F.U.N. | 24 KARAT DIAMOND (h)

A mai bejegyzésem főszereplője az első, közvetlenül Nailland standnál vásárolt lakkom, legrövidebb nevén 24kd (h). :D



Eleve úgy indultam a csoporttalira, hogy őt mindenféleképp meg szeretném venni, hiszen drágaság ide vagy oda, mindenki körmén pfuh de csodálatos, én is szikrázni akarok és csillogni és mindenféle luxusérzetet akarok a körmeimre. Sajnos magamon ezt nem érzem. Se élőben, se a képeken. Nem tudom, hogy ez kinek a hibája, a lakké, vagy az enyém, egyszerűen csak szép, de valahogy rajtam nincs meg az a bizonyos luxushatás...

Persze az én képeim nem ilyen-olyan fénynél készülnek, nincs semmi profi felszerelésem, szóval a képeken csak azt mutatom, amit én természetes fénynél láttam. Vagyis a csillogó valóságot, de tudjuk, hogy nem minden gyémánt, ami fénylik :D:D
Ennek ellenére biztos, hogy máson pedig maga lesz a megtestesült csoda, ezek csak az én tapasztalataim.

Gyors jellemzés:
  • csak glitterek vannak az áttetsző alapban
  • 3 rétegben fed
  • fedőlakk szükségeltetik, csak javít rajta szerintem, kicsit egységesíti
  • ebből adódóan nem tudom, milyen gyorsan szárad, mivel gyorsszárítót kentem rá
  • napsütés nélküli, szürke időben is holo-zik
  • a lemosása nem okoz különösebb problémát, ha picit rajtahagyjuk a vattát, utána már könnyen lejön






Így, manikűrbe beépítve egészen tetszik amúgy...

Szóval szépnek teljesen szép, csak valami "tűzijátékos robbanást" vártam volna, már ami az érzést illeti... De úgy néz ki, nem nekem való ez a csupa glitter típus. Ennek ellenére nem fogom senkinek sem azt tanácsolni, hogy ne vegye meg, nem szeretném senkinek elvenni tőle a kedvét, hiszen valakihez biztosan úgy passzol majd, mint Hamupipőkére az üvegcipellő...

A Nailland webshopjában, vagy a standon tudjátok megvásárolni 4290 Ft-ért.

34 megjegyzés

  1. Szépnek szép, csak túlárazott..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen... Ki is egészítem mindjárt az árával a posztot...

      Törlés
  2. Szép, szép és tetszik is 1-2, de ez a túlárazottság már nem az én pénztárcámhoz van szabva. Esetleg 1-1 üveg belefér szülinapra vagy karácsonyra, de azt is nagyon átgondolom, mert én csak netről tudok rendelni a swatchok alapján és ha így éreznék ahogy te, utána végképp elmenne a kedvem ettől a márkától. Bár ha belegondolok ez a tárcámra nézve jótékony hatással lenne! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában én is csak rendelni tudok, és ha ezt is rendeltem volna, talán kevésbé érezném magam csalódottnak. Azok a fránya fények nagyon tudják befolyásolni az embert :D Minden szebb...

      Törlés
  3. Az a baj, hogy én is csak mások jól befotózott körmeit nézve éreztem úgy, hogy nekem ez bizony kell ennyiért...

    VálaszTörlés
  4. Az még egy dolog, hogy ennyibe kerül, mert egyszer egy évben az ember lánya azért megengedheti ezt, ha akarja. DE annyira extrák ezek a lakkok, hogy egy évben kb egyszer használnám, és akkor meg minek? (Nem mintha a többi lakkomat többször használnám, sőt. :D Na mindegy.) A lényeg, hogy ez egy ördögi kör, nem tudok velük mit kezdeni. Látom én hogy szépek, jaj nagyon is szépek, és csillognak, és a szarka énem szeretné őket, de a józan énem szerencsére mindig felülemelkedik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem szerencsére nem érdekel hétköznap sem, hogy mennyire csillog, ha tetszik, simán felkenem, szóval nálam ezzel nincs baj, egyszerűen csak maga az érzés nem az, amit vártam.

