2015. augusztus 1., szombat

Dance Legend | New Prism *Teleportation

Egy újabb Dance Legend, és azt hiszem, mostanában az utolsó is (amit kicsit bánok, mert az ILNP mellett ez a másik kedvenc márkám, ha drágább lakkokról van szó). Igyekeztem úgy válogatni a 3 lakkot, hogy olyat ne válasszak, amit itthon megvehetnék, és olyat se, ami kollekcióból itthon már megtalálható a készletemben. Szóval azt hiszem, sikeresen teljesítettem mindhárom lakknál ezt a két kritériumot (az, hogy tetsszen is maga a lakk, alap, nem kritérium). Így került a kosaramba, akarom mondani teleportált a New Prism kollekció Teleportation nevű tagja.A lakkról:
2 rétegben tökéletesen fed, ugyan én az első réteg felvitele közben megijedtem, hogy ebből 3, rosszabb esetben 4 réteg kell, olyan kis semmilyen, és nehezen fedő volt, de a második réteg már tökéletesen orvosolta a problémát, és nem is kellett harmadik. Hamar szárad, de nem fényesre, így ezt kiküszöbölhetjük valami magasfényű (ha nagyon türelmetlenek vagyunk, akkor gyorsszárító) fedőlakkal. A holo hatás nem minden szögben figyelhető meg erőteljesebb beltéri fény, vagy napfény nélkül, de azért ott van. A napfényben megmutatkozó arca az, amit imádok, de bevallom őszintén, enyhe fénynél vagy borús időben is szépséges, úgy is nagyon tetszik. 

(nincs napfény , van napfény)


A lakkot csak ajánlani tudom, egyszerűen annyira szép, erőteljes fény nélkül selyemcukorkára hajaz, de mégis annyira kellemes, napsütésben meg igazán wow.
A lakkot beszerezhetitek a Hypnotic Polish és a Dance Legend webshopjában is, a Naillandnél pedig a kollekció másik 4 tagjára tehettek szert.

11 megjegyzés :

 1. Na, ez elég szolid árnyalat, biztos népszerű is.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát, nem tudom, hogy mennyire népszerű, de hogy az én szívembe teljes mértékben belopta magát, az tuti :)

   Törlés
 2. Nekem nagyon tetszik :) szívesen kipróbálnék majd egyszer egy ilyen lakkot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem nem bánnád meg, annyira jók ezek a lakkok! :)

   Törlés
 3. Imádom a New Prism lakkokat, nekem is sok van belőlük, ennek is gyönyörű színe van:)

  VálaszTörlés
 4. Szépséges szín, de nagyon "jókislányos" önmagában :)

  VálaszTörlés
 5. Teleportálódhatna egy ilyen az én kincses dobozomba is. :)

  VálaszTörlés
 6. Tényleg csodaszépen szikrázik fényben. :)

  VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)