Zergeboglár Kecsketejes Szappanok

Lakkokon kívül ritkán kerül más terítékre a blogon, nem feltétlenül azért, mert ne akarnék írni másokról, egyszerűen inkább úgy gondolom, hogy nem igazán vagyok otthon más test- és szépségápolós termékkel kapcsolatban. Nyilván törekszem arra, hogy ne írjak hülyeséget, de ezekbe nem tudom magam olyan mélyen beleásni, ezek a dolgok valahogy kívül állnak a hatáskörömön :D
Viszont nyáron nyertem a Zergeboglár Kecsketejes Szappanok facebook oldalán 5 szappant, és úgy gondoltam, mindenféleképp szeretném nektek őket megmutatni :)

A szappanok nagyon aranyos kis "csomagolásban" vannak, tetszik, hogy színesek és mégis kellemes rájuk nézni, persze egy szappannál nem feltétlenül az esztétikum az első, hiszen a hatás az, ami miatt elsősorban vesszük, de sokat dob rajta egy csinos kis külső :)


Ami általánosságban elmondható a szappanokról:
Házi kecsketejes szappan különböző olajokkal (olivaolvaj, kókuszolaj, pálmaolaj, sheavaj, szőlőmagolaj) készül, adalék és illatanyagoktól mentes. Antiallergén szappan, ajánljuk mindennapos használatra, illetve problémás, ekcémás, pikkelysömörös bőrre.

Előre leszögezem egyébként, hogy bár imádjuk a szappanokat, még nem került sor egyik kipróbálására sem, és nem is tervezem mindet megtartani, ugyanis édesanyám pikkelysömörös, így biztosan szívesen fogja majd kipróbálni az egyiket, hátha segítene valamicskét neki :)

Natúr kecsketejes szappan

Egy igazi natúr szappan, a nagyon érzékeny bőrűeknek, elsőre mindig ezt javasoljuk. Nos, ő anyuhoz került az idők folyamán, ha már natúr, akkor talán ez lenne a legjobb szerintem a bőrének, de egyelőre még nem próbálta ki ő sem :D (még mindig becsomagolva hever a konyhapulton...:D)

Körömvirágos kecsketejes szappan

Antibakteriális bőrtisztító hatású, jó gyulladáscsökkentő, bőrnyugtató hatású, gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják. Ezt például el tudom képzelni mondjuk napozás utáni tusoláshoz, bár a napozásnak kevésbé van aktualitása jelenleg, de egyébként is bármikor jól jöhet.


Kamillás kecsketejes szappan

Csökkenti a bőr szárazságát, viszketését, gyulladását, növeli a szövetek rugalmasságát, fényesíti a hajat, nyugtatja a fejbőrt. Így a leírásból azt tudom kivenni, hogy hajmosáshoz is teljesen jó, bár nem a hajmosószappanok között volt fellelhető a prospektusban, de ettől függetlenül ki fogom próbálni hajmosóként, a "nyugtatja a fejbőrt" részre sajnos eléggé szükségem van...


Kókuszos-kakaós és Holt-tengeri iszapos kecsketejes tömbszappan

Kókuszos-kakaós:
A kókusz és a kakaó közösen fejtik ki hatásukat a bőrön. A kakaót gyakran alkalmazzák masszázsoknál is, mert bőrön keresztül is könnyen felszívódik erősíti, hidratálja, a bőrt, miközben vérkeringés serkentő. Nem utolsó sorban boldogsághormon! :)

Holt-tengeri iszapos:
Egy igazán nehéz nap után finom, érzéki érintkezés, mely mesésen selymessé teszi a bőrt. A normál tömb szappanokat elsősorban otthoni használatra ajánljuk, a mini tömb szappanokat pedig a mérete miatt, könnyedén vihetitek magatokkal bárhová. Legyen az munkahely, iskola, óvoda, nyaralás, utazás, stb...


Igazából első és sokadik olvasásra is nagyon tetszenek, csak fogalmam sincs még mindig, melyiket próbáljam ki elsőként, ugyanis (talán érthető, de) nem szeretném mindet egyszerre kinyitni. Feleslegesnek tartom :)

A Zergeboglár Kecsketejes Szappanok egyelőre nem rendelkezik még webshoppal (de ha jól tudom, már készülőben van), így addig is a Facebook oldalukon tudtok nézelődni, és prospektust is kérni :)

2 megjegyzés

  1. Annyira én nem szeretem a szappanokat, sajnos nekünk csak zuhanyfülkénk van, és tusolásnál gyorsabb megoldás a tusfürdő. :D Arclemosónak el tudnék képzelni valami jó kis gyulladáscsökkent szappant, esetleg hajmosásra. Most nagy szerelem nálam a Lush egyik samponkorongja, a Copperhead. :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon nem vagyok szappanos, főleg a problémás bőröm miatt, ami pont azért néz ki már normálisan, mert elhagytam a szappant. Valaki persze a szappanra esküszik. Dekorációnak is szépek.

    VálaszTörlés

Jöhet minden, hideg-meleg, de csak kulturáltan :) Igyekszem mindenki kommentjére válaszolni, de ne haragudj, ha mégsem jött össze :)

a teljes poszt érdekel

Instagram

ciskaságok. Theme by STS.