      Törlés
  5. Nekem tetszik rajtad, de ertem amit mondasz, sot szerintem a standnal is latszott, hogy nem ez az uberbrutal csillogo luxus! Kivansaglistas volt, de eloben nekem teljesen elveszett a tobbi kozott, igy a Queen, King es Pay Day H jott velem es engem teljesen megbabonaztak ezek a lakkok! Mindharomban megtalaltam azt, amit irsz, hogy kerestel. Eloszor vagyok markaba ugy un block szerelmes, de ebbol minden kellene! Engem pl az ILNP, A England es PiCture POlish nem hoz annyira lazba, mert tenyleg nem vagyunk egyformak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem még a Reunion (h) van meg (eladó, ha érdekel :D:D), de mikor őt felkentem először, egyenesen a sírás kerülgetett, szó szerint. :D Úgyhogy ezek a glitteres holo lakkok nem nekem valók, a sima holo lakkok viszont jöhetnek. :)
      A standnál még úgy tűnt pedig, legalábbis nekem, hogy igaz és tökéletes szerelem lesz a miénk, de végül itthon már csak egy egyéjszakás kapcsolat lett a vége... :D:D

      Törlés
    2. Igen, lattam a blogsale-en, de a 3 lakk (+ 2 Petla lemez) a honapra nagy dorbezolasnak szamit, igy muszaj visszafognom magam.
      Sajnalom hogy nem jott be a Reunion, nekem is vannak ilyen szerelemlakkbol remalom lakkjaim... :D Valaki hamarosan biztos boldog lesz vele! :)

      Törlés
  6. Szerintem nagyon szép, nekem nagyon tetszik :) csak az ára.... :D nekem tetszik a körmödön is, nekem ezek a fajta holo lakkok is bejönnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Eddig nekem is bejöttek, de úgy látszik, hogy viselve már mégse az igazi :) Igazából az ára csak annyiból zavar, hogy nem azt a WOW hatást kaptam érte, mint amit vártam.

      Törlés
  7. Abszolút értem, amit írsz Ciska! Én is pont így vagyok vele, képeken, másokon gyönyörűek, de élőben megnézve őket engem se varázsolt el annyira egyik szín sem, hogy ekkorára nyíljon tőle a pénztárcám. Mondjuk én glittereset ritkán kenek fel, úgyhogy nálam is játszik a Rita-féle józan ész. Egyetlen egy lakkjuk van, amit habozás nélkül vinnék el, mert tudom, hogy sokat használnám - a régi Disney 2 kollekcióból az Anna. Csakhogy őt sajnos nem láttam a kínálatban, most várom, hogy hátha a következő szállítmánnyal érkezik belőle.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is csak külföldi webshopban láttam a hercegnős kollekció darabjait, egészen bejönnek, leginkább a Belle :)

      Törlés
  8. Jah, és azt elfelejtettem írni, hogy azt a bizonyos luxus érzést számomra a PP lakkok nyújtják tökéletesen. Nem villogják ki senki szemét, mégis szépek, különlegesek, én mindig nagyon ápoltnak érzem magam, amikor egy PP lakkal készült manikűr van a körmeimen. Valószínűleg ezért van belőlük akkora gyűjteményem, amekkora. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, a PP lakkok. Úgy voltam velük korábban, hogy elég 1-2, hiszen minek több, de annyira minőségi érzést nyújtanak, hogy azóta van 7-8 is... :)

      Törlés
  9. Nekem a mikulás hozott FUN Kinget és Royal chapelt. Szeretem őket, de azt hiszem több nem is kell ilyen típusú lakkokból. :) A Royal Chapel egyébként nagyon szereti, ha nyomdázok rá. Lehet, hogy a King is, de azt mér úgy nem próbáltam :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is kipróbálom majd nyomdázva, köszi a tippet :)

