BPS | Körömágybőr-tetoválás


És elérkeztünk a mostani, legutolsó BPS teszthez is, ami nem más, mint egy csomag cuticle tattoo, azaz körömágybőr-tetoválás. Legutóbb Lexa manikűrje volt rám nagy hatással, így mikor láttam, hogy van ilyen az újdonságok között a Born Pretty Store kínálatában, egyből be is került a kiválasztottak közé. Többféle minta közül lehetett választani, nem tudom, hogy ha újra választhatnék, megint erre esne-e a döntésem, de igazából nem bánom, hogy ez érkezett. Bár ezeket a mintákat leginkább csak elegáns manikűrhöz tudom egyébként elképzelni.


A mintákat, mielőtt felhelyeztem, pontosan körbevágtam (vagyis amennyire lehetett, pontosan), hogy könnyebben illeszthessem a megfelelő helyre. Egyébként a minta, amit most az ujjaimon láthattok, engem leginkább egy fordított kastélyra emlékeztet, kicsit olyan mesés :) A tartósságánál nem vagyok mérvadó, eléggé nem tudok egyhelyben megülni, állandóan matatok, így rajtam minden hamar kopik, ami ilyen műtetkó, a flashtetoválásokkal sem vagyok jó viszonyban ilyen téren, persze szívesen viselem őket :D Viszont sajnos jelenleg nem is vagyok abban a helyzetben (jó, annyira nem sajnos :D), hogy tesztelni tudjam a tartósságot, mivel a jelenlegi munkám eléggé pakolós, és az egész kézfejemet érinti, így szerintem max. a munkába menet részt bírná kí...Leghamarabb pedig talán augusztus vége, szeptembe eleje környékén tudnám úgy igazán kideríteni, mennyit bír, de addig nem akarok várni a poszt kikerülésével. Mindenesetre mutatós, fesztiválokra, manikűrök mellé, vagy csak úgy poénból simán viselhető.

A manikűr maga egyébként a képen látható Rossetti Bizsu nyaklánchoz készült, ami konkrétan már lassan belenő a bőrömbe, annyit viselem, imádom, de komolyan. Még egy kissé sportosabb szettet is remekül feldob, hát még az elegánsakat... (és most vettem észre, hogy arany színben is kapható.... ajajj :D) Ha tetszik, itt a link :)) Bár hála a Rossetti Bizsunak, az ékszermániám az egekbe szökött, de erről majd egy másik posztban... Az alap Flormar CC nude pink, a mintákat pedig az MdU Black-jével készítettem :)






Ha tetszik ez a kis tetoválás, az alábbi linken megtaláljátok:
http://www.bornprettystore.com/sheet-cuticle-tattoo-nail-stickers-water-transfer-temporary-decals-lace-flower-patterns-p-19807.html


A KYSQ10 kóddal pedig 10% kedvezményt kaptok a vásárlás végösszegéből.

9 megjegyzés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.