Il était un vernis | Paeonia

Múlt hét csütörtökön rászántam magam, hogy rendeljek a Hypnotic Polish weboldalról, és tegnap meg is érkezett a rendelés. Egy hét alatt. Wow. Az egész rendelésről képet a blog fb oldalán találtok, meg instagramon is. Abszolút pozitív érzéseim vannak a rendeléssel kapcsolatban.

Mielőtt megrendeltem a lakkokat, eldöntöttem, hogy mindenféleképp szeretnék egy IÉUV lakkot is a csomagba, és azt hiszem, ez volt az egyik lehető legjobb, ami csak belekerülhetett. Maga a csodás tavasz rejtőzik ebben a lakkban, egyszerre visszafogott és bájos, kellemes és ahw. Értitek. Igazi tavaszimádó, tavaszi lány vagyok.


Szóval, ő a Paeonia névre hallgat, a Végétal kollekció tagja. A lakk neve (a gugli, a legjobb barátom szerint) bazsarózsát jelent. Ez a virág (az összes többi rózsával együtt) nem a kedvencem, de a lakk maga a megtestesült virágos álom.


A lakk tele van arany és rózsaszín csillámmal, és meghintették egy kevés, minimális holografikus hatást kiváltó "részecskével". Kicsit púderes, kicsit bájos, kicsit ártatlan, ez a tavasz, nem? :)

A színe számomra eléggé változó, hol barackos, hogy rózsaszín, hol tökéletes átmenet a kettő között, szívesen lennék tavasztündér, hogy ilyenre fessek minden virágot. Vagy mindent.

2 rétegben, alap nélkül kentem fel.
A száradása egyébként nem a leggyorsabb, de mit bánom én... Fedőlakk nélkül is gyönyörű, persze ha valaki türelmetlen, és nem ad időt a lakknak, hogy magától kibontakozhasson, az kenjen gyorsszárító fedőlakkot. :) (JÓ, én is biztosan kennék, ha nem ráérős időszakomban lakkoznék. DE mivel de, ezért feleslegesnek találtam. )





Azt hiszem (és ebben biztos vagyok, hinni nagyon szeretek...), biztosan bővíteni fogom majd IÉUV lakkokkal a készletem. Persze olyan tempóban, ahogy a tárcám engedi, de én nem sietek szerencsére, az életem nem egy verseny. :)

Végül feldobtam még egy kevés "dísszel" és az ILNP Iconic-kal.


A körmeimen a háromszögek nyomdamatricák, a Pet'la Three times lemezen van egy ilyen háromszögekkel teli minta, azt megcsináltam stamping decal-nek, majd kivágtam ilyen kis háromszögeket. Egyszerű, de mutatós :)
Az ujjamon levő "matrica" pedig ebayes, tulajdonképpen ugyanaz, mint a rágókban a tetkó. De biztosan láttatok már ilyet. Linket az ebay szóra kattitva értek el, többféléből lehet választani, nekem az "F" típus van meg :)

A lakkot a Hypnotic Polish webshopból rendeltem, itt a link, ha esetleg nektek is megtetszett :)

14 megjegyzés

  1. Nekem annyira tetszenek ezek az 'ujj tetkók' *-* Mennyire tartós egyébként? :)
    Ilyen kis háromszöget, vagy ehhez hasonlót pedig épp ma terveztem festeni a körmeimre :D a lakknak pedig nagyon szép a színe :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik :) Sajnos nem tudom, hogy mennyire tartós, még csak fél órája van rajtam :D
      Egyébként nagyon bejönnek az ilyen minimal lakkozások, háromszöggel, nyomdával, ujjtetkóval, mindennel együtt :D

      Törlés
  2. Nagyon jól áll neked ^_^ nem hasonlít a PP Parisra?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Nemnem :) Ehhez képest a Paris full rózsaszín :) Le is fotóztam, hátha csak a szemem csal, de nem :)

      Törlés
  3. Nagyon szép színe van és szép lett a díszítés :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Úgy éreztem, ehhez a lakkhoz nem kell semmi felesleges túldíszítés, csak egy kis plusz :)

      Törlés
  4. Nekem is azonnal a Paris jutott eszembe, de aztán legyintettem, hogy az jóval élénkebb. Érdekes egyébként, mert hasonlóak, de mégsem, ez nem tetszik, a Paris viszont annál inkább! A maniban klasszul néz ki. :)
    Az ujjtetkók tartósságára kíváncsi lennék, bár nem hinném, hogy rajtam működne, mert mániákus kézmosó vagyok. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Egészen más a két lakk :)
      A lemosótól pikkpakk lejön a tetkó (...:D), de a kézmosást túlélte, legalábbis egyet biztosan, meg én nem szoktam dörzsölni a kezem :D De alig 300 Ft volt, úgyhogy nem sajnáltam :D

      Törlés
  5. Nagyon szép szín, szeretem a hasonlóakat. :)
    Már nézegettem ezt a márkát, de egyenlőre nincs még olyan színe amire ugranék.
    A lakkozás is nagyon szép! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Tény, hogy nem volt túl nagy a választék, de nekem azért sikerült dönteni :)

      Törlés
  6. Nagyon szép, finom, nőies szín, nekem is a Paris jutott róla eszembe, de ebben mintha lenne még némi arany szín is, vagy a monitorom csal :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, van benne, de írtam is :p Egyébként sokkal másabb, mint a Paris, mindkettő szép a maga nemében, de határozottan nem egyformák :)

      Törlés
    2. Bocsi, pedig elolvastam az írást is.

      Törlés
    3. Semmi nem történt :) Bárkivel megesik :)

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.