Rossetti Bizsu wishlist


Negiluy blogján tegnap volt egy Rossetti Bizsus haul bejegyzés, és onnan "rátévedtem" a webshopra... Annyi minden megtetszett, gondoltam, összeállítok egy wishlistet, és a legtöbbet még idén szeretném majd kipipálni (mennyire jól jönnének már az Éksze(R)észek bejegyzéseimhez - igyekszem alkotni, ígérem :D)

Leginkább a gyűrűkért vagyok oda, a karkötőket nehezen tudom elviselni magamon (leginkább az zavar, ha mondjuk egy asztalnál ülök, és kopog rajta, ettől függetlenül más helyzetben azért szeretem őket viselni...), de a nyakláncok, és fülbevalók szintén a "jöhet" kategóriába tartoznak. Mindegyikhez beillesztem a linket, hátha találtok itt számotokra is tetszőt :)

Kezdjük a gyűrűkkel :
Az első ez a semmi extra gyűrű, de a külseje számomra nagyon tetszik, nem a megszokott (legalábbis nekem). Tetszik a szögletes forma, és hogy emellett egyszerű, semmi felesleges csicsa. 

Ezt leginkább alkalmakkor tudnám magamon elképzelni, hétköznap már kicsit sok lenne, de egyébként nagyon tetszik a gyöngy-strassz kombináció, és valahogy mégsem túlzás az egész.

Kígyók :3 Szintén strasszos, de teljesen elfogadható mértékben van rajta jelen. Nagyon érdekes a tekergőző kígyók összhatása, szívesen viselném. Bármikor. :D


Most jöhetnek a nyakláncok :3
Ez egy elvileg csipkeíves nyaklánc, nekem még nagyban sem sikerült rajta felfedezni a csipkemotívumot, mindenesetre tetszik. Nem hivalkodó, hétköznapokon is teljesen tökéletes, a legtöbb outfittel könnyen párosítható.

Fánis nyaklánc, a szívem szerelme. Bár már van egy, de imádok minden elefántos dolgot. Úgyhogy ez nem maradhat ki innen. :)

Szintén a csodaszép és egyszerű kombináció egyetlen termékbe sűrítve. Annyira elegáns, és hétköznapokon is remekül kihasználható.


Fülbevaló szekció:
Ez csudajó. Nagyon tetszik a megoldás, és imádom a gyöngyös fülbevalókat. Nem is kell ennél több :D

Mennyire édes már? :D Nagyon tetszenek a színek. Imádnám magamon, annyira "ennivaló".

Elefántok. Plusz infót már nem fűznék hozzá :D

Régebben imádtam ezeket a nagy lógós füliket, aztán egy idő után úgy éreztem, hogy nem illenek hozzám, viszont ezzel szívesen kivételt tennék. Főleg nyáron.


Persze azért karkötőből is tudnék magamnak válogatni...
Szerintem felesleges ismételnem magam, leginkább az egyszerű, de valamiért különleges darabokat válogattam ki a karkötők közül is, mint pl ez... Tetszik a bőr-fém megoldás.

Természetesen akkor már innen sem marad ki az elefánt motívum :D

Vidám, nyarat idéző számomra. Tetszik az egymással harmonizáló fa és műanyag gyöngyök, és arany díszek kombinációja. :)

Végül egy merev karkötőt is beválogattam ide, nagyon bejön. Bár ez az ide belinkelt összes ékszerről elmondható. :D 


Nektek vannak kedvenceitek az oldalról? Vagy esetleg az általam összeválogatottak közül?

6 megjegyzés

  1. Hát igen, ezért nem szabad zsákmányos bejegyzéseket megnézni. Az ember valahogy rátéved a webshopokra. :D Szép kívánságlista lett, az első két fülbevaló nagyon tetszik. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :D
      Nagyon szeretem a zsákmányos bejegyzéseket (sajnos :D) írni és olvasni is egyaránt :D

      Törlés
  2. Szépek, az biztos, bár én valahogy nem hordok bizsukat. :D hogy miért, azt magam sem tudom..... A fülem nem bírja őket, de amúgy nincs fémallergiám, és olyan szépek, jól kiegészítik az öltözékünket..... A Pixibag-ben volt egy kupon is, de itt van kihasználatlanul. Én ennek kapcsán néztem körül itt....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem a bizsukat, nagyon szépeket lehet találni és az áruk is jó, legalábbis ezen az oldalon, mert. pl nálunk egy bizsuboltban ennek duplájáért lehet kapni dolgokat, úgyhogy érdemes az oldalon körülnézni :)
      És egyik sem keltette fel az érdeklődésed? :)

      Törlés
  3. Van, ami tetszik. :D Csak mosz a Glamour napokon kiköltekeztem, megvettem az egyik Pandora karperecet 19 ezerért, de kaptam ajándékba egy 17 ezrest....... Drága volt, de mégis megérte. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áhháá :D Akkor érthető, hogy most nem igazán szeretnél pluszban költeni :D

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.