Polish me silly | Rusty but ready *SOK KÉP*



A mai bejegyzésben szintén egy számomra teljesen új márkától hoztam egy lakkot. A Polish me silly lakkjai nagyon tetszettek eddig is, legfőképp instán láttam róluk képeket. A választásom a rendelésben a Rusty but ready nevű lakkra esett, mert a swatchokon, amiket találtam, egészen rózsaszínes volt. 

Viszont élőben (természetes fényben...) rózsaszínnek nem nevezném, bár felfedezhető benne, de inkább egy bronzos, piszkos változatban. Ennek ellenére nagyon kellemes viselet, nem feltűnő. Van egyébként egy tényleg bronzos tesója, a The bronzer the better, ami mellett határozottan rózsaszínes. Nah befejeztem :D


Kétszer fotóztam be a lakkot. Először akkor, mikor megérkeztek. Kissé felhős volt az ég, bár sütött a nap, de korántsem úgy, hogy megmutathassa az igazi arcát. De egyébként, amint megérkezik egy lakk, vagy hazaérek vele (és nyilván világos van), akkor nekem egyből be kell fotóznom. Ez valami beteges késztetés, és nem érdekel, hogy máskor sokkal jobb képek fognak készülni, én azon nyomban nekiállok.


A körmeimen 3 vékony rétegben látható. Nem szárad valami gyorsan egyébként, de nem használtam hozzá gyorsszárítót.





És íme a második befotózás képei. Sokkal jobban előjön a holo mivolta, szerintem napsütésben szebb is, bár felhős időben sem csúnya.








Nagyon tetszik ez a lakk, még a három vékony réteg + lassúcska száradás kombót is hajlandó vagyok neki megbocsájtani, mert szép :) Biztosan fogok majd még rendelni, ha nem is a közeljövőben, de idén még biztosan :)

9 megjegyzés

  1. Hű de szép! :) Nagyon jól mutat rajtad.

    VálaszTörlés
  2. Szép diszkrét holos lakk, nekem is tetszik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elképzelhető, hogy valahogy elő lehet belőle csalogatni az üvegben is látszódó erőteljesebb holografikus hatást, de nekem sajnos nem sikerült :)

      Törlés
  3. Szerintem is nagyon szép! (-: Nekem tetszik felhős időben is a színe, nem túl hivalkodó, és sokszor éppen ez a jó. (-:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sokszor nekem is jobban tetszik egy lakk, ha nem szemkiverős a holo hatás benne :)

      Törlés
  4. nagyon szép ez a lakk, nekem is tetszenek az ilyen árnyalatú lakkok :) nagyon jól mutat a körmeiden :) tetszetős :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.