Color Club | You got soul-ar


A mai bejegyzésben életem második Color Club lakkja kerül bemutatásra,  név szerint You got soul-ar.  Petrától kaptam, elég jól ráérez arra, hogy nekem valami be fog jönni :D Az első Color Club lakkomat egyébként még Anettől vettem a februári csoporttalin, viszont azt az őszies színe miatt még nem tartottam viselhetőnek és épp ezért nem is került ki a blogra (de nagyon tetszik természetesen, csak még várat magára :D). 



A lakk maga csodás, már-már neon narancssárga alap tele sok, hol épp holo, hol épp nem mikroglitterekkel. Érdekes kombináció, nem igazán láttam még korábban hozzá hasonló lakkot. A körmeimen három rétegben látható. Nem hipergyorsan, de azért gyorsan szárad, és mattra, viszont kivételesen nekem sokkal jobban tetszik fényesen, ezért "megdobtam" egy kevés fedőlakkal.






Feldobtam egy kevés stamping decal-lel, ugyanis nem akartam utána még másnap is lakkozni, viszont tompítani szerettem volna a narancssárga élénkségét. A minta a MoYou London Holy Shapes 02-es lemezéről van, elég gyakran használom ezt a mintát egyébként. Nem minden rést festettem be, csak fehér-iconic-rózsaszín kombóval dolgoztam, és a kihagyott részeken meg ugye a felkent CC látszódik.

 a néni ebből a szögből eléggé Beyoncé  :D




ezt csak azért, mert egyrészt erőteljes napfényben csak ilyen színűnek látszódik kamerán keresztül a lakk, másrészt ugye magán a fotón ilyen sárgás, de a lemez visszatükröződésében már narancs... érdekes :D

Nagyon tetszik a lakk, tényleg csodálatos, még a szokatlan szín és effekt kombináció ellenére is :D Tudom, elég sok lakkra mondtam, hogy tuti sokat lesz rajtam nyáron, de ebben az egyben ezer százalékig biztos vagyok :)

14 megjegyzés

  1. Kár volt tompítani.Nagyon dög ez a szín önmagában!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Asszem pont munkaügyre kellett mennem, mikor ezt viseltem, próbáltam kevésbé feltűnőnek álcázni :D

      Törlés
  2. csodás színű ez a lakk és tetszik a manikűr is :)

    VálaszTörlés
  3. Az a makró az üvegben! :O
    És ez a manikűr.. <3

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szép lakk, de nekem túl erős a színe, bár férjnek pont az ilyenek tetszenek, legutóbb is élénk narancs volt rajtam, na azt tegnap is emlegette. Lábra szeretem az ilyen élénk lakkokat, főleg ahogy a nap rásüt, úgy nagyon szép. Eszembe sem jutott színes körmöket csinálni mellé, de legközelebb az lesz, mert én bolond, fehér csíkokkal díszítettem, erre még élénkebb lett.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem a kevés, vagy egyszerű minta nem fogja elterelni a figyelmet, de ha valami sűrű vagy élénk minta kerül mellé, akkor már egyensúlyba hozható :)

      Törlés
  5. Valóban csodálatos a körömlakk és a stamping decal is jól mutat rajta.

    VálaszTörlés
  6. hát én se láttam még eddig hasonló körömlakkot, nekem is nagyon tetszik :) a manikűr is nagyon jó lett csak úgy mint mindig :3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.