BPS | Holographic #12

Újabb BPS tesztelnivalók érkeztek, ám ezúttal "csak" 5 darab, és ebből csak 4-ről lesz bejegyzés. Az egyik lakk sajnos kipurcanva érkezett, és csak egy kevéskét tudtam megmenteni, viszont róla így nem írnék posztot, tehát marad a másik 4. A mai bejegyzés főszereplője egyébként nem is ő kellene, hogy legyen, hanem egy másik lakk, viszont valami folytán nem az érkezett, amit kiválasztottam, és egyelőre még nem kaptam választ az emailemre és a miértekre, de sebaj, mert jól néz ki, szeretem a holo lakkokat, így sosem baj, ha egy újabb bővíti a meglévő készletet :)


A pici üvegcsében 6 ml-nyi lakk található, ami nem sok na... :D Főleg, ha azt nézzük, hogy ezt cirka 2000 Ft-ért árulják (és a 7,73$ az akciós ár épp, egyébként 12,88$, ami durván 3500 Ft). Mindjárt szimpibb egy ILNP, vagy DL, nem? (no nem mintha eddig nem lettek volna azok, ugye? :D) Szóval ezért elég nagy elvárásokat támaszt az ember lánya, mert hát na. A lakk maga 2 rétegben fed, és szürkés, piszkos teal színe van. Hol kékes, hol zöldes, hol a szürke kerül előtérbe, úgyhogy aki szereti ezen árnyalatok egyikét, egy pillantást vessen rá. Fényesre szárad, normál tempóval.

Abban viszont nem vagyok biztos, hogy ez tényleg a #12-e, ugyanis ott sokkal erőteljesebb (fekete alap talán?), de olyat, ami annál jobban hasonlítana erre, nem találtam.





Alapvetően szép lakk, de nem egy nagy durranás, igazából vegyesek az érzéseim, nem tudom, hogy ajánlanám-e, vagy sem.

Mindenesetre, ha tetszett, az alábbi linken beszerezhető:
http://www.bornprettystore.com/born-pretty-holographic-holo-glitter-nail-polish-varnish-hologram-effect-p-6410.html


A KYSQ10 kóddal pedig a 10% kedvezmény jár, de sajnos csak teljes árú termékekre vonatkozik.


Hogy tetszik a lakk? 

9 megjegyzés

  1. Szépséges ez a lakk, de az ára durva :O

    VálaszTörlés
  2. Nem, ennyi pénzért biztosan nem! :S

    VálaszTörlés
  3. Szép, de drága. Még lakkot nem rendeltem tőlük, de ha eltörik útközben és nem akciózzák le nagyon, akkor nem is fogok.

    VálaszTörlés
  4. Kár, hogy ilyen drága, mert nagyon szép színe van

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nagyon szép színű ez a lakk! Bár annyi pénzt valóban nem ér..

    VálaszTörlés
  6. Tényleg szép lakk,de annyi pénzért már mást vesz az ember lánya. :D Pláne hogy ez csak 6ml. :/ A színe viszont nagyon tetszik! ^^

    VálaszTörlés
  7. Jééézusom. *.* Kedvenc árnyalatom holóba oltva. *.* Nála mindenképpen kívánságlistás lett. :3

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.