F.U.N. | Reunion (h) SOK KÉP

Összesen háromszor álltam neki ennek a bejegyzésnek, ebből a másodiknak törlés lett a vége. El is akartam adni a lakkot. Csúnya volt, nem volt szerelem... Aztán tegnap csodás napsütés volt és gondoltam, adok neki egy utolsó esélyt, hiszen úgy még nem láttam, mutassa meg, mit tud, vagy mit nem. Csodálatos, gyönyörű, szikrázó. Mint a szerelem. Nos lányok, ő a F.U.N. Reunion (h).


Fekete fényes papírdobozban található maga a lakkosüveg. Az arany betűk eléggé elegáns hatást keltenek, teljesen tökéletes külső, bár már túlságosan is elegáns.
A név a papírdobozon, és magán a lakkosüveg alján is megtalálható, arany matricán vannak az infók (név, típus, kollekció).

És akkor most hadd mutassam meg magát a lakkot... :) 12 ml-nyi,  multikróm alap és sok-sok holografikus glitter található az üvegben. Leginkább a kék és a lila dominál, de néha-néha pinkes és grafit szürkébe hajló is tud lenni (plusz még amiket nem láttam). A lakk állaga a pont jó (nem folyós, nem sűrű) kategória. 2 rétegben már teljesen fed, viszont én szükségesnek érzek egy harmadikat a megfelelő színmélység eléréséhez.














Nem mondom, hogy profik lettek a képek, hiszen nálam sosem találtok profi képeket, de garantálni tudom, hogy csak azt látjátok, amit én is láttam. Semmi színmódosítás, mesterséges fény, csak a csillogó-villogó valóság. :) Még soha nem voltam ennyire lelkes egy lakk befotózásánál sem, ebben szívem-lelkem benne van, annyira boldog voltam, hogy mégiscsak wow ez a lakk :) Legalábbis számomra.

Persze mutatok 1-2 árnyékos helyen készült képet, hiszen napsütés nem mindig van...



Nagyon örülök, hogy végül nem talált másik gazdát magának ez a lakk. Mostantól tökéletes harmóniában fogunk együtt élni. :) (persze a harmónia leginkább napsütésben lesz meg, de hát itt a tavasz, már nem fogadok el felhős időt! :D)

Nektek hogy tetszik?

22 megjegyzés

  1. Szépséges! :) Kár lett volna megválni tőle, mert nagyon jól áll! :)

    VálaszTörlés
  2. Wow, ez aztán csillog. Napfényben muszáj észrevenni, tuti mindenki a körmeidet fogja nézni, ha ezt felkened :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :D Igazából az elején a csillogást sem tudtam hova tenni, most meg így kerek, a színekkel, glitterekkel, csillogással együtt :)

      Törlés
  3. Te jó ég, ez árnyékban is magában izzik! :D Nagyon szépséges!!! :)
    Pusza: Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, árnyékban sem csúnya, de azért szerintem jót tesz neki a napfény :)

      Törlés
  4. Nagyon jól áll Neked, szóval jó hogy nem vette meg senki. De nekem nincs wow érzésem:( mondjuk nem is nekem kell hogy legyen. Boldog Névnapot ❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! <3 :) Hát, nem vagyunk egyformák, úgyhogy ez érthető, nálad biztos más lakkban van meg az a bizonyos plusz :)

      Törlés
  5. Imádom a képeidet, ezek alapján még soha nem csalódtam egy lakkban sem. Nem szeretem a mesterséges megvilágítást (igaz télen nélkülözhetetlen a lámpa), nagyon értékelem,ha egy blogger arra törekszik, hogy színhű fotókat készítsen, nem pedig arra,hogy szana-szét módosítsa a fotókat csak azért, hogy szebbnek tűnjön egy-egy körömlakk. Nagyon sok csalódásom volt már ebből...a fotón csillogott villogott, itthon meg csak egy uncsi körömlakk volt :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) De azért nálam sem mindig színhű, de tényleg törekszem rá, hogy azt mutassam, amit látok. Én is készítettem vakus, lámpás képeket, hiszen régebben még kérték is, de hát ha szar, akkor nem tudok mit csinálni vele :D

      Törlés
    2. Ennyi :D Viszont ez biztos,hogy színhű, ugyanis ma miattad meg kellett vennem a Reuniont :D:D:D Tényleg ennyire csodálatos *.*

      Törlés
    3. :D Örülök, hogy elnyerte a szíved :3

      Törlés
  6. Na, erre most én is azt mondom, hogy gyönyörű szép! És nagyon illik hozzád. Bizony, kár lett volna túladni rajta.
    Boldog névnapot kívánok Ciska! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm! :)
      Így utólag nagyon boldog vagyok, hogy nem kelt el, és a "nyakamon maradt" :) Az egyik legkülönlegesebb lakkom a maga nemében :)

      Törlés
  7. Lakkban gazdag, boldog névnapot neked :D! A Reunion nem az én szín világom, de döcögős kapcsolatotokról egy színházi hasonlat jutott az eszembe: ha a főpróba katasztrofális, akkor a premier tökéletes lesz. Neked is csak ki kellett várni a napsütéses premiert :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, kettő szépséges lakkot kaptam! :D
      Nagyon jó ez a hasonlat, tényleg találó! :)

      Törlés
  8. Jelenleg a lilák nem izgatnak, de wow kategória, gyönyörű, nagyon jól néz ki a körmeiden. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Nálam is megesik, hogy valamelyik szín épp nincs a kedvencek között. :)
      Örülök, hogy sikerült megmutatnom a csodálatos arcát :)

      Törlés
  9. Szerintem szép ez a lakk! (-: Most, hogy jönnek majd a jobb, napos idők, meg fogja mutatni az igazi arcát. (-;

    VálaszTörlés
  10. Úristen, ha nem annyi lenne az ára, amennyi, már rohannék is a fenti képek alapján megvenni. :) És szerintem is nagyon jó képeket csinálsz, én nagyon szeretem őket!

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.