      Törlés
  10. Így kép alapján engem az OPI "My Voice Is A Little Norse" lakkjára emlékeztet, ami egy homoklakk, ennyi különbség van azért. :D Viszont az nagyon szép, én fordítva jártam vele: ajándékba kaptam, nem én választottam, mikor megvettem az OPI francia manikűr szettjét, tehát egy db árán 3-at kaptam, üvegben nem igazán tetszett, de felkenve...... Egész nap a körmömet bámultam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor te szerencsés vagy :) Örülök, hogy nálad szerelem lett a vége :D

      Törlés
  11. Szerintem is nyomdáért kiáltanak ezek a lakkok, a minta alól kiragyog a valódi énjük... :D
    Én végül megvettem a Million Dollar Dream-et (meg Julcsitól a Royal Chapel-t) és bár eddig azt hittem, hogy nem vagyok "aranyos" lány, most mégis annyira, de annyira tetszik magamon, hogy oda meg vissza vagyok. Persze kb. sose fogom az összes körmömre felkenni, csakis egy, max. két körömre egy manikűrben, de úgy egyszerűen tökéletes! Viszont biztosan nem ez lesz az a márka, amiből halmozni fogom a lakkokat, ahhoz túlságosan csillognak. Meg bőven elég az a három-négy horribilis árú márka, aminek már elkezdtem a halmozását... :D
    Ja, és majdnem elfelejtettem írni, hogy az utolsó képen lévő manikűrben csodásan mutat szerintem. Nyomdával pedig maga lenne a tökély. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Láttam a csoportban a te lakkozásod, nyomdával tényleg jobban mutat a MDD is szerintem (amit akkor is megveszek majd egyszer, ha a fene fenét eszik :D), úgyhogy amint megjön a két alap MdU lakkom, már ki is próbálom mindenképp nyomdázva :)
      Én sem tervezem a halmozását, de azért vannak szépek, csak ez a glitteres holo kategória valószínűleg nem nekem való :)
      Az utolsó képes mani csak nagyon rövid életű volt, de tényleg azért volt fenn, hogy kipróbáljam, milyen egy körömre felkenve - és mutatósabb valóban :) Viszont tényleg üres kissé :)

      Törlés
  12. Nagyon szép ez a lakk, de ennyi pénzt nem tudnék kiadni érte :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából teljesen megértem. Valószínűleg ez a 4e Ft-os összeg már sokaknak túl van a lélektani határon. Ami érthető, hiszen nem kevés pénz.

      Törlés
  13. Huh, ennyi pénzért kevésbé tetszik. Persze ha beleszeretnék, nem nézném az árát, de nekem is inkább csak gyűrűsujjon tetszik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem sem érdekelt az ára, mert szerelmes voltam belé. Aztán felkentem... :D

      Törlés
  14. Ja, és jó a háttér, csak most vettem észre :)

    VálaszTörlés
  15. Hát nekem nagyon tetszik, viszont van hasonlóm Color Club és China Glaze márkában, így valószínűleg lebeszélés lesz a vége, a Myrkky által említett OPI-nak viszont utánanézek :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ilyenből felesleges több, persze szép szerintem is, de még várok a szikrára :D

      Törlés
  16. Nekem bejön , én is megvettem, bár szerintem a márka glitteresei közül ez a leggyengébb. A leggyengébbet arra értettem, hogy van hozzá hasonló olcsóbb verzióból, nem annyira egyedi mint a többi holo-glitteres lakk amit eddig vettem a FL márkából.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, elképzelhető, hogy másikkal jobban jártam volna :) De ez "jutott", én választottam :D Biztosan el fogom használni (valószínűleg nem is fogom bánni, ha elfogy :D), mert amúgy szép és manikűrökben is jól mutat, és amúgy sincs kimondottan hasonlóm :) De majd egyszer "kipróbálok" (veszek :D) egy másikat, melyiket ajánlod? Million Dollar Dream (h)? Amúgy a Secret (h) is csodás (azt hiszem ez a neve, zöld holo), de az sajnos nincs a Naillandnél.

      Törlés
  17. Uh hát szép lakk (az ára meg még szebb :D)! :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.