L.A. Colors

A mai bejegyzésben egyből 5 lakk kerül bemutatásra. A véleményem mindegyikről nagyon hasonló, de hogy ez pozitív, vagy negatív, az majd lejjebb kiderül.


Angliából kaptam ezeket a lakkokat, a párom szülei hozták. Legjobb tudomásom szerint drogériás lakkok, az áruk pedig forintra átszámolva kb. 400 Ft, ami 13 ml-ért egyáltalán nem sok, sőt...

Ezekben a lakkokban van pár közös. A többségnek 3 réteg kell ahhoz, hogy 95%-ban (nyilván nem ennyi, de 100%-os fedést nem nagyon produkálnak...) fedjenek, van, amelyiknél átsejlik a körömvég, a száradási tempójuk pedig átlagos. Mindegyik tartalmaz erősítőt. A többség valószínűleg nail artok, nyomdázások alapja lesz majd :)

Készítettem róluk hosszú körmökkel is képet, bár az újak sajnos eléggé fakónak tűnnek a régebbi képekhez képest, de egyébként a régi képek színhűbbek. Odaírtam mindhez, hogy hány rétegben használtam.

És akkor most a lakkokról egyenként:

Pink bubbles

Nagyon szép barackszínű lakk, és a probléma nem a 3 réteg, hanem az, hogy ezt a három réteget sem lehet normálisan elteríteni, hullámos marad, és ezt a fedőlakkal sem sikerült normálisan korrigálni... Ez igazából minden körmömön látszik is. Pedig a színe annyira csodás tavaszi...




Hosszabb körmökön 3 rétegben.


Flamenco

Kissé pinkes árnyalatú narancs alapban rengeteg arany színű glitter úszkál, kissé olyan, mint amikor a parázs még pislákol. Leginkább ez a lakk nyerte el a tetszésem, pedig az ilyen színű és típusú lakkok nem feltétlenül állnak közel a szívemhez. 3 rétegben látható a körmeimen.



Hosszabb körmökön 3 rétegben.


Glistening purple

Átlátszó alapban lila színű glitterek, ergo ez egy topper :) A topperekért nem vagyok oda, de jelly sandwichben vagy valami franken lakkban biztos helyet kap majd. A körmeimen egy rétegben látható, szerencsére nem kell halászni a glittereket, ilyen piciknél ez érdekes lenne :D


Hosszabb körmökön 1 rétegben.


Crushin'

Korallos alap pinkes irizálással. Nagyon különleges lakk, érdekes a színek kombinációja. A körmeimen 3 rétegben látható. Valóban ennyire élénk és szemkiverő egyébként, sőt...



Hosszabb körmökön 3 rétegben.


French nails - Pink

Ő a másik kedvencem az ötösből. Mivel tudtam felkenés előtt, hogy ő csak egy francia manikűr alapjának készült, ezért nem zavar különösebben a nem igen létező fedése. Ő az egyetlen, akit két rétegben kentem fel, nem erőltettem egy harmadikat, francia manikűröknél úgyis fehér lesz a körömvég (vagy más színű, de takarva lesz). Fedőlakkot nem kapott, talán az korrigálta volna kissé a csíkozódást.



Hosszabb körmökön 1 rétegben.


Örülök, hogy kipróbálhattam ennek a márkának a lakkjait. Ha én vettem volna őket, akkor sem biztos, hogy csalódott lennék, de így, hogy ajándékok voltak, tényleg nincs különösebb problémám. Persze, nem tökéletesek, ezt írtam is.

Nektek melyik tetszik?

6 megjegyzés

  1. Ismerem a márkát, de bevallóm soha nem használtam. A fentiek közűl a barackszínű lakk a kedvencem, de én mindég azokat a lakkokat keresem ami 1-2 rétegben fed, ugyhogy ezek biztos nem nekem valók.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, aki nem szereti a sok réteget (márpedig az embereket általában zavarja, ha 2 rétegnél többet kell használnia), annak ezek a lakkok nem az igaziak... :/

      Törlés
  2. A pirosas árnyalatok szépek, ennyi pénzért főleg. A rövid köröm is nagyon jól áll!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Meglepő, de nekem is eléggé tetszenek :)

      Törlés
  3. Az első tetszik a legjobban, a lila topper pedig a második képen csodásan mutat azok felett a színek felett!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első igazán tavaszi, nekem is tetszik, csak macera nagyon :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.