Dance Legend | Velvet 657

A mai bejegyzés főszereplője nem más, mint egy Dance Legend kollekció nemrégiben megjelent új darabjainak egyike, hogy nevén nevezzük a gyermeket, a Velvet kollekció 657-es nevű tagja. Attól a pillanattól kezdve, hogy megláttam a Hypnotic Polish facebook oldalán a kollekciót, úgy voltam vele, hogy nekem bizony mind kell, és majd apránként beszerzem őket valahogy, majd mikor lehetőségem nyílt kiválasztani 3 lakkot Tara és a Dance Legend jóvoltából, úgy döntöttem, hogy én ugyan ki nem hagyom a lehetőséget, és jön ez a kicsike... Eleinte sokat törtem a fejem, hogy melyik jöjjön, majd végül mentából sosem elég alapon ő került a virtuálisan sem létező kosaramba.

Persze elsőre ebből a kollekcióból választottam ki a 3 lakkot, majd miután elolvastam Tara bejegyzését ezekről a lakkokról, már lecsökkent egyre a számuk, sőt azon is elgondolkodtam, hogy kell-e ez nekem és nem akarok-e inkább valami wow lakkot helyette, de győzött a kíváncsiságom és a mérhetetlen vágyakozás, így jött ő is.

A lakkról:
2 rétegben tökéletesen fed, sőt megkockáztatom, hogy egy rétegben is tökéletes lenne, ha nem lenne hepehupás felvitel után. Ugyanis érdemes két közepes rétegben felvinni, mert hamar szárad, és ha vékony réteggel dolgozunk, nehéz lesz eloszlatni, és hajlamos önmagát felszedni (no nem úgy :D). A közepes rétegekből kiindulva kicsit több idő kell neki a száradáshoz, viszont, ha kenünk fölé gyorsszárítót, akkor elveszíti azt, amiért tulajdonképpen megvesszük (a színén kívül), a majdnem matt hatást. Igen, sajnos nem teljesen matt, talán valahol a félmatt és a matt között tudnám elhelyezni, már amennyiben ez lehetséges. Alaplakk nélkül és vékony rétegekben is hajlamos megmutatni azt, hogy mennyire szépen barázdált körmökkel rendelkezünk (igen, a körmös képen a bejegyzésben a második swatcholás eredményei, amikor már a fentiek szerint jártam el).
A színe elég üde hatást nyújt, élőben talán kissé vibrálóbb is, lebarnult bőrön pedig még jobban is mutat (sajnos a képeken nem látszik, hogy sikerült nekem is összeszednem egy kevéske barnaságot).








Összességében jó kis lakk, de nem mondom, hogy kihagyhatatlan. Szép, bár kissé macera, de a végeredmény elég jól mutat, viszont ezt egy menta lakk - mattítot fedőlakk kombinációval talán jobban is el lehet érni, főleg, ha valaki tényleg arra a mattságra hajt, ami az üvegből kiindulva az eszünkbe jutna. Beszerezni a Dance Legend webshopjában tudjátok (a Hypnotic Polish-nál 4 lakk van fenn a kollekció új tagjai közül, ez pont nincs).

11 megjegyzés

  1. kár, hogy ilyen kis macerás, mert nagyon szép színe van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony :) Bár macera ide vagy oda, biztosan sokat lesz rajtam, tuti remek nail art alap :)

      Törlés
  2. Nagyon tetszik a színe, de szerintem ha már van egy jó mattító lakk, akkor már nem is nagyon kell venni több alapjáraton matt színes lakkot :) hiszen abból csinálunk mattot, amiből szeretnénk :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, a lényeg a jó fedőlakk megtalálása, de néha jól jön az, ha az embernek nem kell egy harmadik réteggel pepecselnie :)

      Törlés
  3. A színe nagyon szép!! Mondjuk a matt lakkok annyira nem kedvenceim, így számomra kihagyható. (-:

    VálaszTörlés
  4. A szín szép, de a lakk kihagyható. Majd nézd meg a Golden Rose matt lakkjait, teljesen korrekt árban nagyon jó minőség, nagy színválaszték és egyáltalán nem macerásak. Én nagyon szeretem őket! Annak ellenére, hogy ritkán hordok matt lakkot, mégis már az ötödik kúszott be a gyűjteményembe. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tippet :) Az esetek többségében amúgy viselek fedőlakkot, így mindegy, hogy mi van alatta, viszont így, hogy adódott egy lehetőség, nem akartam elszalasztani :)

      Törlés
  5. Szerelem első látásra, ez a szín, és hogy matt is, elképesztő *.*

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.