csak valami alap kellett. Az pedig a már jól bevált szivacsos átmenetes megoldás lett.

Felhasznált lakkok:
  • Moyra Gel look Chantal (a színek alá)
  • Moyra Gel look nr. 912
  • Barry M Matte Miami
  • Barry M Gelly Hi-Shine Sugar apple
  • Catrice Ultra stay & gel shine







Nagyon bánt, hogy a hüvelykujjamon elcsúszott a minta, pedig úgy szerettem volna, hogy egyenes legyen, de már nem akartam újra nekiállni, mert akkor borítékolható, hogy kezdhetem újra az egészet... A minta az I <3 Cooking felirat, ami igaz is, nagyon szeretek főzni, persze azért eléggé véges a repertoárom, no meg, mint feljebb említettem, van saját szakácsom :)


Végül annyira megtetszett, hogy elkészítettem a másik kezemen is, de sajnos a mutatóujjamon a köröm kissé letört, így nem tartottam fotogénnek, úgyhogy kétkezes fotó most nincs :)
Nektek hogy tetszik?

Lessétek meg a többiek alkotásait is!

14 megjegyzés

  1. Jó, hogy van ilyen lemezed, az alap is ötletes! Nekem is problémám, hogy nem fér ki minden néha a körmömre, hát ez van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kifért volna rendesen, de sikerült elbénáznom a dolgot :D Nálam inkább az szokott probléma lenni, hogy hosszabb a körmöm, mint a MoYou kis mintái, de már megtanultam kezelni a helyzetet és megoldottam a problémát, a szilikonos puha nyomdapárna nagyon nagy segítség ebben :D

      Törlés
  2. Nagyon szép lett! Régóta keresek már olyan körmös bejegyzést, ahol ilyen kis lemezkét használnak. :) Érdekelne, hogy ilyet hol lehet beszerezni? :$
    Előre is köszi. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Mostanában elég sok blogon találkozhatsz nyomdalemezekkel, és ezekkel készült manikűrökkel. :)
      A shop.petlaplate.hu és a nailland.hu oldalán találhatsz rengeteg nyomdalemezt, nyomdázót pedig ebay-ről vagy szintén a nailland.hu oldaláról tudsz rendelni (de ha budapesti vagy, akkor még csak rendelned sem kell, az Árkádban és a Westendben is van 1-1 Nailland stand).
      De lehet még Born Pretty Store-ról és ebay-ről is rendelni, de nekem az igazi minőséget a Pet'la és a MoYou lemezek jelentik.
      Szerintem remek körömdíszítési lehetőség, tény, hogy kicsit ki kell tapasztalni, de sokaknak akár elsőre is megy már, nem egy nagy ördöngősség egyébként :)
      Remélem, tudtam segíteni :)

      Törlés
  3. Nagyon szuper! Tetszik, hogy minden körmödre más minta került. Azt hiszem a manikűr abszolúte kimeríti a torkosság fogalmát. :D

    VálaszTörlés
  4. szuper. tetszenek a színek meg így minden együtt. én is pályázok erre a lemezre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) A kis minták ellenére simán használható hosszabb körmökre is, legalábbis megoldható a szilikonos nyomdázóval a "csalás", vagyis a minta megnyújtása, úgyhogy bátran ajánlom :)

      Törlés
  5. Szuper lett! És de jó neked, hogy van saját szakácsod! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :D Hát, igazából igen, nagyon örülök is neki:D Persze, ha nem az lenne, akkor is szeretném :D

      Törlés
  6. Az alapot önmagában is szívesen viselném, de a nyomdázás is nagyon illik hozzá!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Az a jó, hogy ez az alap kb. mindenhez passzol :D

      Törlés
  7. Nagyon tetszik alap szín! A nyomda lemez meg kell :) :D

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.