Színes azték stamping decals manikűr

Nem, ennél hosszabb címet nem tudtam volna ennek a bejegyzésnek adni :D
Annyiszor próbálkoztam már stamping decals készítéssel, de mindig csúfos kudarc és rengeteg pucolás lett a vége (persze azóta már többszor is sikerült), de úgy voltam vele, hogy ha próbálkozom, akkor egyszer majdcsak összejön (persze azóta már többszor is sikerült) :) A most következő manikűrt pedig kb. másfél hónapja elkészítettem, instán is fennvan, sőt még twitterre is felkerült, de ide a blogra valamiért nem. Utána viszont láttam két nagyon hasonló manikűrt is instán, gondoltam, most megmutatom itt is az enyémet.


A fent látható termékeket használtam az elkészítés során. Habár nem step-by-step lett, de nagyjából megörökítettem a mozzanatokat. Az első maga a nyomdázás volt, majd kitöltöttem az üres részeket a megfelelő színekkel. Nem akartam túl színeset, így is eléggé az lett :D


És ilyenek leszedve a nyomdapárnákról:

 Reménykedtem abban, hogy nem fogom elszúrni, és végre tényleg nem. :D Persze kisebb hibák most is vannak, de már annyira nem érdekelt a dolog, nagyon örültem, hogy sikerült és még hordhatónak is tűnt (bár lemosásra került, mert hát nem is én lennék, ha nem lakkoznék napi 684-szer).





Ennyi lett volna :D Fedőlakkot nem használtam rá egyébként, nagyon tetszett, hogy matt a felülete :)

Na és nektek tetszik? :)

35 megjegyzés

  1. Nagyon szép :)
    Én nem tudok nyomdázni, egyáltalán :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Hidd el, a megfelelő eszközökkel simán menne :) Sokan azért hagyják abba, mert valamelyik tényező nem megfelelő, így a nyomdázás sem sikerül. Én azt javaslom, hogy ha próbálkoztál már, akkor ne add fel, ha még nem, akkor pedig nyugodtan vágj bele, mert nagyon szuper módja a körömdíszítésnek! Remélem, látunk majd tőled nyomdás manikűrt! :)

      Törlés
  2. ............................................. Na most sikerült a földről a leesett államat felszedni! :) Nagyon szép, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy ennyire tetszik! :)

      Törlés
  3. Mi a rózsaszín/korall lakk száma? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. China Glaze - Petal to the metal a neve, a száma pedig 1292 :))

      Törlés
  4. Tényleg nagyon jó lett. :D Sajnos ezt én is sokszor elszúrom.. Pl nem volt türelmem a körmön lévő lakk teljes száradását megvárni. :D Vagy nem jó színeket választok a kitöltéshez.. De Nálad tökéletes. :D Minden körmömre sose volt türelmem, igaz 10 db nyomdapárnám nincs. Próbáltam genotermára, de nem tudtam felszedni. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)
      Ennél a teljes körmösnél én pl. nem kentem fel alapot az alaplakkon kívül, de gyorsszárító fedőlakkal megoldható egyébként, hogy ne kelljen sokat várni :) 10 nyomdapárnám nekem sincs azt hiszem, de azért van pár, nekem eddig genotermről is feljött, ha lekened fedőlakkal, vagy alatta van fedőlakk, akkor legalábbis fel kellene jönnie :D

      Törlés
    2. Én ha alaplakkot kentem a genotermára, mikor rányomdáztam felragadt a nyomdapárnára. :D Nem vagyok egyszerű eset. Egyébként szoktam úgy, hogy a párnán nem fedőlakkal kenem le, hanem színes lakkal, mikor nem teljes körmös, és akkor a körömre csak egy réteget kenek ugyanabból a színből, ergo kevesebb réteg kell.

      Törlés
  5. Na, jól van, ez nagyon király lett! :)

    VálaszTörlés
  6. Csodaklassz! Nélkülem is tudod, de rettentő ügyes vagy! :) Egyszerre ámulok és irigykedek! ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Az egész csak türelem és sok gyakorlás kérdése :)

      Törlés
  7. Nagyon jó lett!! Én csalni szoktam, van egy alapszín, amit nem festek ki, itt pl. lehetne a rózsaszín, hanem azt a körmeimre kenem, és arra megy a matrica. Mindig morgok, amikor pucolni kell a kiálló lakkmatrica-részt, mert hát tökéletesen vágni sem tudok. De nekem kb. öt napig is fent van egy ilyen matrica, nagyon tartós. Csak mire megszárad...bár a nyomdapárnán kb. öt percig van, ott hamar száradnak, csak körömnél szoktam fél órát várni, biztos ami biztos :)
    Nagyon tetszenek a színek is, amiket választottál!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      A te megoldásod is teljesen jó, nem csalás tulajdonképpen :D A pucolás tényleg macera kicsit, nekem már nagyjából sikerül a körmömhöz igazítani és ívesre vágni (a posztban szereplő maninál még nem volt így, ott pucolhattam... :D), úgyhogy annyira már nem probléma ez, de ezt a méretre-megfelelő ívesre vágós dolgot is gyakorolni kell és menni fog :D

      Törlés
  8. Úristen de jó! Már nagyon rég szeretnék én is valami ilyet készíteni (szerelmes vagyok ugyanis az azték mintákba :D).

    VálaszTörlés
  9. Váááá, i-má-dom az aztékmintát!!!!!!! :))))))))))))

    VálaszTörlés
  10. Ez valami hihetetlenül gyönyörű! *.*

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szép lett! :)
    Jó dolog ez a stamping decal, én is szoktam kicsit csalni vele, mint Audrey :)

    VálaszTörlés
  12. nagyon szuper lett :) nekem is tetszik ez a fajta technika, de jelenleg csak seche vitem van, azzal meg nem lehet megcsinálni, mert túl keményre szárad :/ de ha lesz még másik fedőlakkom akkor tuti kipróbálok valami ilyen "matricát" én is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :) Az Astor az jó hozzá, meg China Glaze-zel is próbálkoztam korábban.

      Törlés
  13. Jaj, hát ezt nekem tutira nem lett volna szívem lemosni, annyira szép! :)))

    VálaszTörlés
  14. Nagyon szép, nagyon passzolnak a színek a mintához :)

    VálaszTörlés
  15. Egyszerűen csodálatos ez a manikűr, az aztékminta ebben a formában tetszik a legjobban. :)

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.