Éksze(R)észek III. | Gyöngyös karkötő

Emlékeztek még a Rossetti Bizsu wishlist bejegyzésemre? Annak a legutolsó pontja egy szépséges, nagy gyöngyös karkötő volt...



Ő volt az. Mesés, nem? Megkaptam ajándékba (innen is köszönöm még egyszer!), de úgy gondoltam, mindenféleképp szeretném, hogy szerepeljen egy bejegyzésben, és hát erre való a kis sorozatom... :) Eleinte azt hittem egyébként, még képről, hogy ez egy full merev karkötő, így mikor megjött, azt hittem, el van törve, de nem láttam a törés helyét :D Végül kiderült, hogy ez három részből áll, így aki a több nagy gyöngyöt soknak érzi, akár egy karkötőt is hordhat a háromból... Nekem viszont együtt tetszik a három, biztosan így fogom viselni. Ha korábban nem is, de a hugim ballagásán igyekszem ezt a szépséget viselni majd :)


És íme, a hozzá készült manikűr. Tudtam, hogy nem akarom túlzásba vinni, szerettem volna, ha olyan elegáns és egyszerű marad, mint a karkötő, így hétköznapokon is bátran viselhető. Igen, mindkettő - a karkötő és a manikűr is.



Próbáltam elfogadható képet lőni a karomról, hogy a karkötő viselés közben is jól látszódjon (outfit bejegyzést ne is várjatok :D), így ez a megoldás maradt, szerintem egész jól sikerült :)



A karkötőt ezen a linken megtaláljátok. Bármilyen alkalomra felvéve jól mutat, még a legegyszerűbb szettet is jól feldobja. És bátran viselheti idős és fiatal egyaránt, teljesen jól kihasználható bármely korosztály számára :)

Nektek hogy tetszik? Én biztosan sokat fogom viselni (no nem a manikűrt :D), mert még a kissé sportos öltözékbe is bele lehet vele csempészni egy kis pluszt :)

9 megjegyzés

  1. Képről én is azt hittem, ilyen merev karperec. :D Jól áll Neked, és a manikűr is nagyon szép, visszafogottan elegáns hozzá. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, igyekeztem a karkötővel harmonizáló, ugyanakkor nem feltűnő manikűrt készíteni, hogy a középpontban a karkötő maradjon :)

      Törlés
  2. Mekkora gyöngyök! Én is a 3-at egyszerre hordanám, úgy mutat jól! Szuper a mani, illik hozzá!

    VálaszTörlés
  3. A karkötő és a manikűr is nagyon szép.

    VálaszTörlés
  4. Szép a mani és a karkötő is :)

    VálaszTörlés
  5. Nem vagyok nagy karkötős, de a manikűr tetszik. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Biztosan elkészítem más színekkel is!

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.