Smitten Polish | Nose so bright *sok kép*

A mai bejegyzés főszereplője ez a csodaszép, bordós-pirosas holo lakk, ami nem más, mint a Smitten Polish márka Nose so bright nevű lakkja.

Még a hónap elején sikerült megrendelnem, a Hypnotic Polish webshopból. Bár még februárban, egy csoportos rendelés alkalmával is bekerült a "kosaramba", de akkor más javára lemondtam róla, viszont a szülihónapom (:D) alkalmával úgy éreztem, hogy most bizony semmi, és senki nem tántoríthat el tőle.

Magáról a lakkról:
2 rétegben már tökéletesen fed, de én általában felviszek egy harmadik réteget is (természetesen vékony rétegek), hogy kicsit "testesebb", teljesebb legyen. Hamar megszárad, fedőlakk nélkül látható a képeken.
Napsütésben is látszik, hogy hol a bordós, hol a piros arcát mutatja, nekem eszméletlenül tetszik ez a gyönyörű holo hatás. Nagyon nőies lakk, eléggé önbizalommal telinek érzem magam minden egyes alkalommal, ha ez van a körmeimen.





Mikor megérkezett a makrolencsém, természetesen ez volt az első, amit lefotóztam.




Aznap este még vakuval is lőttem pár képet (készítettem volna vaku - makrolencse kombósat is, de sajnos a makro a vaku útjában van... )






Nagyon boldog vagyok, hogy végre a magaménak tudhatom. Eddig is voltak már igencsak szuper piros holo lakkjaim, hála Petrának (igyekszem majd az ajándékba kapott frankenekről és amit Arabellától kaptam, arról is írni majd bejegyzésben, megérdemlik! a lakkok, meg a csajok is :)), de úgy éreztem, hogy nem tudnék enélkül élni, olyan régen kinéztem már magamnak, nem akartam fájdítani a szívem, de gondolom ez érthető :)

Bár ha piros holo, akkor nagyon tetszik még a CBL Pirates of Penzance, de azt hiszem, az bőven várhat még rám...

Egyébként elég sok lakk tetszik még sajnos a SP lakkok közül, úgyhogy biztosan nem ez az utolsó lakkom ebből a márkából :)

Nektek hogy tetszik?

20 megjegyzés

  1. Brutál holo :) Nagyon jól mutat rajtad ^_^

    VálaszTörlés
  2. Imádni való körömlakk. A holo efektus elkápráztató és a színe gyönyörű.

    VálaszTörlés
  3. Hát igen. Piros holo :) Nekem a piros is tetszik meg a holo is, hát még együtt, tökéletes :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy bizony :) Nekem igazán szerelem ez a lakk :D

      Törlés
  4. Fu ....hát ezt kár volt megnézem.....fantasztikus a színe!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csodás :3 Hát, akkor most sajnáljam, hogy megnézted, vagy ne? :D

      Törlés
  5. Úha, hónapok óta ez az első olyan lakk amitől a képernyőre égett a szemem, imádom, felséges!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az egyik legcsodálatosabb lakk a készletemben :D Annyira boldog vagyok, hogy az enyém :D

      Törlés
  6. Úristen ez valami álomszép. Akaromakarom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is így voltam, mikor tavaly először megpillantottam :D

      Törlés
  7. Mikor megláttam, hangosan felkiáltottam, hogy "Jajj de cuki!" Párom egyből:" milyen lakkot nézel?!" Hiába, jól ismer :D. De tényleg, gyönyörű ez a lakkocska :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek a pasik.... :D Szerintem mindenki készletébe kellene egy tökéletes krémes piros és a tökéletes piros holo :D

      Törlés
  8. Atyaég, de szép ez a lakk *.* Kicsit Dorothy piros cipellőjére emlékeztet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem a karácsonyra :D Imádom, csodaszép lakk amúgy tényleg :3

      Törlés
  9. gyönyörű ez a lakk :) piros is holo is :D kell ennél több?! :D kívánság listás lett :) köszi az említést *w* <3 várom majd a bejegyzést :3 Petra piros holoi nagyon szépek :) jók a képek :) a makrós is, vakus is, kár, hogy takarja a makró lencse a vakut, megnézném úgy is :D de sebaj :D megpróbálom pótolni az elmaradt kommentjeimet :)

    VálaszTörlés
  10. Atyaég ez eszméletlenül szépségesen csodálatos! *.* Holnap fel is fogom kenni az egy szem franken piros holo lakkomat. :) A körömformád is nagyon tetszik, a nagyon rövid körmökkel érzem magam kényelmesen, de néha emiatt a forma miatt kivételt teszek és megpróbálom megnöveszteni őket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, csodaszép ez a lakk, pont emiatt sajnálom is, hogy csak áll a polcon, de csak rövid körmökön érzem komfortosnak :) Szerintem ez a körömforma igencsak nőies, bár kissé veszélyes is tud lenni :D Most "kocka"körmeim vannak, ez a bejegyzés egy nap híján egy éves, nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen a körmöm... :D

      Törlés
    2. Igen az feltűnt, hogy valószínűleg régebbi képek ezek, de olyan szép ez a forma ezzel a lakkal, hogy mindenképpen meg kellett jegyezzem. ^^

      Törlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.